Visos dienos

Rebefingas - sąmoningas kvėpavimas su Evelina (Martyno Driuko mokine)

Sąmoningo kvėpavimo-rebefingo sesija "Šviesos namuose" su M.Driuko mokine Evelina 2021 m. Spalio mėn. 21 d. (ketvirtad.) 18:30 val. Kaune.
"Šviesos namuose" vyks rebefingo sesija su Evelina - Martyno Driuko mokine. Eveliną Martynas išmokė vesti rebefingo sesijas prieš keturis metus. Be sąmoningo kvėpavimo Evelina neįsivaizduoja savo gyvenimo. Tai kasdienybė.
500m. pr. Kr. Kinijos Džou imperatorių dinastijos laikų įrašas akmenyje: "Perduodant kvėpavimą, įkvėpimas turi būti visiškas... Kai būna toks, jis pasidaro labai talpus. Kai pasidaro toks, jis galli būti išplėstas. Kai išsiplečia, gali įsiskverbti gilyn. Kai įsiskverbia gilyn, gali nurimti ir įsitvirtinti. Kai ramiai įsitvirtina, yra galingas ir tvirtas. Kai yra toks, jis gali pakilti. Kai kyla, auga. Kai auga, veržiasi aukštyn. Kai veržiasi aukštyn, pasiekia pakaušį. Slaptoji Apvaizdos galia kyla aukštyn. Slaptoji Žemės galia leidžiasi žemyn. Tas, kas laikysis šito, gyvens. Tas, kas priešinsis šitam, mirs".
"Šviesos namai" (prie Gedimino g. 26 namo eiti/įvažiuoti siauru įvažiavimu tiesiai pro vartus, kairėje namas, antras aukštas, durys tiesiai).Kilimėlis, pledukas, pagalvėlė bus vietoje. Tačiau, jei turite savo kilimėlį, kuris jums mielas Sielai ir Kūnui, atsineškite savo
Rebefingo sesijos kaina:Investicija į save: rekomenduojami energetiniai mainai 10 EUR, arba tiek, kiek galite.
Rebefingo sesijos trukmė: iki 2 val.
Dalyvių skaičius ribotas (dėl kokybiškos sesijos, kad turėtumėte vietos, kur padėti ne tik kūną, bet ir rankas :)) ).
Kas negali dalyvauti rebefingo sesijoje?Rebefingo sesijoje negali dalyvauti asmenys, turintys širdies stimuliatorius ir asmenys, vartojantys antidepresantus.Kas tai yra rebefingas? Kokių pojūčių ir poveikio tikėtis rebefingo sesijos metu?
Rebefingas - tai cirkuliacinis giluminis kvėpavimas, pranajogos forma. Kvėpavimas - tai jėga, kuri išjudina kiekvieną kūno sistemą. Užslopintos emocijos sukelia ligas. Vėliau jos išsiveržia, kūnas turi jas išmesti. Dabartis negali vystytis, jeigu praeityje buvo užslopintos emocijos. Po truputį išvalomas kūnas nuo užslopintų emocijų bagažo. Užuot skausmingai reagavus į aplinkos poveikį žmogus pradeda suprasti priežastis ir tampa sąmoningesnis (Heyda, 2000).
Rebefingo poveikis žmogui:Emocinės būsenos harmonizavimas;Praeities paleidimas;Jėgų ir energijos antplūdis;Įžvalgumas ateities perspektyvoms;Asmenybės augimas (evoliucionavimas);Sveikatos pagerėjimas;Svorio harmonizavimas.
Rebefingas - sąmoningas kvėpavimas padeda suvokti, kad viskas, kas nutinka mums gyvenime, nutinka mūsų pačių labui. Net skausmas.. Tik suvokę patirtos kančios ir skausmo prasmę, ramiai galėsime ją paleisti.
Rebefingas - tolygu sąmoningumui. Kai žmogus sąmoningas aiškiai suvokia savo gyvenimo įvykių priežastis. Atsineškite į kvėpavimo sesiją skaudulį. Mes jį suvoksime, suvokę iškvėpuosime ir paleisime.
Kvėpuodami suvokiame, kad visada esame laisvi. Laisvi rinktis gyventi be skausmo bagažo ir kančios. Suvokiame, kad viskas tiesiog vyksta ir mes plaukiame su įvykių tėkme.
Sąmoningai kvėpuodami, sužinome, kad mums nieko nereikia daryti, nereikia niekaip reaguoti į gyvenimo įvykius. Mums nereikia vertinti, suprasti, taisyti ar kontroliuoti. Nereikia priešintis ar stengtis ką nors pakeisti. Galime tiesiog leisti, kad viskas būtų taip, kaip yra. Galime leisti sau būti tokiems, kokie esame. Galime leisti kitiems žmonėms būti tokiems, kokie jie yra. Nereikia priešintis, teisti ar prisirišti. Juk, kai liaujamės priešintis, kai nutraukiame prisirišimo saitus, kai nustojame reaguoti, mumyse atsiveria tyro suvokimo erdvė, mes jai irgi atsiveriame ir štai tada pabundame. Pabundame laisvi, pabundame tikruose savo Esybės namuose, prisiliečiame prie tikrosios savasties, prie savęs begalinio, nesibaigiančio, amžino..
Sąmoningas kvėpavimas - rebefingas nuramina sąmonę. Juk tik, kai sąmonė tyra ir rami, galime išvysti tikrovę be iliuzijos, galime pamatyti tikrąjį save. Rebefingas dovanoja galimybę pažinti tikrąjį save. Tai ne tik aukščiausias kvėpavimo praktikos tikslas, tai viso gyvenimo prasmė - pažinti save ir matyti aplinką be iliuzijos, be klaidingų įsitikinimų.
Užsiregistruokite čia: www.inspire.lt taip garantuodami sau vietą Iki pasimatymo nuostabioje kelionėje į save.

19
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.