Visos dienos

Konferencija-performansas KURIANTI TIKRUMĄ

Šis renginys – apie intelektualias ir veržlias MOTERIS, kurios vartotojiško pasaulio šurmulyje TIKRUMĄ atranda per MĖGSTAMĄ VEIKLĄ. Jos atmeta bet kokius stereotipus, mąsto ir veikia savarankiškai, vertina individualumą, todėl renkasi ne pačius lengviausius kelius. Apie šių moterų veiklos prasmingumą byloja konkretūs darbai, o ne vienadienės reklamos žvilgančiuose žurnalų viršeliuose.


Tikimės, kad mūsų herojų mintys padės ir Jums išdrįsti eiti savuoju keliu, patirti veiksmo pilnatvę, kūrybinį džiaugsmą ir išragauti visus SAVO gyvenimo skonius.

PRANEŠIMAI:


1. PASIDUOTI TIKRUMUI IR LAIMĖTI SAVE
Apie atradimus, savirealizaciją ir gyvenimo kokybę. Apie autentišką santykį su pačiu savimi.


Pranešėja: ADRIJA ČEPAITĖ
Aktorė ir viešojo kalbėjimo mokytoja spinduliuoja nepaprastą charizmą ir akimirksniu prikausto auditorijos dėmesį. „Kalbėjimas yra mano kelias ir geriausia priemonė pažinti save. Žodžiai keičia mąstymą, santykį su pačiu savimi ir su aplinka. Jeigu nori keisti pasaulį, būk autentiškas, įvaldyk žodį ir tikėk savimi“, - sako Adrija.

2. KURIANTI NAUJAS MIESTO VIZIJAS
Apie kitokį požiūrį į aplinką ir žmogų.


Pranešėja: GILMA TEODORA GYLYTĖ
Architektė, naujos kartos studijos „DO Architects“ įkūrėja kolegų vadinama netradicine vadove, originaliai mąstančia ir pozityvia asmenybe. Gilma sako, kad darbai, kuriuos kuria drauge su komanda, turi sielą, o įdomiausi sprendimai gimsta iš sudėtingų situacijų. Ji sako anksti supratusi, kad architektūros pasaulyje jaučiasi geriausiai, nes čia galima kurti naujas realybes, kitokią, mus įkvepiančią fizinę aplinką. Pasak Gilmos, svarbiausia savo mintis ir idėjas realizuoti imantis veiksmų – imti ir daryti.


3. MOTERIŠKOS INTERPRETACIJOS KŪRYBOS TEMA
Apie kūrybinę kibirkštį, smalsumą ir drąsą patirti.


Pranešėja: JURGITA JANUŠKEVIČIŪTĖ
Drabužių dizainerė, prekės ženklo „Jurgita Januškevičiūtė Design“ įkūrėja – subtili, jausminga ir smalsi asmenybė. Kurdama drabužius, ji tarsi tapo šiuolaikinės autentiškos moters paveikslą, o vienas svarbiausių jos kūrybos bruožų - paslaptingumas. „Pasaulis man yra didelė paslaptis ir didelis grožis. Stengiuosi gyventi, kvėpuoti, jausti ir išmėginti daugybę dalykų“, - sako Jurgita. Pasak dizainerės, moteris geriausiai jaučiasi tada, kai atsigręžia į save, išlaisvėja. Kai pradeda galvoti, ko iš tiesų gyvenime nori ji pati, o ne aplinkiniai.


4. ŠALIN STEREOTIPUS!
Apie vyriškos estetikos sampratos lūžius, nestandartines išraiškas, autentiškumą ir naująjį – sąmoningą – stilių.


Pranešėja: MARIJA PALAIKYTĖ
Mados analitikė, „Vyrų mados savaitės“ organizatorė žavi nepaprasta energija ir užmojais. Savo veikla ji siekia parodyti, kokia išskirtinė ir ne iki galo pažinta sritis yra mada. „Ilgą laiką vyriška apranga buvo nepelnytai apaugusi daugybe stereotipų. Ir nors pamažu jų atsikratoma, vyrai vis dar neišnaudoja galimybių, kurias suteikia drabužis – reprezentuoti save kaip asmenybę. Esame individualūs vidumi, kodėl neparodyti to išore?“, - sako Marija.

5. TIKRO SKONIO FIESTA
Apie gastronominių atradimų džiaugsmą ir prasmę.


Pranešėja: RASA ŠČEPONIENĖ
Žurnalo „Geras skonis“ įkūrėja ir vyriausioji redaktorė turi savo gyvenimo misiją - puoselėti gurmė kultūrą Lietuvoje, lavinti žmogaus jusles, išmokyti atpažinti tikrus dalykus begalinėje skonių jūroje. Rasa yra subūrusi gurmė kultūrai neabejingų žmonių klubą. „Smagu kartu ragauti, atrasti, diskutuoti, mėgautis maistu – tai nekasdieniai patyrimai, ilgam išliekantys atmintyje. Lavindami skonio intelektą, atrandame autentišką santykį su aplinka,“ - sako Rasa.


6. KAS AŠ?
Apie prigimtinę tapatybę ir socialinius vaidmenis.


Pranešėja: RASA BALTĖ-BALČIŪNIENĖ
Kompanijų „Femina Bona“, HAI Institutas ir galerijos AMRES ART įkūrėja, tikrumu paremtos estetinės kultūros skleidėja, laidos „Ateities genas“ autorė ir vedėja, atrodytų, vienu metu gyvena šimtą gyvenimų. „Kiekvienas mano gyvenimo laikmetis išreiškia skirtingus siekius, atspindėdamas skirtingas sociumo tapatybes. Nuolatinis bandymas įsivardyti, kas aš esu - asmenybės ugdymo trenerė, pokyčių nešėja ar verslo konsultantė, - atspirtį rado paprastoje tiesoje – visi esame pašaukti realizuoti savo gyvenimo projektą ir dažnai tai darome per daugybę skirtingų vaidmenų“, - sako Rasa.

Organizatorius: FEMINA BONA
Partneriai: LITEXPO, Paroda Pelenė 2020, MOTERIS
Laikas: 12.00-16.00, 2020 m. balandžio 4 d.
Vieta: LITEXPO, salė 5.1Kaina: 35 Eur


PLAČIAU apie renginį: http://kuriantitikruma.lt


BILIETUS įsigykite kakava.lt: https://kakava.lt/en/event/konferencija-moterims-kurianti-tikruma/1377/3386

26
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.