Visos dienos

Filmo Scoob! premjera

ra mažiau kilmės perkrovimas, daugiau „Hanna-Barbera“ kino visatos paleidimo skydelis. Tiesą sakant, jis yra mielas ir nuoširdus ir pabrėžia pamokytinus momentus, nepriklausomai nuo jūsų amžiaus. Būsite šuniukų meilės liudininkai, kaip Norvilės „Shaggy“ Rogersas pirmą kartą susitinka su Scooby Dooby Doo ir šypsosi, kai gauja sprendžia pirmąjį jų vaikystės atvejį, bet tada personažai iš viso „Hanna-Barbera“ katalogo yra Šanchajaus židinio prožektoriai. Mėlynasis Falconas, Dikas Dastardly'as, kapitonas urvas. Tai tik keli iš draugų, kurie pasitraukia iš „Scoob!“. Dėl to Tony Cervone atnaujintas vaikų „siaubas“ rodo labiau niūrų kryžminimą, nei paskirtą turto reanimaciją.

Saulėtame Kalifornijos paplūdimyje vienišas Shaggy (vėliau išreikštas Will Forte) dalijasi pavogta giros mėsa ir tiesioginę draugystę su savo naujuoju geriausiu draugu Scooby-Doo (Franku Welkeriu). Helovino proga Fredis (Zacas Efronas), Velma (Gina Rodriguez) ir Daphne (Amanda Seyfried) pasveikina savo įgulą ištvermingų kuoliukų. Greitis į priekį, į jauną suaugusįjį, ir „Mystery Inc.“ nori tapti teisingesne apsnūdimo operacija. Įtampa išstumia Scooby ir Shaggy, nes Simonas Cowellas nemano, kad jie tarnauja tikslui (neklauskite). Tuomet „Blue Falcon“ (Markas Wahlbergas) pagrobė Shagą ir Scoobą, nes jie yra Diko Dastardly (Jasono Isaacso) naujausios programos taikinys. Kažkas apie senovinius kaukolius, laikinus lobius ir Cerberus?

Scoob Filmas

Su atvira mintimi, Scoob! yra tūkstantmečio eros pertvarkymas, kuris daro socialiai pritaikomą prasmę. Paslaptingasis kompiuteris atnaujinamas, „OutKast“ melodijos (ne mažiau „B.O.B.“) įvertina „veiksmo“ sekas, „Zoinks!“ arba „Jinkies“ yra labiau naudojami kaip atšaukimai ... tai yra toks „perkrovimas“. Nuo jauno Velmos Rūtos Baderio Ginsburgo triuko „gydantis kostiumą“ iki Dafnės akies rodymo prie to paties Fredo vyriškumo, scenarijaus pastangos kartais atrodo spjaudomos iš boto, kurį maitina tik socialinės žiniasklaidos skambiais žodžiais. Vėlgi, mes turime prisiminti, koks demografinis Scoob! tarnauja, o tai daro draugiškus iki galo sūrus. Šaunuolis! žiūrovams suteikia daug šiltų ir tingių akimirkų, nesvarbu, ar tai Daphne'o gražumas prieš Dastardly minion robotą, ar Shaggy's apykaklės dovanos, ar net Dastardly's blogio veikėjo motyvacija.

Keista yra tai, kaip Scooby, Shaggy ir tariami pagrindiniai aktoriai jaučiasi palaikantys personažus savo (tariamame) savo filme. Gauja visada išsisklaido tam tikru momentu, bet Scoob! menkai leidžia „Mystery Inc.“ atlikti kokybišką vaiduoklių nabbinų komandinį darbą. Laimei, „Blue Falcon“ žvaigždžių galia atlaiko Dicko Dastardly'o daugybinius išpuolius ir guminių kaukių įsiskverbimus. Jau nekalbant apie Dee Dee Skyes (Kiersey Clemons) ir Dynomutt (Ken Jeong), kurie yra „tikrieji“ * „Blue Falcon“ įgulos herojai, o pats „Blue Falcon“ kovotojai yra kenksmingi.

Scoob Filmas

Markas Wahlbergas atveria savo vidinį nesaugumą kaip raumeningas „super-bro“, kuris „niekada“ nepateisins savo tėvo didybės (OG Blue Falcon), panašiai kaip „Will Forte“ suras dar niūresnį balsą Shaggy viduje, kai Scoob priims jo „ypatingą“ Tikslas. Lankai, įrodantys išorinius balsus, neturėtų formuoti mūsų likimų, nes tereikia šiek tiek pasitikėjimo savimi ir pasitikėjimo savimi, norint parodyti pasauliui mūsų tikrąjį potencialą.

Keista pripažinti, bet Jasono Isaacso Dick Dastardly „grojimas“ gali būti mano mėgstamiausias spektaklis. Kiekvienam žymiam šeimai tinkančiam nuotykiui reikia žavingų ir nekompetentingų pakalikų, kurie yra „Dastardly“ pilvo pagalbos rankos botai, kurie gali įsiskverbti į grandininių pjūklų skorpionus. Dastardly'io sąveika apima malonų nusivylimo lygį, nes jo grobį apimantys botai pažadina nekaltumą po kitos nesėkmingos misijos, kuri vaidina gangsterius. Dvigubai, kai Dastardly'as vieną iš savo kūrinių metalinių galvų pakeičia dulkių siurbliu, sukurdamas šį mylimiausią eskadrilės išsiurbimą. Šios akimirkos pasiverčia juokais juokais, tačiau kažkodėl patraukia į suaugusiųjų širdies vingius ir prodiusuoja subrendusius juokingus kaulus su pritrenkiančiu paprastumu.

26
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.