Visos dienos

YONI: moters šventovė

Augome krikščioniškoje visuomenėje, kurioje moters lytiniai organai buvo laikomi gėdingais, nuodėmingais. Mus mokė, jog mergelė Marija tyrai pastojo nuo Šventosios Dvasios, o menstruacijų dienomis neva esame nešvarios. Tuo patikėjusios užsiauginome galybę kompleksų: makštį vadiname „vietele žemiau“, slepiame raudonas mėnulio dienas ir apskritai gėdijamės savo lytiškumo. Bet ar realybė tikrai tokia? Kodėl rytuose moters makštis (Yoni) yra gerbiama, asocijuojama su kuriančiąja kosmine galia ir Deive Shakti? Kodėl moterys vis dažniau namų altorėlyje laiko Yoni statulėlę? Galbūt jau atėjo laikas išsilaisvinti ir pakeisti požiūrį į savo Kosminius Vartus, Šventos Sąjungos vietą – savo Makštį?Kviečiame jus apsijungti Moterų rate, atsiverti naujoms žinioms Yoni kontekste, išpiešti „Vagina Flower“ ir pasileisti meditacijos tėkmėje... Tiesiog leisti sau būti tokiai, kokia esi.Tavęs lauks:
 Moterų ratas.
 Pokalbis apie Yoni (rytietiškas ir vakarietiškas požiūriai, makšties samprata krikščionybėje ir hinduizme, makšties vardai ir su jais susiję psichologiniai blokai).
 Yoni piešimas (akvarelė) (kiekviena namo išsineš savo pačios pieštą įrėmintą Yoni piešinį).
 Susijungimo su gimda meditacija.

 Sąmoningo kvėpavimo sesija. Tema: „Vidinė laisvė“.DATA: gegužės 29 d., šeštadienis, 11-14 val.KAINA: 20 EurMoterų ratą veda:
Jurgita Medonė – moteriškos YIN energijos tyrinėtoja ir praktikė, internetinių kursų DIEVIŠKA MOTERIS; VALGYK.KVĖPUOK.MEDITUOK; EFEKTYVI MEDITACIJA kūrėja, sertifikuota jogos (RYT 200), oro jogos (YACEP), veido jogos, giluminio cirkuliacinio kvėpavimo (rebefingo) instruktorė, šokio, meditacijų mokytoja, iniciuota į Reiki, emocijų paleidimų vedėja, energetinio gydymo praktikė, Saviugdos studijos YIN-YANG bendraįkūrėja, sveikos gyvensenos propaguotoja, aromaterapijos, Tantros praktikė, seminarų, kursų, retrytų vedėja, įvaizdžio kūrėja, skatinanti atrasti darną viduje ir išorėje. Veiklos sritis – sąmonės plėtimas; darbas su pasąmonine – šešėline asmenybės dalimi.Kristina Kmitienė:
Esu menininkė, projekto „Upės žalios“ įkūrėja, lėtosios mados praktikė, Vilniaus Dailės Akademijoje įgijusi dizaino magistrą. Studijų laikais su kolegėmis pristatėme autorinę kolekciją „Mados injekcijoj“, vėliau kūriau stilių žurnalų fotosesijoms, vedžiau estetikos, dizaino pagrindų, spalvotyros paskaitas dizaino studentams, eksponavau savo akvarele lietų ir pieštų darbų parodą. Susilaukus dviejų berniukų pradėjau domėtis tvariu gyvenimo būdu, zero waste filosofija, lėtąja mada, natūraliu moteriškumu – apie tai dabar rašau straipsnius žurnalams. Kasdienoje su malonumu lieju bičių vaško žvakes, piešiu, neformaliai mokausi psichologijos, judaistinės pasaulėžiūros. Didžiausia vertybė man – vidinė ir išorinė laisvė, išsivadavimas iš ribojančių įsitikinimų bei negatyvių minčių apie save. Tuo siekiu pasidalinti šiame workshope.
Workshop’as vyks Kaune, Savanorių pr. 79, Saviugdos studijoje Yin-Yang.

Registracija tel. 866215140

27
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.