Visos dienos

8 KAMBARYS | TURAS: KAITRA | KLAIPĖDOS ELINGAS - "SPALVOS"

*Renginyje galimybių pasas neprivalomas. Atsižvelgiant į šiuo metu galiojančius reikalavimus įsigyjant bilietą į nurodytą sektorių patekimas į kitą sektorių nebus įmanomas. Rekomenduojama dėvėti nosį ir burną dengiančias apsaugos priemones (veido kaukes, respiratorius ar kitas priemones), jei neišlaikomas 2 m atstumas.Tai neįprastas bei unikalus „8 Kambario“ koncertas, kuris bus verčiamas į gestų kalbą - "Pirštų kūrėjų koncertas". Koncerto metu bus pristatyta speciali, į gestų kalbą verčiama šiuolaikinės Lietuvos muzikos atlikėjų grupės "8 Kambarys" programa. Muzikinius kūrinius į gestų kalbą vers Klaipėdos kurčiųjų jaunimo organizacijos pirmininkė su savo komanda - viena iš nedaugelio Lietuvoje galinčių versti į gestų kalbą muzikos atlikėjų atliekamas dainas.Tikriausiai HIP-HOP grupės 8 Kambarys pristatinėti jau nebereikia – Talas (Karolis Talutis) ir Corsalis (Deividas Alejūnas) vieni laukiamiausių koncertų salių scenose ir didžiuosiuose muzikos festivaliuose. Kiekvienais metais grupė savo klausytojus nustebina naujais kūriniais, video klipais, o smagiausia - nepamirštamais koncertais!Tad nelaužykime tradicijų ir rugpjūčio 21 dieną susitikime Klaipėdos elinge, kur kartu su pilnu muzikantų sąstatu unikaliame koncerte
skambės gerai žinomi bei naujausi grupės kūriniai, kuriuos galimybę pajausti turės visi koncerto dalyviai.„Pasiilgom jūros ir laimingų žmonių. Kad ir kaip karšta pajūryje, mūsų koncerte bus karščiau“ – užtikrina grupės atlikėjai.
Koncertu siekiama didinti kultūros paslaugų prieinamumą jaunimui su klausos negalia, skatinti jų kūrybiškumą bei gerinti sąlygas mažiau galimybių turinčių jaunų žmonių į(si)traukimui į kūrybinius procesus. Koncerto metu taip pat bus įrengtos specialios pakylos judėjimo negalią turintiems žmonėms;Renginio eiga:
19:30 Durys
20:30 8 Kambarys
Bilietai: https://bit.ly/3zJMzd0
___________________________________________VIP bilietų turėtojų lauks geriausia 2 iškeltų pakopų matomumo zona su stogu, atskiri: įėjimas, baras bei tualetai. Nepraleisk progos - VIP bilietų kiekis itin ribotas.
___________________________________________Renginio dieną bus taikomi tą dieną galiojantys Operacijų vadovo reikalavimai. Įsigyjant bilietą į koncertą, pirkėjas sutinka laikytis renginio dieną galiojančių reikalavimų.____________________________________________Renginys bus fotografuojamas, filmuojamas, todėl informuojame, kad jūs galite būti matomas renginio nuotraukose ar vaizdo įrašuose, ir šios nuotraukos ar vaizdo įrašai gali būti patalpinti viešai prieinamuose socialiniuose tinkluose ar media priemonėse.
________________
Renginys vyksta po atviru dangumi, organizatorius neapsaugo nuo lietaus ir kitų oro sąlygų. Į renginį draudžiama atsinešti maistą ir gėrimus.

27
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.