Visos dienos

Konferencija VERSLIOS: Ką daryti, kad verslas sektųsi?

Kaip valdyti verslus, kad augtų pardavimai ir prekinio ženklo žinomumas?

Į šiuos ir kitus verslininkams svarbius klausimus atsakys savo sričių profesionalai konferencijoje VERSLIOS. Renginys vyks 2022 m. spalio 14 d. „Vilnius Grand Resort“ ir internetu.

Tai NAUJAUSIA „Moters vizija“ įkūrėjo Martyno Šaikaus konferencija moterims – verslų kūrėjoms ir vadovėms. Jokių tuščių žodžių! Tik ypač naudingas ir pritaikomas turinys iš daug pasiekusių žmonių. Geriausia vadovavimo, verslo valdymo ir auginimo patirtis šiems laikams.

Susipažinkite su pranešėjų sąrašu. Neabejojame, kad rasite Jums gerai žinomų lyderių ir savo sričių ekspertų vardus. Jie visi pasirengę perduoti svarbiausią patirtį, kurią pritaikiusi savo veikloje, pasieksite aukštų rezultatų.

- Agnė Kuzmickaitė: Kaip kūrybines idėjas paversti sėkmingu verslu? Agnė viena žinomiausių Lietuvos mados kūrėjų, išsiskirianti unikaliais meniniais ir funkciniais dizaino sprendimais. Ji nuolat rengia asmeninius mados šou, dalyvauja tarptautiniuose mados renginiuose Londone, Paryžiuje, Berlyne, Kijeve, Rygoje ir kitur.
- Kristina Meidė: Kaip suvaldyti krizes įmonėje ir įgalinti darbuotojus siekti aukščiausių tikslų net iškilus dideliems sunkumams? Kristina nevyriausybinės organizacijos „Raudonasis kryžius“ vadovė, buvusi „Maxima LT“ generalinė direktorė (2017–2020 m.), vadovavusi 15 tūkst. darbuotojų. Tai viena žinomiausių moterų Lietuvoje, sukaupusi vertingą ilgametę patirtį.
- Vilma Drulienė: Kaip pažadinti miegantį tigrą – startup'o greitis brandžioje organizacijoje. Latvijos įmonių grupės REPHARM GROUP farmacijos verslų valdybos pirmininkė bei vadovė. Vadovauja didmeninės ir mažmeninės prekybos farmacijos lyderėms Latvijoje – „Recipe plus“, „Meness aptieka“ bei gamybos įmonei „Rigas Farmaceitiska Fabrika“.
- Marius Jovaiša: Kaip sėkmingai įvesti naują produktą į rinką? Asmeninė patirtis sukuriant vieną sėkmingiausių naujo produkto įvedimo į rinką kampanijų – „Neregėtos Lietuvos“ strategija ir rekomendacijos. Verslininkas, fotografas, leidyklos „Unseen Pictures“ steigėjas, investuotojas, fotografijų albumo „Neregėta Lietuva“ autorius, rašytojas, dokumentinių filmų kūrėjas. Sukūrė ir užaugino 15 reklamos agentūrų tinklą Baltijos šalyse, ir įgyvendino daugybę kitų projektų.
- Raimonda Kižienė: Kaip karas atnešė milžiniškus pokyčius versle ir kaip sprendėme iššūkius savo įmonėse? „SBA baldų kompanijos“ generalinė direktorė. Daugelį metų ėjo vadovaujamas pareigas stambiose Lietuvos ir užsienio įmonėse, tokiose kaip „Eurovaistinė“, „Euroapotheca“, „VP grupė“ ir kt.
- Adrija Čepaitė: Vadovė ir viešasis kalbėjimas. 5 mirtinos klaidos, kurios sugadina viešąją kalbą ir 7 patarimai, kaip savo kalbą paversti įtaigia ir įgalinančia žmones. Adrija viena iš „Go Forward“ akademijos įkūrėjų, sceninės kalbos, iškalbos ir retorikos meistrė. Moteris stažavosi pas Holivudo žvaigždžių sceninės kalbos ir retorikos specialistę Patsy Rodenburg, Sankt Peterburgo teatro akademijos profesorių J. Vasiljevą, Balso centro Škotijoje įkūrėją Kristin Linklater ir kitus.
- Vilmantė Markevičienė: Kaip išauginti savo brand'ą į pasaulinį? Asmeninė patirtis, klaidos ir sėkmės istorija iš moters, sukūrusios moterų itin mėgiamą ir vertinamą higienos produktų liniją „Gentle Day“. Vilmantė – prekinio ženklo „Gentle Day“ ir „Genial Day“ įkūrėja. 2009 metais ji, kartu su savo vyru, pristatė moteriškų ekologiškų įklotų su FAR-IR anijonų juostele liniją. Jos atstovaujamas ir pristatomas produktas sukėlė revoliuciją Europos moterims skirtų higienos produktų rinkoje.
- Nerius Jasinavičius: Kaip padaryti, kad verslas sektųsi? Naujas požiūris į tai, kaip nustoti dirbti versle, bet pradėti jį išmintingai ir neperdegant valdyti. Nerius buvęs „Achemos grupė“ generalinis direktorius, dabar „Lietpak“ vykdomasis direktorius, sertifikuotas TOC ir LEAN ekspertas, efektyvumo konsultantas, lektorius, konsultacinės kompanijos „TOC sprendimai“ steigėjas ir partneris, knygos „Nuo Amato prie Verslo. Pradžia“ autorius.

Ir tai dar ne visi pranešėjai! Visą sąrašą ir informaciją rasite svetainėje www.verslios.lt

Paskubėkite įsigyti bilietus už geriausią kainą!
26
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.