Gastronominis teatras Veidrodinis efektas su Jonu Lingiu
Nuo pirmojo susitikimo mudu su Jonu įkritome į nuostabią kūrybos srovę, kur negalima visko paprastai padaryti. Keliavome po istorinę Memelio virtuvę, vėliau jungėme dūmus ir ugnį, tam pačiam bendram tikslui: apynių gėrimo derinimui su maistu.
Šį kartą kviečiame į veidrodinį efektą, kur jungsime aluje jaučiamus poskonius lygiai į vieną sintezę su maistu. Pavadinau tai veidrodiniu efektu. Bandysime prieš veidrodį statyti apinių gėrime jaučiamas pagrindines natas ir jas atkartoti maiste. Nuostabus kūrybinis iššūkis.
Kviečiame į susitikimą su alaus ciceronu Jonu Lingiu ir namelio komanda nuostabiai kelionei po pažintį su apyniais, jų brandinimu ir kelionėmis po skonių džiungles.