Visos dienos

Kakavos ceremonija / meditacija / sąmoningas kvėpavimas (rebefingas)

Kakavos ceremonija + meditacija + sąmoningas kvėpavimas (rebefingas). DŽIAUGSMO KIBIRKŠTIES AKTYVACIJA 12.12 d.

Šis susitikimas vyks jaukioje aplinkoje, mišrioje (moterų ir vyrų) grupėje. Kvėpavimo sesija vyksta Šviesos tinkle, stipriame energetiniame lauke - tai dar labiau sustiprina, pagilina praktikas 12-ojo mėnesio 12 diena atrakina numerologinį kodą 1212. Tai simbolizuoja jūsų dvasinį augimą, jūsų ketinimų pasireiškimą ir jūsų begalinės būties suvokimą. Tai viena galingiausių skaičių sekų Visatoje ir, jei ją patirsite, netrukus išgyvensite didelį poslinkį ir neįtikėtino augimo bei gausos periodą.

1212 apipila mus optimizmu, nes suteikia teigiamą nuotaiką, kad turime nukreipti savo mintis link savo ambicijų įgyvendinimo. Šį Portalą mes jungiamės prie Auksinės Visatos Šviesos, ir kai padidinsime savo vibraciją, aktyvuosime naujus energijos dažnius ir prisijungiame prie Visuotinės Sąmonės.

Šis PORTALAS - tai galinga Širdies atsivėrimo, Gijimo, Transformacijos kelionė!


KAS VYKS PER ŠĮ SUSITIKIMĄ? 

TARO IR ORAKULO KORTOS. Trauksime kortas įgyti aiškumo savo kelionėje, rasti atsakymus į neraminančius klausimus. 

PRISIJUNGIMAS PRIE GYDOMŲJŲ KRISTALŲ. Įgauti įkvėpimo, inicijuoti gydymą, atrasti balansą. 

MEDITACIJA KARTU SU SĄMONINGU KVĖPAVIMU. Paleisti viską, kas neramina, grįžti į save. Darysime Šviesos meditaciją. 

KAKAVOS CEREMONIJA. Kakava -supermaistas, kuriame yra įvairių maistinių medžiagų, tai vitaminų, mineralų, skaidulų šaltinis. Kakavoje gausu geležies, antioksidantų, magnio, geležies, B grupės vitaminų, polifenolių, kalcio, chromo.Kakavoje yra Palaimos medžiagos anandamido. Anandamidas yra endogeninis ligandas, kurį natūraliai gamina ir žmogaus kūnas. Tai natūrali MALONUMO molekulė. Kakavoje esančios medžiagos skatina dopamino, anandamido ir endorfinų išsiskyrimą, - KAKAVA padeda atsiverti, pajausti save, nerti į malonumą, į džiaugsmingą būtį DABAR. Kakava tonizuoja, suteikia budrumo ir atsipalaidavimo.


KAKAVA yra šventas vaistas, kuris atveria Širdį, padeda prisijungti prie aukštesniojo „AŠ“, susieja mus su intuicija, gamtos pasauliu.Kakavos ceremonijos yra naudingos norint gauti aiškumo, nustatyti ketinimus, atlikti gydomąjį darbą. Kakavos ceremonija - tai yra kūno, proto ir dvasios gydomoji patirtis. 

REBEFINGO SESIJA. Sąmoningas kvėpavimas - rebefingas yra saugus ir natūralus kvėpavimo metodas. Tai aktyvi, dinamiška meditacijos forma, kuri išlaisvina iš mūsų kūno pasąmonės medžiagą, pavyzdžiui, giliai palaidotas emocijas, modelius ir energetinius užblokavimus. Išleidžiama sena energija, atnešanti naujos gyvybės jėgos.Rebefingas gydo visais lygiais - fiziniu, dvasiniu, psichologiniu ir emociniu. Švelnus ir malonus, tačiau dinamiškas ir galingas, moko mus subalansuoti savo gyvenimą ir būti harmonijoje su savimi ir aplinka.

