Visos dienos

DAO TANTRA moterims

Lapkričio 19, 20, 21d. (nuo antradienio iki ketvirtadienio), 18:30-20:30h

Vieta: jogos studija virš Valerijono vaistinės, Vasario 16-osios 44, Šiauliai

 

DAO TANTRA moterims - tai trijų dalių praktinių seminarų ciklas, kuriame mokomasi gyventi pozityviai, mylėti save, stiprinti subtiliuosius raumenis ir atskleisti savo moteriškumą. Ciguno mankštos padės išlaisvinti stuburą, meditacijos - paleisti slegiančias emocijas, kurios trukdo pilnai atsipalaiduoti, Kėgelio pratimai ir nefrito kiaušinio praktika intymių raumenų stiprinimui padės atsiverti seksualinei energijai, o daosių jogos pratimai tao yin atverti dubenį.

Seminarus ves žymaus kinų meistro Manteko Čijos (Mantak Chia) sertifikuota instruktorė Edita Esenku, kuri aktyviai moko moteriškų praktikų ir darbo su nefrito kiaušiniu niuansų, meditacijų, ciguno praktikų. Edita gyvena Šiauliuose, tačiau daugiausia rengia seminarus ir stovyklas arčiau sostinės, todėl šis seminarų ciklas - unikali galimybė šiaulietėms iš arčiau susipažinti su DAO praktikomis. 

Seminare išmoksite pratimų, kurie padeda:

-sutrumpinti moteriškas dienas,-išsivaduoti nuo menstruacinių skausmų ir PMS,-išspręsti šlapimo nelaikymo problemą,-atstatyti subtiliųjų raumenų tonusą po gimdymo,-subalansuoti hormonus (palengvinti menopauzę),-patirti daugiau malonumo su savo partneriu,-pagerinti santykiai poroje (pernešti juos į aukštesnį lygmenį).

Lapkričio 19d., antradienis, 18-20h. PIRMA DALIS: CIGUNO MANKŠTA IR ŠEŠIŲ GYDOMŲJŲ GARSŲ MEDITACIJA. Tam, kad pilnai atsiskleistų DAO meilės praktikų nauda, visų pirma reikia paleisti negatyvias emocijas užsislėpusias mūsų viduje. Nors iš pirmo žvilgsnio atrodo, jog daugelis esame pakankamai laimingi žmonės, iš tiesų turime viduje užspaustų širdies nuoskaudų, pykčio, liūdesio, kuri trikdo energijos judėjimą mūsų kūnu. O seksualinė energija yra neutrali ir padaugina tai, ką mes tuo metu jaučiame - tiek geras, tiek blogas emocijas, todėl stabilus emocinis planas yra ypač svarbus norint praktikuoti DAO TANTRĄ. Kartu atliksime stuburą ir dubenį išjudinančią ciguno mankštą ir negatyvias emocijas į pozityvias transformuojančią šešių gydomųjų garsų meditaciją.

Lapkričio 20d., trečiadienis, 18-20h. ANTRA DALIS: DAO TANTRA - SEKSUALINĖS PRAKTIKOS MOTERIMS. Antrojoje seminarų ciklo dalyje kartu atliksime Kėgelio pratimus ir kalbėsime apie nefrito kiaušinio praktiką - iš senovės Kinijos atėjusias žinias, kaip efektyviai treniruoti savo intymius raumenis. Atliksime krūtų masažą, kuris padeda išsivaikščioti limfai ir palaiko mūsų krūtis sveikas. Sužinosite, kaip treniruoti savo subtiliuosius raumenis be nefrito kiaušinio ir su juo. Plačiau kalbėsime apie nefrito kiaušinio naudą, naudojimą, kaip išsirinkti tinkamiausią kiaušinį, kaip ilgai galima jį nešioti, kokius pratimus galima atlikti su nefrito kiaušiniu ir t. t. Seminare galėsite įsigyti nefrito kiaušinį (kaina 60 Eur). Gyvai seminare su nefrito kiaušiniu nedirbsime, apsirenkite patogiais drabužiais nevaržančiais judesių. NEFRITO KIAUŠINIS - tai iš natūralios nefrito uolienos pagamintas ovalus kiaušinio formos akmuo su skylute virvutei. Nefrito kiaušinio praktika siekia senovės kinų laikus, kai ši intymios srities treniravimo priemonė buvo žinoma tik siauram imperatoriškajam ratui. Sužinok plačiau seminare!

Lapkričio 21d., ketvirtadienis, 18-20h. TREČIA DALIS: DAO JOGA TAO YIN IR TEORIJA APIE DAO TANTRĄ POROJE. Trečiajame seminare atliksime kinų jogos pratimus ant kilimėlio juosmeninių raumenų treniravimui ir dubens atvėrimui. Kalbėsime plačiau apie moteriškų seksualinių praktikų pritaikymą poroje, kokius orgazmus ir kaip gali patirti moteris, kas yra daugkartiniai orgazmai ir kaip pakelti savo poros santykius į naują lygmenį. 

 

Registracija ir KAINA: https://www.gydomojitaomeile.com/dao-tantra-moterims-siauliuose

Taip pat rekomenduojame
26
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.