DIDIKŲ VIRTUVĖS DEGUSTACIJA ZYPLIŲ DVARO VIRTUVĖJE

Užsisakius iš anksto surengiama puota dviem arba tikras dvariškas vakaras kompanijai. Pagal meniu į stalą keliauja patiekalai pagaminti atkūrus autentiškus LDK kuchmistrų receptus.
Skonių žaismą sustiprina rinktiniai gėrimai ir pasakojimai apie patiekalų kilmę bei gaminimo procesą.
Pirmas užnešimas
Šviežiai gruzdintos pastarnokų pončkutės su peletrūnų grietine
Lauže keptos bulvytės įdarytos, krosnyje keptų, silkių paštetu su aluje marinuotais šalotiniais svogūnaisd
Antras užnešimas
Alaus sriuba su jautiena
Trečias užnešimas
Apelsinų sultyse marinuotų burokėlių carpaccio
Ketvirtas užnešimas
Lauže ,ant kopūsto lapo su midumi, kepta karpio filė, patiekiama su grikiais, gardintais karamelizuotos duonos trupiniais ir dvaro virtuvėje sūdytomis citrinomis
"Gulbių medžioklę" prisimenant kalakutiena marinuota su gvazdikėliais ir cinamonu, aplieta apelsinų sviestu ir su citrininėmis bulvėmis
Atsigaivinimas
"Baumkucheno" šaltkošė su juodųjų serbentų užpilu
Gėrimai
Kinrožių gėrimas
Midus
Dilgėlių vynas
Kaina 35 eur/1 asm
Išankstiniams užsakymams tel. +370 614 68883