Visos dienos

Dvasinis komfortas savirealizacijoje

Online seminaras „Dvasinis komfortas savirealizacijoje” – tai požiūrį plečiantys mokymai, kurių metu ieškosime atsakymų į daugelį žmonių kamuojančią problemą – gyvenimo pašaukimo atradimą, savęs pažinimą, talentų monetizavimą bei tinkamiausios profesijos, suteiksiančios ne tik fizinį pasitenkinimą materijos pagrindu, bet ir dvasinį komfortą, pasirinkimą.

Jums siūlome:

kruopščiai parengtus dviejų valandų mokymus, ieškantiems gyvenimo pilnatvės;būdus suprasti esmines klaidas, kurias darote siekdami savirealizacijos.

Žmonės, kurie yra ar buvo sutelkę visą dėmesį į fizinį komfortą savirealizacijoje (gerą uždarbį, norą tapti sėkmingu, produktyviu), pasiekę savo tikslų pastebi, kad tikėtosios laimės ir gyvenimo pilnatvės nepajunta. Valdydami daug materialių resursų jie vis tiek jaučia vidinę tuštumą ar, kitaip tariant, dvasinį diskomfortą. Taip yra todėl, kad  kelyje į savirealizaciją buvo praleistas vienas svarbus aspektas – dėmesys fokusuojamas tik į materiją, remiantis įsitikinimu, kad pasitenkinimą suteiks pasiektas rezultatas, o ne procesas.

 

Šie mokymai bus labai naudingi jei susiduriate su šiomis problemomis:

jaučiate vidinį poreikį save realizuoti;nejaučiate pasitenkinimo dabartinėje veikloje;nerandate pelningos veiklos, negalite monetizuoti savo gebėjimų;tampa vis sunkiau ir sunkiau dirbti nemėgstamą darbą;tikite, kad iš mėgstamos veiklos neįmanoma pakankamai uždirbti;esate pasiekę fizinį komfortą, tačiau nejaučiate savirealizacijos džiaugsmo;svajojate dirbti darbą, kuriame atsiskleistų jūsų talentai;jaučiate, kad kažko trūksta, nors turite pakankamai materialių gėrybių;

Nenusiminkite, jei į vieną ar kelis išvardintus punktus atsakėte teigiamai. Tačiau viskas gali būti kitaip.

Kelio į džiaugsmingą savęs realizavimą atradimui galite pasitelkti šią dvasinio komforto savirealizacijoje programą, kurioje atskleisime:

dvasinio komforto sandarą (sąmoningumas; pašaukimas – kam jis reikalingas ir kaip ieškoti; duotybės, talentai, asmenybės tipas, srauto būsena, įgūdžiai);savęs pažinimas (pašaukimo atradimas, talentų išgryninimas, vertybių identifikavimas, profesijos pasirinkimas);skirtumus tarp pašaukimo ir gyvenimo tikslų;kas trukdo išgirsti vidinį balsą;fizinio ir dvasinio komforto balansą.

Seminaro metu gausite praktines užduotis, kurios jums padės labiau pažinti save ir savo gebėjimus.

„Tavo pašaukimas yra ten, kur tavo gilus džiaugsmas sutinka pasaulio poreikį.“ – Frederick Buechner

 

Mokymų metu bus ne tik naudinga, bet ir labai įdomu, nes kalbėsime apie tai, kodėl žmonės ieško pašaukimo. Kam jis reikalingas?

Atrodo gyveni sau, esi sotus, apsirengęs, mylimas ir to pakanka. Tačiau kodėl tiek daug žmonių jaučia vidinę tuštumą net ir dirbdami gerai apmokamą darbą arba girdi tyliai šnabždantį ar rėkte maldaujantį pagalbos balsą? Kas slepiasi mūsų viduje, kas yra tas paslaptingas balsas, neduodantis mums ramybės?

Jei manysite, kad esame tik fizinės būtybės, niekada neatpažinsite šio vidinio gyventojo. Tačiau jei žinote, kad žmogus yra dvasinė būtybė, iškart nuspėsite, kad kalba mūsų vidinė esatis, dar vadinama siela ar dvasia. Kodėl ši esybė taip šaukia arba kaip vakuumas susiurbia teigiamas mūsų emocijas bei gyvenimo džiaugsmą?

