Palangos šefų vakarienė: Baltijos žuvis
Prie degustacinės vakarienės paruošimo stalo susitiks du seni bičiuliai, du palangiškiai, vieni ryškiausių naujos kartos Palangos kulinarinių tendencijų kūrėjų – Bernardas Anužis ir Laurynas Cesna.
Data: Spalio 27 d.
Laikas: 18 val.
Kaina: 39 Eur - 5 patiekalų degustacinė vakarienė + aperityvas ir pasirinktas gėrimas.
Pagal profesorių Tadą Ivanauską, Baltijos jūros vandenyse ties Lietuva galima tikėtis rasti apie 70 žuvų rūšių. Mes dar nežinome kas paklius į mūsų tinklus, tad pasiruoškime mūsų jūros pakrantės siurprizui.
Staliukus rezervuokite:
soc. medijos tinklų pagalba, telefonu +37061130144
arba el.paštu info@oldman.lt