Visos dienos

OPEN SOUL FEST

„Open Soul“ Festivalis šiais metais vyks Asalnų stovyklavietėje, Aukštaitijos Nacionalinio Parko širdyje, Ignalinos rajone.

5 dienų renginys skirtas visiems, norintiems atsipūsti. Atostogos!!! Vasara!!! Čia atvykęs gali rasti viską, kas suteiks Tau galimybę prisiminti, kas esi. Pasipildysime gyvybiškai stipria energija per praktikas ir poilsį, įdomias pramogas gamtoje. Kūną sveikatinsime ir pamaloninsime vegetarišku – veganišku maistu.

Open Soul Fest yra plėtojantis sąmonę, jungiantis savęs pažinimą ir ugdymą per įvairius užsiėmimus, paskaitas, praktikas, blaivus, skatinantis sveiką gyvenseną renginys. Festivalio metu savo visas struktūras užpildysime gyvybine energija ir turėsime jėgų dalintis ir po festivalio.

Esate laukiami visi: šeimos su vaikais, jaunos poros, vyresni žmonės. Atvažiuokite čia ir patirkite save, patirkite tai, kas iš tiesų esate ir norite būti.

Kokios patirtys mūsų laukia?

Dviejų dienų naktinis žvaigždžių/planetų/meteorų stebėjimas su teleskopu prie Asalno ežero kranto, romantiškas naktinis išplaukimas stebėti žvaigždžių plūduriuojant ant didelio plausto, ežero viduryje, Žolynų ritualai, Pagoniškos Žolinių apeigos, laužai, stebuklinga širdį atverianti meksikietiška šventa kakavos ceremonija, Meksikiečių ritualai bei seniausia žinoma ceremonija Amerikos žemyne – Temazcalli ritualinė pirtis, tantra ir šokiai…

Žinomi lektoriai, svečiai iš Meksikos, Latvijos, Balio, muzikantai, kūrybiniai žmonės, suteiks galimybę patirti ir iš naujo atrasti tikrąjį save.

——————————————–

Renginio programa:

https://opensoulfest.com/renginys/open-soul-fest/

Atvyk su nakvyne: į Atidarymo šventę arba į Astronomijos paskaitas ir naktinius Žvaigždžių/Planetų stebėjimus (Pasirinktinai 12,14 arba 15 dienai).

Atvyk ilgiau: Vienai dienai, SAVAITGALIUI arba pasirinktinai 2d., penkioms dienoms! Įsigijus savaitgalio bilietą atvykimo laikas 13 dienos vakare nuo 20 Val – išvykimo laikas 16 diena po pusryčių. 1 dienos bilietas perkamas be nakvynės.

Atvyk su Traukiniais ar Autobusais! Pasiimsime iš Ignalinos stočių ir atsivešime Jus į renginio vietą. Daugiau klausyti ir skaityti čia.

Vaikams iki 16 metų renginys nemokamas!

Maitinimo kaina dienai – 14 Eur/asm. Festivalio virėjai – Jogos virtuvė.

Nakvynė palapinių miestelyje. Galima išsinuomoti tipį arba kupolą (atskirai nuo palapinių miestelio). Tipio kaina parai 30 Eur/asm., Tipyje miegama 4-iese ar 7-iese priklausomai ar po 1 žmogų ar po 2 eilėje. Į kainą ĮSKAIČIUOTA malkos. Kupole nakvynė dviems arba šeimai, liko galimos nakvynės iš ketvirtadienio į penktadienį ir iš sekmadienio į pirmadienį.

Maudynės. Renginio metu maudysimės ežere tik su gamtai draugiškais šampūnais, kurių bus vietoje. 

Į bilieto kainą neįskaičiuota: vegetariškas/veganiškas maistas, gėrimai, mokamos praktikos/konsultacijos, rankdarbių ar kitų gaminių įsigijimas.

Detalesnis mokamų asmeninių praktikų sąrašas Paysera Tickets bilietų pirkimo apraše.

Pramogos, papildomai susimokant renginio metu: Pasiplaukiojimas plaustu, valtimi, irklente (1 – viete, 3-viete).

Rekomenduojama apranga: Hippie arba laisva, patogi, spalvota apranga. Piešiniai ant veido, plunksnos. Festivalio metu filmuosime festivalio klipą, spalvinga kombucha liesis laisvai šokio ritmu, tad norintys nusifilmuoti, pasiimkite papildomos aprangos.

Savaitgalio ir penkių dienų bilietams taikoma papildoma 25% nuolaida tapus Open Soul Fest Bendruomenės nariu: 

https://opensoulfest.com/produktas/bendramincio-kortele-amuletas/

——————————————–

Daugiau apie renginį:

Bilietai ir platesnė informacija apie vedlių veiklas Paysera Tickets: 

https://tickets.paysera.com/lt/event/open-soul-fest

Vedlių pristatymai ir kasdieninės naujienos Facebook: Open Soul Fest

Įdomūs – naudingi Podcast Youtube platformoje: Open Soul Fest

 

OPEN SOUL FEST šeima,

Milda ir Patricija

+37068545961, +37060948491

26
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.