Visos dienos

Atsipalaidavimo savaitgalis. Tylos stovykla

Vidus kviečia susijungti su savo prigimtimi. Ar girdi šį kvietimą savyje?Tai praktikomis, energija, masažais, sveiku skaniu maistu, magiška aplinka apipintas savaitgalis, atidarantis duris į naują realybę. Tai į savaitgalio laiką telpantis jausmas, kurio išsiilgęs Tavo vidus. O kas vyks pasibaigus savaitgaliui? Tavo naujoji realybė, kuriai atsiversi Šis patyriminis savaitgalis, vyksiantis spalio 16-17 d., skirtas ir moterims, ir vyrams.Stovyklos metu laukia:
Paskaita:
Kaip paleisti ribojančius įsitikinimus? Naujų neuronų jungčių kūrimas;
Kakavos ceremonija:
Sąmoningos realybės kūrimas (praktikos);
Judesio praktika;
Ekstatinis šokis.
Rašymo ritualas. Neurografika;
Emocijų atpažinimo, išlaisvinimo praktikos;
Osho dinaminė meditacija;
Regresinis kvėpavimas (grįžimas į gimimo momentą);
Gydomieji masažai;
Atpalaiduojančios sąmoningo kvėpavimo sesijos (temos: Dėkingumas; Emocijų paleidimas; Intuicijos išlaisvinimas);
Manifestacinės, savęs pažinimo praktikos;
Meditacijos;
Kūno ir veido joga; Kundalini joga.p.s. priklausomai nuo dalyvių poreikių programa gali nežymiai keistis.Atsipalaidavimo savaitgalis vyks tyloje. Tai reiškia, dalyviai kalbės tik retrito pradžioje ir pabaigoje; telefonais nebus naudojamasi.Kai nutyla išorė (kitų lūkesčiai, skambantis telefonas, neišjaustos ir energiją eikvojančios kalbos), tampam empatiškesni sau, išgirstam savo tikruosius norus, vidinį balsą. Su tyla kviečiu į vidinę gelmę, į pasąmonę, kur yra visi atsakymai, kur laukia, kol bus pilnai išskleista prigimtinė palaimos būsena, kviečiu pažadinti savo ugnį – gyvybinę energiją.VIETA: 
Stovykla vyks egzotiškoje, ypatingoje vietoje – saviugdos praktikų centre moliniame name „Laumių namai“ (Beržininkų kaimas 1, Vilniaus raj. 15032).Atvykstame šeštadienį, spalio 16 d. 10 val., išvykstame sekmadienį, 17 d. 18 val.
Kaina:
-užsiregistravusioms(-iems) iki rugpjūčio 30 d. – 180 Eur.
-užsiregistravusioms(-iems) dviem draugėms (draugams) iki rugpjūčio 30 d. – abiem po 170 Eur

-registracija po 
rugpjūčio 30 d. – 200 EurAvansinė suma 100 Eur. Avansas negrąžinamas.Į stovyklos kainą įskaičiuota: 
praktikos, apgyvendinimas kambariuose „Laumių namai“;
 sveikas, skanus augalinis maitinimas.KAIP ATLIKTI MOKĖJIMĄ?
LT087300010146247782, Jurgita Medonė
Paskirtis: stovykla, spalisNorinčios(-ys) gali užsisakyti gydomąjį 1 val. masažą (40 Eur). Registruotis masažo laikui rekomenduoju kuo anksčiau.Registracija:
 Jurgita Medonė tel. 866215140, el. paštu jurgita.medone@gmail.com

p.s. jeigu labai reikia, tik riboja finansinės galimybės, parašyk.Stovyklą veda:
Jurgita Medonė – internetinių kursų VALGYK.KVĖPUOK.MEDITUOK; EFEKTYVI MEDITACIJA ir kt. kūrėja, sertifikuota jogos (RYT 200), oro jogos (YACEP), kvėpavimo praktikų (rebefingo) instruktorė, šokio, meditacijų, emocijų paleidimų, stovyklų, seminarų vedėja.Apie praktikas:
Meditacijos. Patyriminio savaitgalio metu skirsime laiko įvairioms meditacijoms: atpalaiduojančioms, judesio meditacijoms. Medituojant per kūną paleisi tai, kas ne Tavo, atlaisvindamas erdvės prigimtiniam džiaugsmui.
Sąmoningas kvėpavimas – gydomasis (cirkuliacinis) kvėpavimas. Šis kvėpavimas vienas galingiausių ir efektyviausių psichosomatinių problemų ir energinio valymosi būdas. Cirkuliacinis kvėpavimas – tai aktyvus kvėpavimas reguliuojant kvėpavimo ritmus, taip aktyvinama simpatinė vegetacinės nervų sistemos sritis, kuri sustiprina organizme apykaitos procesus, padidina raudonųjų kraujo kūnelių, hormonų kraujyje kiekį, sustabdo uždegiminių procesų ir alerginių reakcijų vystimąsį, praplečia bronchus. Kvėpavimo metu išstumiamas ir plaučiuose esantis negyvas oras. Šis nuostabus kvėpavimo būdas išplauna žmogaus energetikoje (pagal psichologiją – pasąmonėje) esančias baimes, užstrigusias emocijas. Pašalinami fiziniai ir emociniai blokai ląsteliniame lygmenyje visame kūne.
Kakavos ceremonija – gilias tradicijas turinti Centrinėje ir Pietų Amerikoje senovinė, tūkstančius metų skaičiuojanti praktika, padedanti atverti vidinę tiesą, gilų meilės sau ir visa kam jausmą, plečianti sąmonę. Tai širdies energetinį centrą atverianti praktika, saugiai, teigiamai veikianti ne tik emociniame, o ir fiziniame lygmenyje, nes kokybiška kakava turi neįtikėtinai daug organizmą praturtinančių savybių. Kakavos ceremonija padeda patirti euforines būsenas, gauti atsakymus į reikalingus klausimus. Ceremonijai naudojama aukštos kokybės ekologiška kakava. Kakavos ceremoniją jungsime su judesio praktikomis ir kvėpavimu.

24
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.