Visos dienos

Didysis PAŽINČIŲ AKADEMIJA renginys: ĮŽANGA (susi)PAŽINIMUI

Vasarą sutik atsinaujinęs, laisvas ir autentiškuose ryšiuose

PROGRAMOJE Tavęs laukia:
- Blic pažintys
- Terapinio garso dirbtuvės ir magiška garso kelionė su "Artimi garsai"
- Ryšio praktikos gilesniam pažinimui
- Šokių pamoka - šoksime bachatą
- Bendravimas, jauki erdvė ir žaisminga nuotaika

Namo išsineši ne tik patirtis, bet ir naujus kontaktus ir pažintis!

Kodėl susiPAŽINIMO?
Šio renginio tikslas - suburti susipažinti norinčius žmones ir leisti skleistis ryšiams jaukioje erdvėje. Renginio metu kursime aplinką, skatinančią susipažinimą, pažinimą, bendravimą bei atsipalaidavimą.Kviečiame norinčius pažinti, rasti bendraminčių, bendrakeleivių, draugų, kolegų ar partnerių į vieną jaukią erdvę. Susirinksime pažinti - save ir kitą. Pažinti save naujose aplinkose, veiklose, pasimatuoti užsiėmimus, tyrinėti savo būsenas. Pažinti kitus žmones - atviriau, subtiliau, giliau. Erdvėje, kurią užpildys muzika, šokiai ir bendrumas, kviesime patyrinėti, kaip tavo būsena kinta užmezgus ryšį su kuo nors kitu, kaip ji kinta įsiliejus į muziką, afrikietiškų būgnų ritmus? Kaip jautiesi šokant vienas, besimokant bachatos judesių ir žingsnelių, o kaip būsena kinta poroje? Pažinsime kitus bendraudami, dalindamiesi, o ryšio praktikos leis pažinti žmogų dar giliau.ŠIS

RENGINYS KAIP TIK TAU, JEI NORI:
Susipažinti, rasti bendraminčių, draugų, sukurti erdvę pažinimui ir bendrystei, rasti projekto ar hobio partnerių ir užmegzti naujas, gilias draugystes ar netgi simpatijas!
Išbandyti naujas veiklas ir pasinerti būgnų, šokių ir žaidimų ritmus!

AMŽIAUS GRUPĖ - tokios nėra. Kviečiame VISUS, vyrus bei moteris, kurie nori pažinti. Visai nesvarbu, ar tau 25 ar 55, tikime, kad sielų draugystei amžius ribų neturi ️

PROGRAMA ir vedliai /plačiau BLIC pažintys

Iniciatorė Auksė Lasė - "XXI a.Renginiai" įkūrėja, projektų "Pažinčių Akademija", "Speeddating" organizatorė, koučerė, renginių vedėja.Šiame renginyje skatinsime pažinti visus susirinkus, atrasti šį tą įdomaus ir naudingo kiekviename žmoguje ir išlikti atvirais. Susipažinimo ratų - Blic pažinčių metu ieškosime bendrų pomėgių, panašumų, o galbūt žavių skirtumų, sielos draugų ar net artimos antros pusės, mus dominančių temų ir veiklų, kad galėtume namo parsinešti naudingų kontaktų, draugų ir bendrakeleivių gyvenimui. Per ganėtinai trumpą laiką turėsite progą susipažinti su visais renginio dalyviais. Blic pažintys vyks su VISAIS renginio dalyviais - ir moterimis, ir vyrais.

Terapinio garso dirbtuvės ir magiška garso kelionė
Ar esi patyręs save per garsą? Ar žinai, kad garsas ir muzika betarpiškai veikia mūsų fizinį kūną, jausmus, emocijas, vidaus organų veiklą, motoriką? Kviečiu į patyrimą, kviečiu į savęs pažinimo ir išjautimo dirbtuves su garsais ir muzika. Dirbtuvių metu klausysime plataus spektro įvairių archajiškų ir klasikinių muzikos instrumentų: šamaniškų būgnų, didžiojo lietuviško būgno (1,5 m skersmens), gongų, violončelės, tibeto ir krištolinių dainuojančių dubenų, obertoninės fleitos, įvairiausių varpelių ir hangų. Keliausime į meditacinę būseną. Kūnu jausime šių instrumentų vibracijas.

Juk kiekvienas garsą jaučia ir interpretuoja skirtingai, kiekvienas susirenka skirtingas patirtis klausantis tos pačios melodijos ar ritmo. Vienas pagrindinių garso terapijos ir muzikos tikslų yra tas, kad kiekvienas žmogus, kuriam grojama, patirtų savitą, tik jam priklausančią emocinę / fizinę patirtį.

