Visos dienos

Ciklas SĖKMĖS FORMULĖ: GERA NUOTAIKA – PUIKI SAVIVERTĖ – STIPRI SVEIKATA – DARNŪS SANTYKIAI

Kelias į sveikatą – tai kelias į savęs pažinimą!

    Žmonės dažnai kartoja: sveikata – brangiausias turtas. Bet tą turtą taip prastai saugo, jog iššvaisto dar jaunystėje. Viena iš priežasčių – tai  žinių trūkumas, nesugebėjimas atsisakyti netikusių įpročių ir abejonių.

  Todėl sakoma – jei nerandi laiko sau, ligos ir nesėkmės pačios suras laiko tau. Ir tai 100% tiesa. O gydyti tik pasėkmes – tai pramintas kelias iš namų į polikliniką ir į vaistines.

Ko pas mus daugiau: liūdesio ar šypsenos? Pykčio ar džiaugsmo? Stresų ar supratimo? Baimės ar ramybės? Sąžiningumo ar apgaulės? Keršto ar atlaidumo? Puikybės ar nuolankumo? Neapykantos ar meilės?

Siūlome unikalią sistemą, kurios dėka suprasite, kad: mūsų sveikata – tik mūsų pačių rankose!

Mūsų kūnas reaguoja į mintis, veiksmus ir poelgius, kurie tampa emocijomis. Emocijos renkasi mūsų kūno organuose. Jos kyla iš mūsų įpročių. Įprotis yra mūsų elgesio savybė (charakteris). Prisiminkime: koks charakteris tokios ir ligos.

Apie visą tai ir daugiau, sužinosite ir išmoksite praktikų metu.

IŠBANDYKITE PRAKTIKAS, KURIOS LEIDŽIA TAI PATIRTI IR ĮSITIKINTI 107%!

Metodika nesiūlo jokių vaistų, papildų ar gydomųjų priemonių, ji parodo metodus, kuriais gali pasinaudoti žmogus, norėdamas įveikti įkyrų negalavimą. Tai pagrįsta įgimtu kiekvieno mūsų gebėjimu valdyti savo kūną ir aktyvuoti vidinius organizmo rezervus. 

Kas vyksta mokymų metu?

* Emocinio stabilumo treniruotės. * Atleidimo praktikos. * Darbas su viso organizmo * Kvėpavimo sistemos atstatymo praktikos.* Sąnarių ir stuburo atstatymo treniruotės.   * Jutimo organų pratimai (akių, uoslės, klausos atstatymo pratimai).* Nervų sistemos darbo normalizavimas. * Atstatomas endokrininės sistemos darbas.* Širdies kraujagyslių sistemos atstatymo praktikos.* Pažeistų audinių atstatymo pratimai. * Virškinimo sistemos darbo normalizavimas.* Energijos susigrąžinimo praktikos.* Stiprinamas imunitetas.

METODIKA TINKA ĮVAIRAUS AMŽIAUS ŽMONĖMS!

Kviečiame  kiekvieną kas nori padaryti dovaną savo gyvenimui!

Praktinį užsiėmimą veda ARŪNAS MALIAUSKAS – iš pagrindų savo gyvenimą pakeitęs pagal šią metodiką ir  jau daugiau kaip 10 metų nesilankantis pas gydytojus ir vaistinėse, turintis stiprią šeimą ir tris vaikus, sertifikuotas, energija trykštantis treneris, alternatyvios medicinos specialistas, netradicinės medicinos psichologas, „Harmoningos asmenybės mokyklos“ įkūrėjas.

          Apie lektoriaus veiklą plačiau: www.bona-fide.lt

Taip pat rekomenduojame
30
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.