Visos dienos

Sertifikuoti kvėpavimo specialistų kursai. Mokymus veda kvėpavimo meistras Dan Brule (JAV)

Tarptautiniai sąmoningo kvėpavimo (rebefingo) specialistų mokymai su kvėpavimo Meistru Dan Brule (JAV).

Sąmoningas kvėpavimas – tai būdas gydyti žmogaus fizines, emocines, mentalines ligas, gerinti savo imuninės sistemos veiklą, įgyti įgūdžių apie save, tai efektyvi ir moderni metodika, padedanti žmonėms tobulėti, palaikyti gerą sveikatą ir atskleisti savo potencialą. Sąmoningas kvėpavimas – gydo kūna, pertvarko protą.

Giluminins cirkuliarinis kvėpavimas, dar vadinamas rebefingas yra viena iš sąmoningo kvėpavimo rūšių.

Mokymų temos:

Sąmoningas kvėpavimasRebefingasPsichosomatikaKvėpavimo metodaiKoučingasPsichologijaSveikata ir žmogaus anatomijaAsmeninės ir grupinės sesijų vedimasMokymus veda kvėpavimo meistras- Dan Brule:Pasaulyje garsus kvėpavimo technikų pradininkas, mokytojas, dirbęs su geriausiais pasaulyje pripažintais medicinos ekspertais, įmonių vadovais ir savo srities ekspertais įskaitant Tony Robbinsą.8-nių geriausiai savo srityje parduodamų knygų autorius. Knyga „Tiesiog kvėpuokite“ išversta į lietuvių kalbą.Prana jogos ir Chi Kung meistrasNuo 1970 m. Danas asmeniškai apmokė daugiau nei 150,000 žmonių 67 skirtingose pasaulio šalyse naudoti kvėpavimą savęs gydymui, dvasiniam pabudimui, savo savijautos gerinimui.Buvęs JAV Karo laivyno Medicinos giliųjų vandenų nardytojas, Vietnamo veteranasVisą gyvenimą mokosi gydymo meno, Zen ir MeditacijosĮkūrė Tarptautinį gyvenimo įgūdžių ir gydymo meno institutąKvėpavimo misionierius ir guru, daugiau nei 45metus keliaujantis po pasaulį ir padedantis žmonėms pažinti save įvairių kvėpavimo technikų pagalba.Pripažintas savo srities ekspertas, kuriam kvėpavimas yra aistra ir pašaukimas.Padėjo pagerinti gyvenimo kokybę visiems, praktikuojantiems jo mokomą kvėpavimo metodą

Daugiau: www. breathmastery.com

MOKYMŲ DATA: Liepos 29d – Rugpjūčio 4d.

LAIKAS: Liepos 29d. – Rugpjūčio 1d. 10:00 – 18:00 ; Rugpjūčio 2d. – Rugpjūčio 4d. 10:00 – 17:00

VIETA: Panorama Hotel, Adresas: Seinų g. 4, Vilnius

MOKYMAI VYKS ANGLŲ KALBA SU VERTIMU Į LIETUVIŲ KALBĄ.

SERTIFIKATAS IR MOKYMŲ VALANDOS:Tarptautinis Dan Brule sertifikatas patvirtinantis 85 ak. valandų teorijos ir praktikos įgytas žinias.Rebefingo specialistai svečio teisėmis dalyvauja Dan Brule kvėpavimo dirbtuvėse ir seminaruose Liepos 26 (10:00 – 17:00/ 19:00-22:00)  ir Liepos 27(10:00 – 17:00/ 19:00-22:00) dienomis.

MOKYMŲ PROGRAMA:

Pirma diena (Liepos 29d.):

Teorija, metodai ir pagrindaiTransformacijos formulė ir kertiniai akmenysKvėpavimo terapijos principai ir praktika bei 8 kvėpavimo būdaiRebefingo/sąmoningo kvėpavimo sesija

Antra diena:

Proto veikimo mechanizmai, sąmonė, pasąmonė, nervų ir imuninės sistemosPsichinių ir emocinių būsenų valdymasĮkvėpimas, intuicijaGrupinė sąmoningo kvėpavimo sesija.

