Visos dienos

Lietuvos Gastronomijos savaitė Kaune - DIVERSO

2021 m. gegužės 24-30 dienomis vyks jau devintoji Lietuvos gastronomijos savaitė, kurios metu restoranai kvies visus, norinčius pažinti aukštesnę maisto kultūrą, gastronomijos tendencijas, restoranų šefų meistrystę.

Restoranas DIVERSO visos savaitės metu lauko terasoje kviečia ragauti trijų patiekalų griliaus meniu.


DEGUSTACINIS MENIU:
Naminė sviestinė duonelė su citrinžolių sūrio kremu
***
Atviras Skandinaviškas sumuštinis su grill jautienaTamsi grūdų duona | Naminis Remoulade padažas |Sūdytas sviestas | Įvairios salotos | Žirnių daigai | Ridikėliai |Traškūs kepti svogūnai | Kornišonai
***
Grilyje keptas aštuonkojisDegintų saldžiųjų pipirų kremas | Rūkytos jaunos bulvytės | Vyšniniai pomidorai | Chorizo | Šalotiniai svogūnai | Kale traškučiai | Žolelių aliejus
***
Laužo kaitroje keptos braškės su kokosų ledaisBraškių ir bazilikų kapotinis | Riešutų trupiniai | Bazilikų citrininis padažas


20 Eur/ asm
REZERVACIJOS: +370 640 25879

Vėsesniu oru kviečiame meniu degustuoti viešbučio kambariuose.

19
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.