Visos dienos

DIDIKŲ VIRTUVĖS DEGUSTACIJA ZYPLIŲ DVARO VIRTUVĖJE

Užsisakius iš anksto surengiama puota dviem arba tikras dvariškas vakaras kompanijai. Pagal meniu į stalą keliauja patiekalai pagaminti atkūrus autentiškus LDK kuchmistrų receptus.

Skonių žaismą sustiprina rinktiniai gėrimai ir pasakojimai apie patiekalų kilmę bei gaminimo procesą.

Pirmas užnešimas

Šviežiai gruzdintos pastarnokų pončkutės su peletrūnų grietine

Lauže keptos bulvytės įdarytos, krosnyje keptų, silkių paštetu su aluje marinuotais šalotiniais svogūnaisd

Antras užnešimas

Alaus sriuba su jautiena

Trečias užnešimas

Apelsinų sultyse marinuotų burokėlių carpaccio 

Ketvirtas užnešimas

Lauže ,ant kopūsto lapo su midumi, kepta karpio filė, patiekiama su grikiais, gardintais karamelizuotos duonos trupiniais ir dvaro virtuvėje sūdytomis citrinomis

"Gulbių medžioklę" prisimenant kalakutiena marinuota su gvazdikėliais ir cinamonu, aplieta apelsinų sviestu ir su citrininėmis bulvėmis

Atsigaivinimas

"Baumkucheno" šaltkošė su juodųjų serbentų užpilu

Gėrimai

Kinrožių gėrimas

Midus

Dilgėlių vynas

Kaina 35 eur/1 asm

Išankstiniams užsakymams tel. +370 614 68883

Taip pat rekomenduojame
05
Birželis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Birželis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.