Visos dienos

Asmeninės terapinės garso sesijos

Individualios terapinės garso sesijos, vedančios į gylį, į susitikimą su pačiu savimi, į savęs pajautimą per garsą. Gilesniam atsipalaidavimui, vidinei ramybei, harmonijai, sveikatai, platesniam suvokimui ir visiškam prisijungimui prie savo gyvenimo tėkmės.

Maudynių garsuose ir dainuojančių dubenėlių garso masažo poveikis kūnui, protui ir žmogaus energetiniam laukui yra nuostabi patirtis – vidinė kelionė, kurią turėtų patirti kiekvienas. Pasinėrimas į meditatyvią garso bangų erdvę, kurioje skamba violončelė, gongas, būgnas, krištoliniai ir dainuojantys dubenėliai bei kiti terapiniai muzikiniai instrumentai, paliečia mūsų sielos gelmes, budina mūsų prigimtinį skambėjimą. Tai nuostabi kelionė, jungianti tai, kas viduje ir išorėje, tai, kas matoma ir nematoma, sąmoninga ir nesąmoninga. Terapiniuose garsuose mes perkrauname savo fizines, emocines ir mentalines sistemas. Garsas subalansuoja abu smegenų pusrutulius, ramina mūsų širdies plakimą, kvėpavimą, aktyvuoja imuninę bei parasimpatinę nervų sistemas, išvalo mūsų energetinius centrus. Subtilios vibracijos ir švelnūs obertonai, sklindantys iš dainuojančių dubenėlių, kurie dedami ant žmogaus kūno, veikia raminančiai, padeda pašalinti fizines ir emocines įtampas, atkurti kiekvienam unikalią vidinę vibraciją, suskambėti harmoningai, pažadinti organizmo regeneracines sistemas ir galiausiai nuvesti protą į gilaus atsipalaidavimo būseną.

KAIP VYKSTA? Individuali garso sesija vyksta žmogui patogiai atsigulus ant čiužinuko, šiltai užsiklojus, užmerktomis akimis. Dėmesys nukreipiamas į vidinę žmogaus erdvę, koncentracija į save sustiprėja. Sesijos eiga ir grojimo būdai parenkami kiekvienam žmogui savitai, atsižvelgiant į jo vidinę ir fizinę struktūrą, jautrumą garsui, intencijas. Kai grojama dainuojančiais Tibeto dubenėliais, jie dedami ant apkloto žmogaus kūno. Švelniai suduodant muštuku į dubenėlius, iš jų sklinda ramūs garsai ir vibracijos, kurios pasiekia kiekvieną kūno ląstelę bei ją harmonizuoja. Jums tereikia atsipalaiduoti ir mėgautis garsais.

Šiame terapiniame seanse susijungia:
• Ramus pokalbis, apie tai, kas Jums yra svarbu šiuo metu.
• Garso terapijos dėsniai: žmogaus skenavimas garsu, atpažįstant susidariusius blokus, išsiderinusias vietas bei energetinius centrus ir juos švelniai harmonizuojant garso pagalba.
• Intuityvios muzikinės melodijos ir harmonijos. Tikslingos dermės parinkimas.
• Dainuojančių Tibeto dubenėlių garso masažas.
• Taikomas platus spektras terapinių muzikos instrumentų, kurie parenkami individualiai kiekvienam žmogui.
• Natūralūs kvapai iš gamtos.
• Energetinis Reiki prisilietimas, jei norima.
• Nesudėtingų kvėpavimo ir garso pratimų parinkimas, kad galėtumėte praktikuoti namuose.

Garso terapija tinkama daugeliui: vaikams, paaugliams, suaugusiems, nėščiosioms, senjorams. Šios sesijos gali būti derinamos kartu su psichoterapija.

Esant sveikatos sutrikimams: problemos su širdimi, aukštas kraujospūdis, įvairios traumos, epilepsija ir pan. bei nėščiosioms (ypatingai 1 nėštumo trimestras), būtina pasitarti dėl garso poveikio prieš sesiją.

Sesijos trukmė: 1,5 - 2 val. Laikas ir diena sesijai derinama pagal susitarimą.

KAINA: 40-60 Eur asmeniui. Galimas dalyvavimas poroms. Kaina porai: 50-70 Eur. Įsigyjant abonementus 5-10 kartų taikoma 20 % nuolaida. Galima įsigyti popierinius spausdintus bei elektroninius dovanų kuponus.

KUR VYKSTA? Individualios garso terapijos sesijos vyksta jaukioje "Artimų Garsų" studijoje, K. Donelaičio g. 81, Kauno centre. Yra vidinis kiemas ir galimas nemokamas parkavimas jame.

Užsiregistruoti galite
• Artimi Garsai FB puslapyje asmenine žinute;
• Tel. 861002887 (Karolina);
• el. paštu: karolina@artimigarsai.lt ;
• galima įsigyti elektroninius ir spausdintus dovanų kuponus.

APIE MANE. Esu baigusi psichologijos studijos "Menas Būti" mokymus: „Healing Sound. The Art of Singing Bowl Massage“ ir „Healing Sounds. The Art of Sound therapy“. Garso sesijoje taikau šiuose mokymuose įgytas žinias. Daugiau apie mane ir garso terapiją galite paskaityti interviu: https://www.zmones.lt/naujiena/dainuojanciu-dubeneliu-garso-masazo-praktike-k-simkiene-sios-sesijos-skirtos-greitai-persikrauti.e94ebbfd-bf98-11eb-b633-aa00003c90d0

Susitikime garsuose,

Karolina

27
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.