Todėl, kad veikiant ne tą dėl ko čia atėjome, siela patiria diskomfortą ir visais įmanomais būdais stengiasi mums apie tai pranešti. Lygiai taip pat, kaip mūsų kūnai siekia komforto: gyventi sočiai, saugiai, šilumoje ir materialioje gausoje. Lygiai tokio pat dvasinio komforto siekia ir mūsų siela. Būdama nematerialiąja mūsų esybės dalimi, siela trokšta užtikrinti, kad būtų vykdomi dieviškieji visatos tikslai, dėl kurių ji čia randasi.

Didžiausia žmonių nelaimingumo priežastis yra ta, kad jie siekia pirmiau patirti fizinį komfortą. Kai gauna viską, ko nori materialaus, jie staiga supranta, kad tai nepadarė jų laimingais. Pasimetę ilgai blaškosi, kol suvokia, kad laimei reikia kažko daugiau nei turtai. Tuomet tarsi nubunda ir pradeda siekti dvasinio komforto.

Blogybė tame, kad nusivylę materija, žmonės nukrypsta į kraštutinumus, iš materialaus pasaulio staigiai metasi į dvasinį, atsisakydami materialių gėrybių. Tai yra klaida, nes šiame pasaulyje mes turime tvirtai stovėti ant dviejų kojų, materijos ir dvasingumo, tam, kad galėtume visavertiškai mėgautis gyvenimu ir gerti į save visą tą gausą, kurią visata mums gali pasiūlyti.

Kodėl pirmiausia verta siekti dvasinio komforto, o ne atvirkščiai? Nes pasiekę fizinį komfortą, karjeros viršūnę, įgyvendinę savo materialias svajones, be dvasinio komforto mes negebame tuo džiaugtis. Ilgai siekti tikslai staiga pradeda nebedžiuginti, patiriame tuštumos jausmą ir prarandame turėtą gyvenimo prasmę.

Tačiau kai patiriame dvasinį komfortą, kai siela patenkinta vesdama mus savo keliu, iš šios pozicijos galime siekti bet kokio materialaus tikslo, su džiaugsmu dirbti pasirinktą darbą ir svarbiausia – gerai uždirbti. Mes esame pajėgūs patirti pilnatvę, nes būdami sąmoningi žinome, dėl kokios priežasties atliekame vienus ar kitus veiksmus.

Šioje sąmoningoje būsenoje žemiškieji turtai netrukdo jaustis dvasingais ir laimingais, mes nebenorime jų pasąmoningai atsikratyti, kad pajaustume lengvumą. Pasitelkę dvasinį komfortą kaip atspirties tašką, galime nuoširdžiai mėgautis visais materialiais dalykais, be jokios sąžinės graužaties.

Nors pašaukimas siejamas su darbine ar pasaulietine veikla, nustebsite, kaip glaudžiai jis susijęs su partnerystės ar šeimyniniais santykiais. Nerealizavęs savo sielos tikslų žmogus, savo partneriui ar šeimos nariams kelia padidintus reikalavimus ir lūkesčius, tikėdamas, kad būtent šie žmonės privalo padaryti jį laimingu. Jaučiamą vidinį nepasitenkinimą jis sieja ne su savimi, ne su savo realizacija ir dvasiniu komfortu, bet mano, kad prastai jaučiasi dėl to, jog jį supa netobuli šeimos bei visuomenės nariai, kurie kažką daro ne taip jo atžvilgiu, todėl jis negali tapti laimingu.

Nagrinėjant tokias gyvenimiškas situacijas, beveik visada prieinama prie  išvados, kad nelaimingumo priežastis – tai ne žmogų supanti aplinka, o nerealizuotas jo vidinis potencialas. Kad ir kaip žmogus besistengtų surasti laimę išorėje, galiausiai supranta, kad niekas nepajėgus padaryti jo laimingu, kad ir kiek stengtųsi . Tai padaryti gali tik jis pats.

Esate pasiryžę žengti pirmą žingsnį į gyvenimo pilnatvę? Susitikime online seminare.

Data: 2020.11.17.

Laikas: 18.30 – 21.30 val.

Vieta: platforma Zoom.

Mokymus ir konsultacijas veda Alma Užusienė, verslininkė, sertifikuota teta gydymo (angl. „Theta Healing“) praktikė, knygų, saviugdos ir požiūrio plėtimo metodikų autorė.

27
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.