Visos dienos

Patyriminis seminaras „Moteriško gyvenimo pilnatvė. Nuo mūzos iki karės“ | ONLINE

Moters prigimtyje užkoduotas poreikis gausai, įvairovei ir atsiskleidimui. Mes norime VISKO: ir jaukių namų, ir nuostabių santykių, atsidavusio vyro, vaikų, komforto, saugumo... o tada įkvėpimo, pasiekimų veikloje... ir dar įsimintinų įspūdžių ir... aišku, būti jaunos ir gražios! 

Kaip visa tai susikurti?

Ar pastebėjai, jog kiekvienos moters kūrybinė energija gyvenime reiškiasi skirtingai? Vienų greičiausiai randa keliuką į santykius ir namus, kitų – į veiklas ir tikslų siekimą, o dar kitų – į nesibaigiančią nuotykių paiešką. Tai lemia moters socializacija. Ar ką nors žinai apie ją?

Kaip atrodytų tavo gyvenimas, jei jame apsijungtų įkvepianti svajinga mūza, bebaimė visad savo tikslų pasiekianti karė, stulbinančio grožio karalienė ir ... rūpestinga jauki namų šeimininkė? Tavo gyvenimas būtų įvairus ir įdomus! Pagalvok vien apie tai, kaip atrodytų tavo garderobas? Namai? Kokį įspūdį galėtum padaryti mylimajam? Draugams ir kolegoms?  Ir visa tai yra įmanoma žinių ir keleto efektyvių praktikų dėka! Konkreti socializacija gali tapti instrumentu tikslui pasiekti arba... praturtinti tavo gyvenimą įspūdžiais ir žaismingumu. 

Šis seminaras skirtas toms, kurios:
* nori pažadinti savo moteriškumą;
* nori pažinti ir praplėsti savo asmenybės ribas;
* nori išmokti moteriško žavesio paslapčių;
* nori įdomesnio gyvenimo, gražesnių santykių ir didesnio realizacijos jausmo.


Seminaro nauda – žinios ir praktikos, kurios padės susikurti moteriško gyvenimo pilnatvę bei mėgautis buvimu Moterimi.

Seminaras yra patyriminis ir jame numatyta įvairių praktikų, todėl rekomenduojame turėti individualią erdvę (viso seminaro metu) – atskirą kambarį, kad galėtum praktikas atlikti laisvai, nevaržomai ir turėtum vietos pajudėti.

Seminarą ves:

Patyriminiame seminare unikaliomis žiniomis ir praktikomis dalysis Inga Globė, asmeninio ir dvasinio augimo centro „SoulACTION“ bei Moters Magijos Mokyklos lektorė ir organizatorė.

Inga yra sertifikuota emocinio intelekto lavinimo instruktorė, skaito paskaitas ir veda Moters Magijos Mokyklos trumpuosius seminarus moterims Lietuvoje bei užsienyje. Inga yra sėkminga verslininkė, meninių kultūrinių projektų iniciatorė, mylinti, laiminga mama. Daugiau informacijos apie Ingą ir jos veiklą: https://soulaction.lt/lektoriai/inga-globe/

27
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.