Visos dienos

DIVERSO - Lietuvos Gastronomijos Savaitė

2021 m. lapkričio 8-14 dienomis vyks jau dešimtoji Lietuvos gastronomijos savaitė, kurios metu restoranai atvers duris visiems, norintiems pažinti aukštesnę maisto kultūrą, gastronomijos tendencijas, restoranų šefų meistrystę. Šių metų rudeninės Gastronomijos savaitės tema – „Tvarus skonis“, tad atsigręžiame į sezoniškus ir vietinius maisto produktus, maisto atliekų mažinimą, alternatyvas tradiciniams maisto produktams.



DIVERSO degustacinis meniu:


Šefo komplimentas
***
Ryžių traputis | Paukštiena | Salierai | Traškūs svogūnai | Skrudinti migdolai | Lapiniai kale traškučiai
***
Sterko suktinukas | Karamelizuotas sviestinis moliūgas | Čili moliūgų kapotinis | Špinatų padažas
***
Levandų ledai | Juodojo šokolado putėsiai | Miško uogos




___


20 Eur/ asm
Staliuko rezervacija - +370 640 25 879

25
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.