Karolina - intuityvi muzikė, garso terapijos, gongo ir dainuojančių Tibeto dubenų garso masažo praktikė, muzikinių-garso kelionių ir meditacijų vedlė, intuityvaus grojimo dirbtuvių ir edukacijų iniciatorė. Su muzika ir garsais draugauja nuo mažų dienų, violončelės stygomis jos pirštai bėgioja 28 metus, intuityvų grojimą praktikuoja jau 16 metų.

Tadas - dailininkas, intuityvaus, gerklinio ir obertoninio dainavimo praktikas bei etnokultūrinių muzikos instrumentų kalbintojas. Vyriškos energijos skleidėjas "Artimuose Garsuose", muzikinių kelionių ir improvizacinių kūrybinių dirbtuvių vedantysis.

Gilaus ryšio praktikos.
Vakarė Baltauskaitė - aktorė, išraiškos per laisvą judesį, meditacijos ir ryšio praktikų vedlė, tantros, ajurvedos ir reiki disciplinų praktikė.Vakarę ypatingai domina ryšiai ir gilus, artimas jų puoselėjimas.
Užsiėmimas kalba pats už save -
bandysime PAŽINTI vienas kitą giliau, galbūt netgi netradiciniais
būdais. Susijungsime su savimi, o ryšyje su savimi nersime į žaismingus
žaidimus užmegzti ryšį su kitais žmonėmis, sutiksime vienas kitą
atvirume, atsipalaidavime, autentiškume.Užsiėmime savarankiškai nagrinėsime klausimus, kaip galime užmegzti ryšį dar giliau, kaip jame išlikti nuoširdžiu, o galbūt netgi leisti sau būti atviru ir pažeidžiamu? Kaip eiti į ryšį su kitu iš meilės sau, savęs nežalojant? Ar galime bendrauti kitaip? Galbūt tyloje, akimis ar kitais pojūčiais? Kaip sugrįžti į ryšį su pačiu savimi?

Šokių pamoka - bachata.
Renginio metu pažinsime vienas kitą ir šokyje. Profesionalūs mokytojai Mantas ir Justina užburs savo charizma ir padės žengti tuos pirmuosius (arba 33-iuosius ) žingsnelius, supažindindami su šokio komunikacija bachatoje.Mantas tikriausiai geriausias pavyzdys, kad šokti gali visi.
Jau 5 metus jau šokantis Mantas šokio kelionę pradėjo SalsaKaunas mokykloje, susižavėjo Latino Amerikos šokiais. Treniruotėms tapus kiekvienos dienos dalimi, sekantis etapas buvo kaupti šokėjo patirtį, dalyvauti bei mokytis įvairiausiuose tarptautiniame šokių festivaliuose. Skirtingos stilistikos, skirtingi dėstymo metodai, tik padėjo atrasti tinkamiausią būdą perteikti surinktas žinias mokiniams.Justiną nuo mažens lydėjo šokis, muzika ir teatras. Po 14 metų praleistų Lietuvių liaudies šokių apsuptyje, Justina įstojo į VDU šokio pedagogikos studijas, o laisvalaikį praleisdavo SalsaKaunas mokykloje, kurioje išmoko salsos, bachatos subtilybių, taip pat, žinias gilino įvairiuose festivaliuose. Šiuo metu Justina dirba šokių mokytoja Miko Petrausko scenos menų mokykloje šokio skyriuje, veda lady style pamokas moterims ir yra SalsaKaunas komandos dalimi.

Apie renginio vietą - Wudang Tao:
Tai - privati dviejų aukštų Wudang Tao rytų kultūros studija. Šios harmoningos erdvės įkūrėjai atsiliepia apie ją kaip apie namus, “kur galima gerai jaustis, praktikuoti, kurti ir tobulėti”, o humanistinis architekto Algimanto Kančo suvokimas įneša erdvei savitumo, mistikos ir šiek tiek „dzeno“

BILIETAI:
Kaina: 40 eur. (32 eur VIP)*
Bilietą įsigyk www.speeddating.lt*
Rekomenduojame įsigyti išankstinius bilietus, artėjant renginio datai bilietai brangs

*NEMOKAMAS bilietas, įsigijusiems PAŽINČIŲ AKADEMIJA narystę laikotarpiu: 2023 05 03 - 2023 06 10 (www.pazinciuakademija.lt)

Amžiaus grupė: Be apribojimų
Renginio trukmė: 14:00 - 19:00 val.

*Renginio metu bus fotografuojamaLaukiam Tavęs!


#pazinciurenginiai #samoningospazintys #samoningumas #healthyliving #meditation #meditacija #atvirasbendravimas #sveikagyvensena #consciousevent #conscious #kaunas #renginiaikaune #eventsinkaunas #ryšiai #bendravimas #connection #event #connectionevent #lithuania #speeddating #pazinciuakademija #individualiporospaieska #kursusipazinti #izangasusipazinimui #summer #vasara #afrikietiskibugnai #bachata #dance #rysiopraktikos #blicpazintys #wudangtao 

Taip pat rekomenduojame
26
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.