Visos dienos

Fotografijos workshop'as: Blykstės teorema Klaipėdoje

Mokymų grupėje dalyvaus tik 10 dalyvių. Tad registruotis reiktų kuo greičiau.

Be blykstės kartais tiesiog neišsisuksi, bet kaip ją teisingai panaudoti? Va štai kur klausimas… Naudoji, bet jauti, jog neišnaudoji visų galimybių. Jauti, jog trūksta žinių, nori paklausti bet nėra pas ką… Ateik į praktinį workshop’ą pas Artiom Ištuganov, čia vyks fotografijos seminaras “Blykstės teorema”! Po šio praktinio seminaro į savo fotokameros blykstę žiūrėsi su didele meile, bei su didele motyvacija dirbsite fotostudijoje su dirbtiniu apšvietimu.

Seminaro metu daug kalbėsime apie išorinės blykstės (kuri dedasi ant tavo fotoaparato) naudojimą (nustatymus), bei apie fotostudijoje naudojamas blykstes, bei veikimo principus, tuo pačiu įgytas žinias įgyvendinsime praktikoje. Tad pakrauk baterijas, nusiteik 7-ių valandų darbui ir ateik į Pixel Hub studiją adresu Pramonės 4a Kaune.

Seminaro metu kiekvienas gaus individualią konsultaciją bei kiekvienas išsiaiškins klausimus, kurie aktualiausi.

Pertraukėlių metu, skambant muzikai, vaišinsimės skania kava su pyragėliais. Taip, kad tos septynios valandos prabėgs labai greitai, produktyviai ir smagiai.
_________________________________________
Kam skirtas šis seminaras:
Fotografams, turintiems fotoaparatus su rankiniais nustatymais, norintiems dirbti su studijiniu apšvietimu, jau dirbantiems su studijiniu apšvietimu, bet jaučiantiems, kad dar reikia pasitobulinti. Taip pat visiems planuojantiems įsigyti fototechniką, kuri reikalinga darbui fotostudijoje ar renginiuose. Visiems kurie nori tiesiog pasitobulinti fotografijos srityje.

P.S. būtų labai gerai, kad jau žinotumėte kas yra ISO, F ir išlaikymas ir kaip jie valdomi, nes apie tai seminaro metu nekalbėsime.

_________________________________________
Seminaro tikslas:

Padidinti jūsų meilę fotografijai, suteikti praktinių žinių apie  dirbtinio apšvietimo naudojamą bei išmokinti jus kaip naudoti turimas technines galimybes fotosesijos metu.

_________________________________________
Laiko trukmė:

7 val. trukmės fotoseminaras, teorinė ir praktinė dalis.

Mokymai paremti praktiniu darbu su kelių valandų teorine dalimi.

_________________________________________
Lektorius ir t.t.:
šio fotografijos seminaro lektorius Artiom Ištuganov.

modelis: (informacija vėliau)

grimerė: (informacija vėliau)

stilistė: (informacija vėliau)

fotostudija: Pixe Studio

_________________________________________
Ką išmoksite:

Visas blykstės panaudojimo galimybes;Išmoksite naudotis fotostudijos įranga;Išmoksite valdyti blykstės (studijinės ir išorinės) nustatymo parametrus;Turėsite progą pasinaudoti fotostudijos galimybėmis, pasidaryti profesionalių nuotraukų;Išmoksite pritaikyti fizikinius šviesos dėsnius;Patirsite, ką reiškia kai dirbame su trimis ar keturiomis blykstėmis vienu metu;Patirsite skirtingų nustatymų reikšmes;Atpažinsite šviesos sklaidytuvus ir žinosite jų funkcijas;Išmoksite kurti skirtingus apšvietimus su vienu šviesos šaltiniu;Komercinė produktų fotografija, kaip tolygiai apšviesti baltos ar kitos spalvos foną ir t.t;Fotografuosime profesionalų modelį. Išbandysime skirtingus apšvietimus, aptarsime pozavimą, techninį įgyvendinimą, bei kaip turėtų atrodyti galutinis rezultatas;Kalėdinių lempučių suderinamumas su blykste;Sužinosite kas yra: paleidėjas, sinchronizavimas, pagrindiniai nustatymai, gervė, skirtingi stovų tipai, softbox’as, octabox’as, beautydish’as, gridas, reflektorius, fonų kabinimo sistema, kontūrinė šviesa, užpildanti šviesa, praslystanti šviesa, atspindėta šviesa, tiesioginė šviesa, šviesos kritimas proporcingai atstumui;Kaip padaryti nuotrauką judesyje, naudojant dirbtinį apšvietimą?Ieškosime daug atsakymų kodėl svarbūs šviesos šaltiniai bei kaip teisingai juos panaudoti;Tikrai nepraleisime pro šoną ir temos „apšvietimas bažnyčioje tragedija – kąąąąąą daryti“;Artiom išduos visas šviesos naudojimo paslaptis tiek Inside tiek Outside aplinkoje;Išsiaiškinsite visus jums rūpimus klausimus;Na ir žinoma, jog Artiom tik dalinsis savo profesionaliom žiniom, o jūs daug dirbsite, daug patirsite, daug išmoksite.

_________________________________________
Ką jums reikia turėti:
Savo turimą fototechniką, priemones užrašams (jei jums to reikia).

_________________________________________

Vietų skaičius ribotas. Būtina išankstinė registracija info@fotokursai.lt arba 860979955, užsiregistravus bus nurodyta visa reikalinga informacija.

Registracija patvirtinama tik pilnai susimokėjus už seminarą.

Taip pat rekomenduojame
19
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.