Trečia diena:

Širdies intelekto budinimas ir gausos sąmonės pažadinimasIntuicija, valia, vienio suvokimasSusijungimas su neišsenkančiu šaltiniu, savo energijos valdymasSąmoningo kvėpavimo sesijos vedimai vienas kitiems

Ketvirta diena:

Įpročių, modelių ir kūrybinių blokų supratimas ir įveikimasĮsitikinimai ir nuostatos, ribojimai, kaip juos keisti ir aukštesnių sąmonės lygių tyrinėjimasSielvarto, gyvenimo pokyčių, traumų transformavimasTransformacinė kvėpavimo sesija

Penkta diena:

Savęs pažinimasKolektyvinės sąmonės ugdymas ir grupės srauto kūrimasTikslas, misija ir vizijaDvasinio kvėpavimo sesija

Šeštos dienos:

Praktiniai kvėpavimo pritaikymai – specifinių problemų ir iššūkių sprendimasDalijimasis kvėpavimu su kitais – instruktavimo patarimai ir pagalbaIndividualių sąmoningo kvėpavimo sesijų vedimas„Breathwork Coaching“ sesijos demonstracinės versijos

Septintoji diena:

Kvėpavimo darbo integravimas su esama praktikaIšplėstinė ir praktikuojamo lygio mokomoji medžiagaRebeferio įgūdžiai, komunikacija, ryšio kūrimas su klientuUžbaigimo sesija, sertifikatų įteikimas ir šventė.

IR DAR DAUGIAU: 40 metų patirtis, žinios, įgūdžiai, transformuoti savo gyvenimą.

MOKYMAI SUTEIKIA:Suteikiamas tarptautinis rebeferio sertifikatas.Suteikiamas metodinė mokymų medžiaga.Po mokymų suteikiamas 2 mėnesių prisijungimas prie palaikymo grupės- supervizijos, dalyvavimas grupinėse sesijose kaip pagalbininkai po kursų.*Bendraminčių grupėStrateginė asmeninė sesija.*

*Grupę kuruos ir asmeninę sesiją suteiks sertifikuota sąmoningo kvėpavimo/rebefingo, koučingo specialistė- Aušra Kazlauskaitė, dirbanti su žmonėmis asmeninėse sesijoje nuo 2020. Daugiau: www.ausraka.com.

KAINA: 1200 Eur

Galima mokėti dalimis: Avansinis mokėjimas už kursus 400 Eur

Likusią dalį galima apmokėti likus dviems savaitėms iki mokymų pradžios (liepos 15d.).

Registracijai prašome užpildyti registracijos formą:

https://forms.gle/s6iGARK3LaQgUD5WA 

Registracija patvirtinama atlikus avansinį mokėjimą:

Sąskaita apmokėjimui:Aušra KazlauskaitėLT324010049500427253Paskirtis: Dan Brule mokymai  

Atlikus mokėjimą prisijunkite prie rebefingo terapeutų grupės:

https://www.facebook.com/groups/964665255441461

Sąmoningas kvėpavimas pasaulyje:

Skirtingose senovinėse kultūrose kvėpavimas buvo galingas vaistas. Sąmoningas kvėpavimas ir kvėpavimo praktikos – seniausios pasaulyje. Jau  tūkstančius metų juos naudoja hinduizmas, budizmas, krikšionybė ir kitos religijos, bet tik nesenai supratome, kaip jos gali sumažinti kraujo spaudimą, gydyt įvairias ligas, pagerinti sportinius laimėjimus, subalansuoti nervų sistemą.

Dėka pulmonologijos (medicinos mokslas apie plaučius ir kvėpavimo takus) iš naujo apibrėžiamas žmogaus kūno potencialas, kuriam didžiausią įtaką daro kvėpavimas.

Tyrimai taip pat parodo,kad šiuolaikiniai negalavimai, tokie kaip – astma, nerimas, dėmesio koncentravimo stoka, hiperaktyvumas, psoriazė ir daugybė kitų- pasitelkus kvėpavimo galią – pakeitus būdus kaip įkvepiame ir iškvepiame.

