Visos dienos

Kūno, proto ir širdies SUPERDETOX. Savaitgalio stovykla moterims

Kada, jei ne dabar? Ankstyvas pavasaris, mėnulio delčia ir pasninko laikas – puiki galimybė atgaivinti kūną, sustiprinti imuninę sistemą, sveikai atsikratyti kelių nereikalingų kilogramų. Mes siūlome 3 dienų FIT FOOD sulčių terapijos programą, kurią, jei norėsite, galėsite tęsti ir po stovyklos. Mes kviečiame pabėgti nuo buities rūpesčių ir praleisti savaitgalį drauge, nuostabiame gamtos kampelyje su sąmoningo judesio bei atsipalaidavimo pratimais ir kūrybos terapijos bei koučingo praktikomis!

Kviečiame bet kokio amžiaus, bet kokių kūno formų ir apimčių moterys, pasiryžusios kelias dienas skirti savo KŪNO, PROTO IR ŠIRDIES DETOXUI!

Augalinio maisto ekspertė Gintarė Jonaitytė supažindins Jus su augalinės mitybos pagrindais, suteiks visas reikiamas žinias kaip teisingai, nežalojant sveikatos pradėti, tęsti ir užbaigti sulčių terapiją, atsakys į visus rūpimus klausimus. Norinčios gali užsiregistruoti į papildomą 1 val. trukmės asmeninę konsultaciją.

Jogos mokytoja Vilma Deksnienė padės prisijaukinti judesį bei tylą. Supažindins Jus su sąmoningos mankštos bei atsipalaidavimo principais – kaip atliekant nesudėtingus pratimus sutelkti dėmesį, nukreipti jį į vidų, stebėti kvėpavimą. Po mankštos jūsų lauks gilios relaksacijos laikas. O dar, jei nesutrukdys oro sąlygos, skirsime laiko pasivaikščiojimui nuostabiomis Kernavės apylinkėmis.

Art koučingo specialistė Egle Stripeikienė pakvies Jus švelniai patyrinėti save bei pasaulį dailės saviraiškos bei koučingo metodų pagalba. Paskatins išlaisvinti emocijas ir išreikšti savo unikalumą pasitelkiant spalvas, išmokys nusipiešti mandalą, virtuoziškai spalvinti bei rasti netikėtus atsakymus į rūpimus klausimus su metaforinių asociatyvinių kortų (MAK) pagalba.

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

DATA IR LAIKAS: Kovo 24-26 d.
Atvykimas – kovo 24 d. (penktadienį) 11:00, išvykimas – kovo 26 d. (sekmadienį) 17:00

VIETA: sodyba šalia Kernavės - "Kernavės Bajorynė"
http://www.kernavesbajoryne.lt/
Gyvensite viešbutyje, kambariuose po 2 moteris.

KAINA:
170 Eur – 3 dienų stovyklos kaina
150 Eur – ankstyvos registracijos kaina (pirmosios 10 užsiregistravę ir apmokėję) arba dalyvaujant dviese.
Į kainą įskaičiuota: apgyvendinimas, maitinimas, užsiėmimai, medžiagos ir priemonės.

REGISTRACIJOS FORMA:
http://www.eglemandala.lt/registracija-superdetox.html
Registracija įsigalioja tik sumokėjus renginio mokestį!
Sąskaitą pavedimui rasite atsidarę registracijos formą.

Jei turite klausimų, teiraukitės:
art.koucingas@gmail.com, +370 699 61206 (Eglė)

SVARBU! Prašome pirmąją dieną į stovyklą atvykti nieko nevalgius. Galite neribotai gerti žolelių arbatos ir vandens (su citrina).

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

KĄ TURĖTI:
- Jogos kilimėlį;
- Pledą;
- Pagalvėlę sėdėjimui ar atsipalaidavimo praktikoms;
- Sportinius drabužius
- Šiltesnius drabužius;
- Asmenines higienos priemonės;
- Maudymosi reikmenis pirčiai (maudymosi kostiumėlį, rankšluostį, šlepetes);
- Būtinai - gerą nuotaiką :)

ASMENINĖ KONSULTACIJA
Asmeninės konsultacijos metu Gintarė išsiaiškins Jūsų sveikatos istoriją, atsakys į rūpimus sveikatos ugdymo klausimus, pasiūlys tinkamiausią mitybos režimą pagal Jūsų poreikius, sveikatos būklę, aktyvumą, amžių ir siekiamus tikslus.
Konsultacijos trukmė ir kaina: 1 val. – 20 Eur.
Konsultacijų kiekis ribotas, būtina užsisakyti iš anksto, registruojantis.

