Visos dienos

Širdį atveriantis kvėpavimas ir Kakavos ceremonija

Širdį atveriantis kvėpavimas ir Kakavos ceremonija veda į gilų atsipalaidavimą, meilę ir ramybę. Tai susijungimas su Visą ko Esme.
Sesijos metu gydančių instrumentų -Būgno garsai ir vibracija padeda žmogui susigrąžinti visatos diktuojamą ritmą ir jausti harmoniją su viskuo kas yra. Sesijos metu per kvėpavimą, garsą, prisilietimą pasineriama į gilias sąmonės – pasąmonės būsenas, kur kiekvienam atsiveria jo unikalus Buvimas, be jokio darymo ar bandymo, reikia tik užmerkti akis ir atsipalaiduoti. Atsivėrimas patyrimui be išankstinių įsitikinimų ir vertinimų leidžia priimti Viską kas vyksta čia ir dabar. Iš pasąmonės paleidžiame įvairius įsitikinimus, baimes ar nuoskaudas, mums nenaudingas programas.
Kakavos ceremonija – gilias tradicijas turinti Centrinėje ir Pietų Amerikoje senovinė, tūkstančius metų skaičiuojanti praktika, padedanti atverti vidinę tiesą, gilų meilės sau ir visa kam jausmą, plečianti sąmonę. Tai širdies energetinį centrą atverianti praktika, saugiai, teigiamai veikianti ne tik energetiniame, o ir fiziniame lygmenyje, nes kokybiška kakava turi neįtikėtinai daug organizmą praturtinančių savybių.
Kakavos ceremonija padeda gauti atsakymus į reikalingus klausimus.
Ceremonijai naudojama aukštos kokybės ekologiška kakava. Kokybiškoje kakavoje gausu organizmui naudingų medžiagų: riboflavinų, niacino, folio rūgšties, mangano, vario, magnio, geležies, fosforo, kalio, kvercetino, flavonoidų, flavonolių, ksantinų, polifenolių, teobrominų, anandamidų. Kakava gerina cukrų apykaitos funkciją, reguliuoja cholesterolio lygį kraujyje. Kakavoje gausu flavonoidų, kovojančių su laisvaisiais radikalais. Kakavos sudėtyje esantis teobrominas suaktyvina kvėpavimo ir širdies bei kraujagyslių sistemų veiklą. Daug antioksidantų įsisavinami iš šilto kakavos gėrimo.

Vienos sesijos kaina - 25 eur, pastoviems klientams - 20e
Vietų skaičius ribotas, todėl registracija būtina:
Fb žinute: Neringa Janone
arba telefonu: 869802204

Sesija trunka 2 val.Rekomenduojama patogi apranga ir nevalgyti 1,5 val prieš kvėpavimo sesiją.
Sąmoningo kvėpavimo sesijos - tai laikas, skirtas sau, savo visokeriopam išsivalymui fiziniame, psihiniame, emociniame ir dvasiniame lygmenyse.
Giluminis cirkuliacinis kvėpavimas yra pati efektyviausia praktika sugrąžinanti į pusiausvyrą ir harmoniją. Sąmoningai ritmingai kvėpuodami sesijos metu, prisipildome gyvybinės energijos, kuri sujungia mus su mūsų aukščiausiu potencialu, plečiasi sąmoningumas.
Neringa Janonė - kvėpavimo meno mokytoja, turinti iniciaciją šamaniškoms sąmoningo kvėpavimo sesijoms vesti. Kundalini, oro, yin jogos mokytoja. Baigusi Innerdance Europe Association ID vedėjų mokymus. Baigusi veidoskaitos meistro kvalifikacijos mokymus. Taip pat baigusi 3 metų trukmės Tradicinės Kinų Medicinos ir filosofijos mokymus, atliekanti dainuojančių Tibeto dubenėlių garso terapiją. Turinti Reiki ir Vienybės Palaiminimo iniciacijas.
Esu 4 nuostabių vaikų mama.
Leidžiu sau mėgautis tyru Buvimu. Kviečiu ir tave į Buvimą.

28
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
×
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.