Visos dienos

Kaip kurti darnius santykius su savo partneriu?

Mielos draugės, moterys bei merginos! Norime jus pakviesti į dar vieną nuostabų, užburiantį bei moteriška energija alsuojantį susitikimą!

Renginio metu turėsite progą išgirsti Life Art Academy Vilnius įkūrėjos ir daugelio Pabaltijo moterų įkvėpėjos Dimantros Antros seminarą, taip pat pakviesime jus pasinerti į aktyvią NIA šokio praktiką, kurios metu būsime basos, džiūgausime bei kvatosime.

Turime ir dar vieną gerą naujieną! Viena iš dalyvių laimės nuostabią, laime pulsuojančią bei gėlėmis margintą Rita van Dongen suknelę iš Balio salos! O ką jau kalbėti apie būsimas vaišes, arbatos pertraukėlę bei šildančius ir jaukius pokalbius moterų draugijoje. Laukiame jūsų visų jau vasario 1 dieną!

SEMINARAS. Dovana mūsų sieloms - tai laikas kartu su charizmatiška, Life Art Academy lektore Dimantra Antra. Paskaitos metu dėstytoja dalinsis savo ilgametėmis žiniomis apie gerovę santykiuose:
Kaip tą gerovę sukurti, kai santykiai su partneriu tik prasidėję ir kaip tuos santykius puoselėtii, kai esate santykiuose jau seniai?
Kuo turėtų rūpintis moteris ir kuo turėtų rūpintis vyras?
Kaip atskirti, ar santykiai, kuriuose esate, kuria gerovę ar atneša destrukciją?
Santykiai yra viso mūsų gyvenimo pagrindas: santykis su savimi, šeima, o ypač su partneriu, neatsiejama mūsų gyvenimo kokybės dalis. Visos žinome, kaip gera jausti širdyje pakylėjimą ir laimę, kai santykiai klostosi sklandžiai ir darniai. Apie tai ir kalbėsimės, kaip puoselėti santykius, kad jie jums ir jūsų partneriui teiktų laimę bei vidinę pilnatvę. Kviečiame!

ŠOKANTI MOTERIS. Lektorės Dimantros Antros paskaitą papildys NIA šokio praktika! NIA šokio metu Laura Gaucyte pabudins mumyse slypinčią prigimtinę burtininkę, fėją, deivę arba laumę. NIA (Now I am) - tai terapinis ir aktyvus šokis, šokamas basomis, pagardintas Rytų kovos menų ir gydomųjų praktikų prieskoniais, subalansuotas kūnui, protui ir sielai, sugrąžinantis į pamirštą, nežabotą, nepažintą ar ieškomą savo prigimtinę būseną, o svarbiausia - teikiantis džiaugsmą ir juoką!

LAIMINGOSIOS SUKNELĖS. Šokio metu pasipuošime egzotiškomis Balio salos suknelėmis, kurias atrenka, modeliuoja bei puoselėja Rita van Dongen. Rita jas vadina Laimingosiomis suknelėmis, nes jos pabudina visas moteriškas sielos kerteles, suteikia laisvės judėti, moteris jaučiasi lyg ant sparnų, pajutusios šių suknelių gėlėtos magijos jėgą.

NUMATOMA PROGRAMA:
09:30 Pradedame rinktis Ritos Van Dongen namuose
10:00 Renginio pradžia (būkite laiku). Prieš paskaitą padarysime trumpą mankštelę įtampų paleidimui :)
10:30 - 15:00 Lektorės Dimantros Antros paskaita
PERTRAUKOS METU:
Balio suknelių apžiūra/ įsigijimas, NIA šokiai, vaišės, arbata, pasidalinimas įspūdžiais bei jaukūs paplepėjimai :)
15:30 programos pabaiga

APRANGA: judesių nevaržanti, šokame basomis, pasidabinusios laimingosiomis suknelėmis iš Balio arba savomis, džiaugsmą skleidžiančiomis suknelėmis.
DOVANA JUMS!!: Viena, burtų keliu ištraukta laimingoji, taps naujos suknelės šeimininke

RENGINIO INFORMACIJA:
DATA: Vasario 1d. (šeštadienis)
LAIKAS: 09:30 - 15:30 val.
VIETA: Ritos Van Dongen namai, Molėtų g. 1, Didžioji Riešė, Vilnius
KALBA: rusų (esant poreikiui, bus vertimas)

INVESTICIJA:
49 Eur/dalyvei
44 Eur/dalyvėms, atsivedus vieną draugę kartu
39 Eur/dalyvėms, atsivedus dvi drauges kartu
Suknelės - už papildomą kainą (galite dėvėti ir savo).

Būtina išankstinė registracija: http://bit.do/fppnw
Registracija patvirtinama pervedus 10 Eur avansą (pavedimo duomenys bus atsiųsti užsiregistravus)
Vietų skaičius ribotas!

26
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.