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

STOVYKLĄ VEDA:

Gintarė Jonaitytė – sveikatos ugdymo mokytoja, sukūrusi Fit Food sulčių ir kokteilių programas. Gintarė yra akredituota mokslininko T.C. Campbell studijų centro, (JAV) „Augalinė mityba“ ir Stanfordo universiteto (JAV) „Vaikų mityba“ augalinės mitybos ekspertė. Šiuo metu studijuoja biomediciną „American School of Natural Health“ (JAV) universitete. Specializacija: ligų prevencija, pagalba gydymosi metu natūraliais būdais, mitybos planų sudarymas, priežiūra, edukacija suaugusiems ir vaikams, formuojant sveikus įpročius augalinės mitybos / Viduržiemio jūros mitybos pagrindu.
Daugiau: www.ambervita.net

Vilma Kaškonaitė – Deksnienė. Emocinio ir dvasinio intelekto lavinimo instruktorė ir lektorė. Koučingo specialistė (ICU). VU RSTC magistras: Jogos teorija ir praktika. Jogos centro SOHAM įkūrėja ir vadovė. Sertifikuota jogos mokytoja (nuo 2004 m.), turinti nenutrūkstamai ilgą asmeninę jogos filosofijos, teorijos ir praktikų patirtį su aukščiausios kvalifikacijos pasaulyje pripažintais jogos mokytojais. Kartu su kineziterapeutu įkūrė Sveikos nugaros jogos mokyklą ir parengė specialią programą skirtą žmonėms turintiems nugaros problemų. Organizuoja ir vykdo įvairius sveikos gyvensenos ir pozityvaus mąstymo socialinius projektus. Veda sveikos gyvensenos ir vegetarinės mitybos seminarus ir mokymus. Daugiau: www.soham.lt

Eglė Stripeikienė - koučingo specialistė (ICU), grafikos dizainerė (VDA), dailininkė. Darbo su metaforinėmis asociatyvinėmis kortomis (KAK, OH, Points of You) praktikė. Baigusi HEPI mokymų programą „Psichoterapijos ir konsultavimo pagrindai“ bei specialiuosius mokymus „Dailės terapijos metodų taikymo galimybės“. Jau 10 metų veda seminarus, kuriuose dailės technologijas taiko suaugusiųjų emocinės gerovės stiprinimui.
Daugiau: www.art-koucingas.lt

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

APIE FIT FOOD SUPERDETOX PROGRAMĄ
www.fitfood.lt

3 dienų SUPERDETOX programą sudaro:
ŠALTO LĖTAEIGIO SPAUDIMO SULTYS, todėl vertingų medžiagų jose išlikę daugiau nei spaudžiant įprastu būdu. Sultys yra be pridėto cukraus ir kitų saldiklių (sudėtyje yra natūralių cukrų), nepasterizuotos ir ne HPP (neapdorotos aukštu slėgiu), be jokių konservantų ar kitų dirbtinių priedų. MAISTINGOSIOS SALOTOS - puikus baltymų ir kitų vertingų maistinių medžiagų šaltinis.
Vienai dienai gausite šias 3 FIT FOOD sultis ir 2 porcijas salotų:
1. Super žaliasis, 400 ml. Sudedamosios dalys: obuoliai 40%, agurkai 36%, romaninės salotos 6%, salierų stiebai 4%, špinatai 4%, lapiniai kopūstai (angl. Kale) 4%, petražolės 2%, žaliosios citrinos 2%, imbieras 2%.
2. Švytėk, 400 ml. Sudedamosios dalys: apelsinai 34,9%, morkos 34,9%, ananasai 30%, imbieras 0,2%.
3. Kale salotos su liucernos daigais, 300 g. Sudedamosios dalys:kale salotos (lapiniai kopūstai), pekino kopūstas, morkos, raudonasis kopūstas, šalto spaudimo alyvuogių aliejus, medus, česnakas, mairūno milteliai, petražolių lapai, moliūgų sėklos (pakepintos), liucernos daigai, Himalajų druska.
4. Žalia mylia, 400 ml. Sudedamosios dalys: obuoliai 68,9%, salierų stiebai 15,7%, špinatai 9,8%, mėtos 2%, petražolės 2%, spirulinos milteliai 1,6%.
5. Kale salotos su liucernos daigais, 250 g. Sudedamosios dalys: kale salotos (lapiniai kopūstai), pekino kopūstas, morkos, raudonasis kopūstas, šalto spaudimo alyvuogių aliejus, medus, česnakas, mairūno milteliai, petražolių lapai, moliūgų sėklos (pakepintos), liucernos daigai, Himalajų druska.

Grynasis kiekis: 3600 ml sulčių (9 vnt. x 400 ml) ir 1500 g salotų (6 vnt. x 250 g).

Be sulčių ir salotų programos, dalyvės galės kiek norės gerti vandens, žolelių arbatos. Jei kuri jausis labai alkana galės suvalgyti obuolių.

19
Gegužė
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
×
Gegužė
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.