Visos dienos

SEO specialistų profesijos įgijimo nuotoliniai mokymai | SEO AKADEMIJA

Užsiregistravus ir apmokėjus iki 2023 m. kovo mėn. 20 d. 24:00 val. bilietai su - 40 % nuolaida! 2023 m. Kovo mėn. 31 d. 10:00-12:00 val. renkama 35-oji SEO SPECIALISTO (-ĖS) PROFESIJOS NUOTOLINIŲ MOKYMŲ GRUPĖ (nuotoliniai kursai internetu). Mokymai truks 5 mėnesius, kuriuos sudarys 29 pamokų.

Devynerius metus skaičiuojanti, Evelinos Biliūnaitės vadovaujama "SEO akademija" šių metų kovui jau renka 35-ąją SEO specialistų rengimo mokymų grupę. (SEO angl. Search Engine Optimization, liet.k. paieškos sistemų optimizavimas).

"Džiaugiuosi, jog Lietuvoje įdėjau didžiulį indėlį rengdama SEO specialistus. Vis tik, šie specialistai ypatingai vertinami, nes, koks verslas šiais laikais dar randasi be interneto svetainės, kuriam būtų neaktualu būti Google paieškos rezultatų TOP'e ar šmėžuoti socialiniuose tinkluose?", - teigia Evelina Biliūnaitė, SEO akademijos įkūrėja, metodikos autorė ir lektorė.

Kovą pakviesime būsimus studentus mokytis itin patogiu nuotoliniu būdu - internetu, kuomet studentai kiekvieną savaitę penkis mėnesius iš eilės gauna video pamokas į privačią mokymų grupę.

"Toks mokymų formatas itin patogus dirbantiems ir šiaip užsiėmusiems žmonėms, kurie negali vienu sutartu metu dalyvauti mokymuose. Pastarieji pamokų video įrašus pažiūrėti gali bet kuriuo jiems patogiu metu. O taip pat bet kada, kada jiems tik patogu įkelti namų darbą, kurį aš pataisau", - sako lektorė.

"SEO specialistų profesija itin išpopuliarėjo drauge su interneto erdvės šuoliu. Internetą ir naršymo po jį techninę priemonę turi kone kiekvienas suaugęs žmogus. Ši profesija itin tinka kūrybingiems žmonėms bei tiems, kurie mėgsta analizuoti, rašyti, kurti, strateguoti, nes viska sukasi apie tiek tekstinio, tiek vizualinio turinio kūrimą internete bei strategiją, kaip verslo interneto svetainei tapti matomai tiek Google paieškos sistemoje, tiek socialiniuose tinkluose. Taip pat ši profesija ideali mėgstantiems dirbti iš namų. Savo reklaminiuose šūkiuose visada teigiau, jog šią profesiją susikūriau vien tam, kad galėčiau matyti kaip auga mano duktė. Šiandien galiu pasidžiaugti, kad mano duktė užaugo ir pasirinko irgi SEO specialistės profesiją. Tai man pats didžiausias įvertinimas", - sako Evelina Biliūnaitė.

Mokymų trukmė penkeri mėnesiai, kurių pabaigoje laukia egzaminas, po kurio išduodamas Evelinos Biliūnaitės SEO metodikos autorės ir SEO akademijos įkūrėjos sertifikatas.

Mokymų programos tikslas:

Apmokyti įvairaus verslo sektoriaus darbuotojus ir privačius norinčius mokytis asmenis parengiant juos profesionaliai rinkoje veikiančius kaip SEO, interneto rinkodaros specialistus, gebančius teikti aukšto lygio kokybiškas SEO, interneto rinkodaros paslaugas.

Programos uždaviniai:

- gebėti diegti naujas interneto teikiamas inovacijas;
- gebėti patobulinti įvairaus verslo paslaugų pateikimą;
- gebėti patobulinti verslo modelį;
- suformuluoti aiškią SEO, interneto rinkodaros interneto svetainei strategiją;
- gebėti kurti interneto svetainių vertę;
- išmokyti įvairaus verslo atstovus ar privačius norinčius mokytis asmenis SEO, interneto rinkodaros žinių ir įgūdžių, skirtų interneto svetainių reklamai internete kurti bei naudotis interneto teikiamomis inovacijomis.

Reikalingas išsilavinimas: lietuvių kalbos mokėjimas (taip pat mokymų metodika tinka bet kuriai užsienio šaliai, kurios kalbą asmuo moka).

Įgyjamos kompetencijos

Baigęs šią mokymų programą, asmuo žinos:
Programos dalyviai susipažins su šaltiniais ir bus praktiškai išnagrinėję profesionalią SEO, INTERNETO RINKODAROS SPECIALISTO (-ĖS) veiklą, lemiančią įvairaus verslo interneto svetainių sėkmę paieškos sistemų TOP‘uose;
- nuolatinį interneto inovacijų diegimą verslo veikloje;
- veiksmingo komunikavimo įvairaus verslo srityje prielaidas;
- SEO, interneto rinkodaros įrankių specifiką ir etapus bei kokybiško veiklos rezultato užtikrinimo kelius.

Baigęs šią mokymų programą, asmuo gebės:
- rasti savo - kaip SEO specialisto (-ės) - konkurencinį išskirtinumą ir juo naudojantis pristatyti save rinkai, potencialiam darbdaviui, būsimam verslo partneriui, klientui;
- kelti sau ambicingus tikslus, išmokti valdyti savo ir kitų laiką, efektyviai veikti vietinėje ir tarptautinėje SEO paslaugų teikimo rinkoje savarankiškai ar verslo komandoje;
- suformuluoti aiškią interneto komunikacijos strategiją ir taktiką;
dalykiškai ir etiškai komunikuoti ir profesionaliai teikti SEO paslaugas;
- profesionaliai įvertinti interneto svetainės būklę (SEO auditas), padėtį paieškos sistemoje, kuris yra svarbus verslo apvyratos auginimui;
- gebės tikslingai naudotis SEO specialistui reikalingais interneto įrankiais.

Susipažinti su detalia SEO specialistų profesijos rengimo mokymų programa bei išsamia informacija apie mokymus galima šioje nuorodoje:

https://www.seoakademija.lt/seo-specialisto-profesijos-igijimo-mokymai/

28
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
×
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.