Visos dienos

Bioenergetikos mokymai. Ekstrasensorikos pagrindai

VILNIUJE, KAUNE, KLAIPĖDOJE IR INTERNETU
Jutimų atsivėrimas, Reiki gydymas, kristalų energija, žmogaus pajautimas, žinios ir dar daug visko. Kursas pritaikytas ir online mokymuisi.
Šiuose mokymuose ugdysite energijų pajautimą, mokinsitės išgirsti vidinį balsą, treniruositės sekti šiuo vidiniu jutimu, kuris Jums ir atvers gebėjimą energetiškai dirbti su savimi ir padėti kitiems. Ši programa skirta tiems, kuriems jau gana gyventi tik literatūros lygmenyje ir kurie jau nori visas tas žinias patirti savimi. Gebėti išgydyti ligą, ar atsakyti sau į seną ilgai kamavusį klausimą. Visa tai įrankiai kuriuos mes visi nešiojamės savyje, tik dar nesugebame pilnai to pasisemti.
Kiekvienas dalyvis skirtinga asmenybė, su savo patirtimi, savo bruožais, tad ir gebėjimai kurie lavės, atsiskleis tik jam būdingi. Kad ir kaip bebūtų paradoksalu, bet kuo mes daugiau mokinamės šioje srityje, tuo tampame labiau saviti ir originalūs, o ne supanašėjame. Nes išmokstame pasitikėti savojo Aš ir Visatos vedimu.
Kiekvieną norintį savyje atrasti kai ką nežemiško, gydančio, kviečiu mokytis bioenergetikos. Tai nėra menas tik išrinktiesiems, tai yra kiekvienam. Tai yra mūsų. Tai JAU yra sielos dalis, kuri priklauso mums. Tereikia tik tai išlaisvinti iš emocinių ir energetinių blokų, įsileisti Kūrėjo Šviesą vidun. Patyręs mokytojas paspartina procesą, pastebi ir pataria kai suklystama, pataiso ir padeda.

Šis kursas labiausiai skiriamas pradedantiesiems, tačiau tinkamas ir jau turintiems dvasinių praktikų patirties. Jis suteiks daugiau gylio ir pajutimų, eisite giliau į savo intuityvųjį pažinimo ir gydomųjų galių šaltinį.

Su mano vedimu mokysimės ir patirsime:
• reikalingų teorinių ir praktinių žinių darbui su bioenergetika
• saugumo reikalavimų darbui savarankiškai
• energetinio suaktyvinimo metu užmegsite ryšį su žinių ir gydomųjų energijų šaltiniais, išplėsite savo ekstrasensorines galimybes
• pažinsite save, savo energetinius blokus, dirbsime su jais
• harmonizuosite save, savo gyvenimą
• patirsite Reiki iniciaciją, išmoksite saugiai gydyti save ir kitus
• atliksite energetinius pratimus, dirbsime su čakromis, energetiniu kūnu
• mokinsitės ekstrasensorinių gebėjimų – pajausti save, savo biolauką, kito žmogaus lauką, fizinės erdvės lauką ir kristalų energijas.
• mokinsimės justi kristalų energijas, asmeniškai parinksime Jums tuos, kurie reikalingi šiuo metu (mokomuosius kristalų rinkinius galėsime atsiųsti Lietuvoje)
• praktiškai mokinsitės jausti ir diagnozuoti kito žmogaus energijas, savybes - gyvai ir iš nuotraukos
• formuosime savo svajones ir vizijas ir išmoksime kas jas padeda pritraukti, o kas trukdo
• išmoksime apvalyti save ir savo aplinką nuo negatyvių energijų
• išmoksime apsaugoti save
• įgysite sertifikatą patvirtinantį įgytas žinias ir gebėjimus

IŠSAMI ŠIŲ MOKYMŲ PROGRAMA: 
http://bioenergetikas.lt/bioenergetikos-mokymai/

DATOS:
Vilniuje ir online: nuo rugpjūčio 21, šeštadieniais nuo 14 val.
Kaune ir online: nuo rugpjūčio 18, trečiadieniais nuo 18:30
Klaipėdoje nuo rugsėjo 26 d., sekmadieniais
Detaliau: http://bioenergetikas.lt/bioenergetikos-mokymai/
(prireikus dalyvis turi galimybę sudalyvauti užsiėmime ir su kita grupe arba pažiūrėti užsiėmimo įrašą vėliau)
Galimas ir pilnas dalyvavimas online būdu, tačiau Reiki iniciacijai reikės asmeninio vizito gyvai arba Reiki dalį galėsite praleisti/atlikti su Reiki meistru savo mieste.

APIE MANE:
Esu Vygandas Šimkus, mediumas, empatas, bioenergetikos, runų ir Taro mokytojas, Lilos vedantysis.
Dirbu su sielos vedliais ir žmogaus sielos misijomis. Mano jutimuose, konsultacijose, užsiėmimuose sprendimus su žmonėmis randame, gydymus atliekame ryšio su dvasiniais mokytojais dėka.
Daugiau informacijos: www.bioenergetikas.lt

DALYVIŲ ATSILIEPIMAI:
"Noriu padėkoti už šios kelionės atkarpą, nes tikiu jog tai ne pabaiga, o graži pradžia  Padėkoti už neįtikėtinai švelnų, tikslų ir jautrų vedimą, už pagarbą visoms mano dalims, ir talentą per tave leisti pajausti save  jaučiu, jog įvyko esminis lūžis viduje ir aplinkoje.. mano intuicija pasirinkus tavuosius kursus nuostabiai atvedė iki taško, kur visos detalės puikiai sukrito į savas vietas. Papurtė gerai, tačiau aš sužavėta kiekviena detale, kurią gebu įžvelgti  Tik praėjusi šį etapą turiu drąsos pažiųrėti į tai ko nenorėjau (gal ir negalėjau) matyti, priimti tai ir naujoje kokybėje mylėti save ir kitus, leisti sau dalintis savimi su tais, kuriems jau atrodė duoti neturiu ką. Širdingas Ačiu! " - Sandra B.
Daugiau atsiliepimų: https://bioenergetikas.lt/bioenergetikos-mokymai

KAINA IR TRUKMĖ
3 mėn. x 130 eur, viso 390
(be Reiki iniciacijos, kaina 70 eur mažesnė)
Esant sunkioms sąlygoms, galime suplanuoti išskaidymą mažesnėmis dalimis arba atidėjimą, parašykite žinute ir sutarsime, tikrai ne problema.

REGISTRACIJA
https://bioenergetikas.lt/bioenergetikos-mokymai

Mielai lauksiu!

Taip pat rekomenduojame
19
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.