Rebefingo technika buvo atrasta amerikiečio Leonardo Oro 1960, kuris eksperimentuodamas su kvėpavimu, sugebėjo išsigydyti savo gilkumines traumas, kurios siekė momentą, kai jis buvo mamos pilve, taip jis atrado kvėpavimo techniką – ir pavadino ją rebirthing  (liet. atgimimimas),kuri reiškia,kad kvėpuoajnt šiuo būdu, grįžtama į gimimo momentą ir galima pakeisti savo įžengimą į pasaulį t.y. atgimti.

INTERVIU apie sąmoningą kvėpavimą su psichologu dr. Mariumi Daugelavičiumi – https://www.youtube.com/watch?v=bI4YMXjw7cw&feature=emb_logo

Mokslininkai, gydytojai, psichologai tyrinėję ir pateikę mokslinius faktus apie sąmoningo kvėpavimo naudą:psichologas Piotr Rajski (Lenkija), psichologė Alicja Heyda (Lenkija), psichoterapeutas David Aldridge (JAV), psichologas Leonard Orr (JAV), kvėpavimo meistras Dan Brule (JAV), Meister Eckhart (Airija), Genadij Malachov (Rusija), psichologas Marius Daugelavičius (Lietuva), psichoterapeutas, Stanislavas Grofas (Čekija), mokslininkas  Konstantinas Pavlovičius Buteyko (Rusija).

Daugiau apie sąmoningą kvėpavimą (rebefingą):

Reguliariai dalyvaujant sąmoningo kvėpavimo sesijose pasveikstama nuo tokių ligų, kaip:

Panikos atakos bei nerimo sutrikimaiDepresijaAstmaMigrenaPlaučių širdies ligosIšlaisvinamos užspaustos gyvybinės energijosPasveikstama nuo priklausomybių

Sąmoningų ir giliai transformuojančių kvėpavimo praktikų pagalba, Jūs:

Efektyviai sumažinsite patiriamą kasdieninę įtampą, nerimą, stresą, baimę, skausmus.Išvalysite praeities traumas, jų sukurtus emocinius ir fizinius blokus, išmoksite atleisti ir paleistiHarmonizuosite emocines būsenas, giliai atsipalaiduosite ir atkursite ryšį su savimiAtskleisite savo paties unikalumą, suaktyvinsite prigimtinis gabumus geresnei savirealizacijaiLavinsite savo intuiciją, įžvalgumą ateities perspektyvoms, asmenybės augimuiIšmoksite priimti gyvenimo įvykius su šypsena, dėkingumu, meile ir ramybePagerinsite santykius su aplinkiniais, išsilaisvinsite nuo ribojančių įsitikinimųPadidinsite energijos ir jėgų kiekį kasdieniniams veiksmams, tapsite gyvybingesniSustiprinsite sveikatą, pagerinsite miego kokybę, harmonizuosite svorįAtsipalaiduosite, mylėsite save ir gyvenimą, būsite laimingi ir tobulėsite.Kvėpuodami tam tikrasi būdasi, didiname savo plaučių tūrį, ritmiškas kvėpavimas naikina ir šalina toksinus iš mūsų kūno.Sąmoningas kvėpavimas  padeda atsikratyti antsvorio, įgyti sveikatos ir pasiekti ilgaamžiškumo.

Mokymus organizuoja: Aušra Kazlauskaitė- jogos (RYS200), meditacijos ir rebefingo mokytoja. Asmeninio augimo trenerė, koučingo specialistė (ICF), hipnoterapeutė, lektorė, vedanti paskaitas ir kursus asmeninio efektyvumo temomis. Asmeninėse sesijose dirbanti su žmonėmis nuo 2020 m. Sąmoningumo, patyriminių stovyklų organizatorė Lietuvoje ir užsienyje. Ajurvedos praktikė dirbanti su teta healing, reiki, kristalų terapija. Gilina žinias Vedų raštuose, studijuoja psichoterapija (HEPI).

Prisijunkite facebook’e: Dan Brule Lietuva Renginiai

Kilus klausimams kreiptis: danbrulelietuva@gmail.com

30
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.