Visos dienos

PR komunikacijos ir reklamos rašymo workshop'as

PR guru, komunikacijos asas, uber cool copywriter’ė ir kreatyvė – epitetai, kuriuos norėtum išgirsti, bet kažkodėl negirdi? Visi nuolat turi ką pasakyti apie tavo tekstus ir komentarams naudoja geriausius argumentus, kaip „nekabina“, „nėra vibe‘o“, „neatspindi brendo“, „nepaeis žurnalistams“ ir t. t.? Šiai situacijai puikiai tinka šių laikų poeto DJ Khaled mintis – „...tu privalai laistyti savo augalus. Niekas už tave jų nepalaistys...“. Tavo rašymas dar neužaugo, jam trūksta magiško vandens – bent trumpam sugrįžti į copywritingo mokyklos suolą. We‘re here for it!

Praktiniu darbu ir gyvenimiškais pavyzdžiais paremta mokykla „worx“ pristato mokymų savaitgalį – first level tekstų rašymo dirbtuves „worx t-1”, kuriose per intensyvias dvi dienas jūs:

• Susipažinsite su karjeros perspektyvomis tekstų kūrime;
• Susipažinsite su korporatyvinės komunikacijos ir kūrybinio rašymo pagrindais;
• Nagrinėsite blogus ir gerus realius pavyzdžius;
• Patys rašysite pranešimus spaudai ir reklamos tekstus;
• Išmoksite rasti informaciją tekstams, ja manipuliuoti ir panaudoti savo naudai;
• Gausite visą reikalingą informaciją ir patarimus sėkmingam startui copywriting industrijoje.

Ir ne tik. Patyrę coacher‘iai su jumis dirbs 1x1 nagrinėdami pagrindines jūsų klaidas, suteiks know-how apie bendravimą su žiniasklaida ir net dabartine jūsų komanda, kad jūsų tekstai pagaliau išvystų dienos šviesą ir būtų vertinami. Coacher‘iai, su kuriais dirbsite:

ANTON TISOV
Beveik 10 metų viešuosiuose ryšiuose dirbantis korporatyvinės, strateginės komunikacijos pro, kūręs ir valdęs komunikaciją B2B ir B2C bendrovėms Lietuvoje ir visame pasaulyje. Anton portfolio – nuo asmeninių deimantų, investicijų ir NT ekspertų konsultacijų iki advokatų kontoros „TGS Baltic“, aviacijos giganto „Avia Solutions Group“, pastatų priežiūros eksperto „Civinity“, rekreacijos ir HoReCa grupės „Kamčija“ ir kitų bendrovių palaikymo. Šiuo metu Anton yra reklamos ir komunikacijos agentūros „kabinet“ partneris ir komunikacijos grupės vadovas.

DOMINYKAS MAISIEJUS
Pradėjęs savo karjerą viešuosiuose ryšiuose, Dominykas per ilgus metus darbo išbandė įvairias copywriting ir PR sritis, kol galiausiai apsistojo reklamos ir rinkodaros industrijose. Dominyko specializacija – kūrybinių reklamos projektų valdymas ir kūryba B2B ir B2C bendrovėms bei automobilių sporto projektų marketingas. Jo klientų sąraše – Dakaro ralio lenktynininkas Antanas Juknevičius, „Švaros Broliai“, „Kärcher“, „Skycop“, „Kidy Tour“, „Lindström“, Europos ralio kroso prizininkas Kasparas Navickas ir kt. Šiuo metu jis yra agentūros „Win Win“ kūrybos projektų vadovas.

ATSILIEPIMAI:

„Kokybiškai paruoštas turinys ir smagus kolektyvinis darbas su bendraminčiais“, – Edvardas.

„Puikūs lektoriai. Labai draugiška atmosfera, medžiaga aiški ir paprasta“, – Martynas.

„Tai buvo 2 dienos, kupinos puikių patarimų, kūrybiškumą išlaisvinančių užduočių, įdomių pokalbių ir diskusijų! O net ir grįžus namo poilsiui, smegenys to daryti nenorėjo, buvau pilna įkvėpimo“, – Gintarė.

Data: Kovo 28-29 d.
Trukmė: dvi dienos
Laikas: šeštadienis (10:00 - 16:00), sekmadienis (10:00 - 16:00)
Vieta: J. Basanavičiaus progimnazija, S. Konarskio g. 27, Vilnius
Kaina: 99 EUR / asm.
Maksimalus dalyvių skaičius: 10

worx.kabinet.agency

26
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.