Kulinarinis festivalis GRIKIO KELIAS: vakar ir šiandien
Kulinarinis festivalis „GRIKIO KELIAS: vakar ir šiandien“
Rugpjūčio 21 d. (šeštadienis)
Druskininkų gydyklų parkas (prie Grožio šaltinio)
__________________________________________________
12.00 val. Grikinių babkų kepimo varžytuvės: užmaišymas ir pristatymas. Babkos bus kepamos unikalioje restorano Velvetti malkomis kūrenamoje lauko krosnyje. Varžysis Dzūkijos regiono kepėjos
13.00 val. UAB "Biorina" gaminių iš grikių pristatymas
13.30 val. Renatos Ničajienės, tinklaraščio „Sezoninė virtuvė“ kūrėjos, kulinarinis šou „Grikiai prancūzų virtuvėje“
15.00 val. Grikinių babkų degustavimas. Kepėjų apdovanojimas
Kurorto kavinėse ir restoranuose – virtuvės šefų improvizacijos grikių tema.
____________________________________________________
Organizatorius Druskininkų kultūros centras
Partneris restoranas VELVETTI
Festivalį remia Druskininkų sveikatinimo ir poilsio centras AQUA, UAB BIORINA
Renginį finansuoja Druskininkų savivaldybė
____________________________________________________
Renginys viešas, bus filmuojama ir fotografuojama