KONTRAINDIKACIJOS:Aukštas kraujospūdis; Širdies stimuliatoriai; Psichikos sutrikimai; Laikotarpis po infarkto, insulto (ne mažiau kaip 5 mėn.); Laikotarpis po po sunkių operacijų (ne mažiau kaip 3 mėn.); Kvėpavimo organų sistemos ligos; Epilepsija, smegenų kraujotakos sutrikimai, centrinės nervų sistemos ligų (neurologinės ligos); Nėštumas.

Daugiau apie rebefingą: https://flowinglow.com/individuali-rebefingo-sesija/

DŽIAUGSMO KIBIRKŠTIES AKTYVACIJA. Rebefingo sesijos metu bus atliekamas trumpas energetinis apvalymas / gydymas - bus suteikiamas individualus dėmesys kiekvienam - tai bus greitas energetinių kliūčių / blokų išsprendimas ir Džiaugsmo Aktyvacija DNR lygmeniu.

Daugiau apie tai: https://fb.me/e/2c2dVLclN

Sesijos metu galima patirti džiaugsmą taip, kaip dar nepatyrėte, galima patirti išlaisvinantį verksmą, palaimingą juoką - sesijos metu kviečiu savęs nevaržyti, leisti sau Jausti, Patirti Save, - bus kuriama Saugi ir Šventa erdvė susitikti su savimi Giluminiu Lygmeniu.

SESIJOS METU GALIMOS PATIRTYS:

- Saugus ir švelnus senų emocijų, prisiminimų ir praeities traumų pakilimas. Emocinio bagažo paleidimas.
- Giluminės kančios išsklaidymas.
- Baimių išlaisvinimas.
- Priėjimas prie nemalonumų šaltinio ir to transformavimas, suprantant pagrindines minčių ir įsitikinimų sistemas, kurios pritraukė nepatogumus.
- Priėjimas prie išplėstinių sąmonės būsenų, įskaitant Aukštesnįjį vadovavimą ir aiškumą apie savo kelią ir gyvenimo tikslą.
- Blokų kūrybai pašalinimas.
- Naujų jausmų įsisavinimas.
- Išbarstytų Sielos fragmentų susigrąžinimas.
- Ryšio su Žeme ir visomis būtybėmis gilesnis pajautimas.
- Vidinės Ramybės, Laimės, Laisvės, Palaimos pajautimas.
- Gilus gijimas / gijimo iniciacija.
- Galima patirti energijų judėjimą kūne, šilumą, karščio / šalčio bangas, virpulį.Kviečiu atverti savo mintis į AŠ ESU - ir leisti sau patirti Šviesias Džiaugsmo Kibirkštis!


REKOMENDACIJOS PRIEŠ SUSITIKIMĄ:- Nevalgyti ir nevartoti daug skysčių 2 val. iki susitikimo.
- Nesikvėpinti (kad neerzintų kvapai; kad galėtume giliau panerti į aromoterapiją ir smilkalų kvapus erdvėje).
- Apsirengimas patogus, nevaržantis kūno.

Renginio vieta: Vilnius, Antakalnis, „Anahata“ studija, Grybo g. 17.
Renginio kaina: 33 eur.
Laikas: gruodžio 12 d. 18 val. (renkamės 17:45 val.)
Registracija: flowinglow11@gmail.com
Vietų skaičius ribotas.
Būtina registracija.

Žydrūnė Žemaitytė – sertifikuota rebefingo (sąmoningo kvėpavimo) specialistė, intuityvi astrologė, vidinių transformacijų – Sielos vedlė, tarologė, Theta Healing ir Reiki ir Šviesos gydymo praktikė, mocijų paleidimo, moterų ratų ir kakavos ceremonijų vedlė, meditacijų ir ritualų kūrėja.Patyrusi daug vidinių ir išorinių transformacijų įkvėpiu stiprios Širdies ieškotojus žengti savo keliu, pamatyti gyvenimą iš pozityvesnio taško, gyventi sąmoningiau, atsiriboti nuo neigiamų modelių ir prisijungti prie tikrojo savęs. Skatinu atrasti harmoniją viduje ir išorėje, priimti save besąlygiškai ir mylėti save. Veiklos sritis – praktikos orientuotos į Širdį, sąmoningas Sielos augimas (sąmonės plėtra).

Daugiau: www.flowinglow.com
Instagram: https://www.instagram.com/flowinglow/

25
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.