Visos dienos

Konsteliacijų praktikos vakarai pirmą mėnesio penktadienį

Kviečiame į konsteliacijų praktikų vakarus "Sakuros kelias" studijoje!

Tuos, kurie jau geba "pasižiūrėti į save iš šono", smalsuolius, kurie nori išbandyti naują savęs pažinimo būdą, bendražygius - kuriems konsteliacijos - jau tapę gyvenimo ritmu - kai padėdamas kitam - padedi ir pats sau:)

Konsteliacijos metodas padeda pažiūrėti į situaciją ir save patį iš šalies. Tai viena iš grupinių praktikų - pažinti save, savo psichikos modelius, suvokti priežastis, kodėl situacijos kartojasi, kur patys sau esame tapę "blokais", "pasimatuoti kito batais".

Konsteliacijas veda Kristina Naruševičienė konsteliacijų praktikė, rebeferė, bioenergetikė, saviugdos trenerė, japoniškų praktikų vedėja. Turinti daugiau nei 1020 valandų praktinės patirties, pažįstant save ir kitus konsteliacijų užsiėmimuose.

"Kai skelbime apie konsteliacijas kaip iliustraciją įdedu Tatiana Amstad darbą "Subasmenybės", beveik kas kartą sulaukiu komentaro, kad ši iliustracija labai nepatraukli, netgi kelianti siaubą, pasišlykštėjimą, baimę, ir kad tikrai neskirta marketinginiams tikslams... Sutinku. Tikslas tikrai ne marketinginis. Tikslas - TIKRUMAS! Kiekvieno asmeninis tikrumas su SAVIMI! Skatinu pamatyti savo kaukes, savo paties šešėlį... Skatinu savyje visų pirma rasti vidinės ramybės, vidinio žinojimo ir išminties suvokti: ką galiu pakeisti, ir ko negaliu.... Skatinu atpažinti, kurį "vilką savyje maitinu"... Skatinu atpažinti, koks mano paties asmeninis šešėlis užvaldęs, kurio vedinas tikrai ne viską darau iš neutralumo ir vidinės ramybės... Skatinu suvokti, kokių savo vidinių būsenų vedamas darau "gerus darbus"... Mano dabartiniu suvokimu, kol neatpažįstu savo būsenos TAIP KAIP YRA IŠTIKRŲJŲ, ČIA IR DABAR, iš kurios veikiu, neturiu galimybės pasirinkti pozityviems ar neutraliems, ar atjaučiantiems veiksmams net apie SAVE... Iš kokios būsenos GYVENU IR VEIKIU? Kaip nuvesti save į VIDINĘ TAIKĄ?

Konsteliacija - tai vienas iš metodų PAMATYTI SAVE, SUVOKTI SAVE BE KAUKIŲ, TIKRĄ, NESUMELUOTĄ! Kam?Ogi, kad AŠ PATS TURĖČIAU PASIRINKIMĄ! Nekęsti, ar mylėti? Bijoti ar pasirinkti drąsą? Nenuneigiant, o atpažįstant, pripažįstant ir pasirenkant!!! Kaip TAI, KĄ JAUČIU, ko pats nenoriu savyje pripažinti ir vertinu kaip negatyvą - PANAUDOTI TAIKAI su savim ir aplinkiniais? Savo meile - atjausti savo nemeilę, savo baimes, liūdesį... Nes kol kas savo vidinį purvą tik "išburbuliuojam" vieni ant kitų kaip psichologinį smurtą... Ir tai puikiai visi matome ir socialinėje medijos erdvėje...

Ar turiu jėgos apkabinti savo skausmingus jausmus (kaip savo širdyje verkiantį vidinį vaiką, kuris baigia pavirs ežiuku...) ir nuvesti SAVE Į tą vidinę ramumą? Ir tada jau VEIKTI iš TEN? Vidinė kelionė per konsteliacijų praktikas, praturtinta subasmenybių teorija, psichodramos raiška, savęs kaip energijos kanalo patyrimu - savęs ir kitų pažinimui! Vidiniam išsilaisvinimui!" - apie konsteliacijų praktiką pasakoja konsteliatorė Kristina.

Atsakymus raskime savyje per asmeninį patyrimą ir suvokimą!

Trukmė: 3-4 val.

Kur?

"Sakuros kelias" studija, Senoji g 2, Didžioji Riešė, Vilniaus rajonas

Patogus susisiekimas: nuo miesto centro - 15 min automobiliu. Miesto autobusai 26 ir 87 "Vanaginės žiedo stotelė"

Kada?

Balandžio 1 d. 18:00 val.

Gegužės 6 d. 18:00 val.

Bilietai:
https://sakuroskelias.com/.../konsteliacijos-praktikos.../

REGISTRACIJA
tel. sms +370 606 09449, arba Meta žinute Kristina Naruseviciene

19
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.