Visos dienos

Gastronominė kelionė į Prancūzijos Bretanę su Olivier Criou

Priešventinis renginys pasiilgusiems kelionių, kokybės ir pakilimo iki gastronominių debesų!

Restorano "Tonas" ir pardotuvėlės "MiamMiam" įkūrėjo Olivier Criou draugystė įkvėpė sukurti gastronominį - edukacinį vakarą apie Bretanę, jos regiono papročius, maisto svarbą, kvapus ir muziką.

Vakaro metu Olivier ne tik papasakos apie savo gimtojo krašto gastronomiją, bet ir prisijungs prie restorano "Tonas" virtuvės šefo Giedriaus, su kuriuo sukurs tradicinę Bretanės regiono virtuvės vakarienę.

Vakarienės ingredientai ant jūsų stalo atkeliaus tiesiai iš Prancūzijos pagal specialų užsakymą. Šviežūs, autentiški, mažų ūkių gaminiai - sūriai, dešros, paštetai, bagetės ir t.t.

Negana to jūsų laukia šviežios, iš Olivier kaimo atvežtos austrės, "Bigorneau" sraigės, o vakarą karūnuos gurmaniškoji, sunkiai Lietuvoje pasiekiama, "Boudin noir" kraujinė dešra. Prie patiekalų bus patiekiamas kruopščiai atrinktas vietinis Bretanės vynas.

Kada: 2021, gruodžio 11 d. 18:30

Kur: restoranas ,,Tonas, jūros g. 23

Kaina: 70 eur/asm. Rezervacijoms nuo 4 asm. taikome spec. pasiūlymus.

Daugiau informacijos: +370 657 77797

19
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.