Visos dienos

„ŠIOBEITO AIDAS“

Alytaus miesto teatro spektaklis vaikams „Šiobeito aidas“ pagal A. A. Milne knygą „Pūkuotuko pasaulis“

Pjesės autorius: Vytautas Balsys
Režisierius: Arvydas Viktoras Lebeliūnas
Kompozitorius: Tomas Lygutas
Dailininkas: Artūras Šimonis
Režisieriaus asistentė: Alma Purvinytė
Vaidina: Vaidas PraspaliauskasJonas GaižauskasTomas PukysEglė JuškaitėErika Jasinskaitė–SalickienėOna GudaitytėEglė KordiukovaitėEugenijus RakauskasVidas VaškiusPovilas Adomaitis

Trukmė: 1 val. 25 min.
Premjera: 2021 m. sausio 26 d.
Bilietai: 4 €

Bilietus galite įsigyti tiketa.lt ir teatro kasoje, rezervacija ir informacija tel. (8 315) 51 709, 8 686 94 849.
DĖMESIO! Po trečio skambučio vėluojantys žiūrovai neįleidžiami.

„Esu labai mažo protelio meškiukas, ir tie ilgi žodžiai, kad juos kur…Dažniausiai ryte nuryju kondensuoto pieno gurkšnelį ar kruopelytę medaus. Aš viską suprantu, bet tiesą sakant, nieko nesuprantu. Turime atrasti Ašigalį, o gal Avigalvį, o gal kokį kitą panašų daiktą. Gerai nežinome kas tai yra, tačiau būtinai turime atrasti. Visų labiausiai?

Reikia pagalvoti…Valgyti medų labai smagu ir su Paršeliu smagu. Man patinka, kai mudu su Paršeliu ateiname pas tave ir tu klausi: ,,Gal užkąstume?”, o aš sakau: ,,Neatsisakysiu, o kaip tu, Paršeli?”.

Arvydo Viktoro Lebeliūno režisuojamas spektaklis „Šiobeito aidas“ –  tai istorija vaikams ir jų šeimoms, kurioje susipina dviejų šeimos kartų santykiai ir išryškinama milžinišką jėgą asmenybės ugdymui turinti šeimos bendravimo svarba.

Tai labai svarbu šiandien, kai betarpiškas bendravimas su pačiais artimiausiais žmonėmis tampa deficitu, o išmaniosios technologijos  – priemone suaugusiems nuraminti atžalas ir patiems „pabūti ramiai“.

Istorija prasideda, kai mažasis Jonukas grįžta su tėčiu į vienkiemį, kur kažkada prabėgo jo vaikystė. Prislėgtas kasdienės rutinos, Jonuko tėtis ruošiasi parduoti namą ir taip išspręsti finansinius rūpesčius.

Ore tvyrantys prisiminimai tėtį nukelia į nerūpestingas banguojančių pievų ir ošiančio miško vaikystės dienas. Tačiau šiandien jis – suaugęs žmogus, supančiotas gyvenimo kasdienybės, nerandantis minutėlės savo sūnui, kuriam bendrystės reikia kaip oro.

Matydamas nesibaigiančius tėčio rūpesčius, mažasis Jonukas iškeliauja į mišką pažinti pasaulį su seniai pamirštais tėčio mylėtais žaislais: meškiuku Pūkuotuku, paršeliu Knyskliuku, triušiu, asiliuku
ir pelėda.

Juk tėtis taip pat  kažkada buvo mažojo Jonuko amžiaus…

Spektaklis įtrauktas į Kultūros paso paslaugų programą.

___________________________________________________________________________

Dalyvavimas renginyje tik su galimybių pasu (vaikams iki 16 metų Galimybių paso turėti nereikia, jiems reikalingas tik asmens dokumentas).

Strateginis teatro rėmėjas Vita Baltic international

Spektaklį iš dalies finansuoja LKT

Žiūrovams rekomenduojame laikytis saugumo reikalavimų:

Naudoti rankų antiseptikus (dezinfekavimo priemones), užtikrinant rankų higieną, jei nėra galimybės dažnai plauti rankų su muilu ir vandeniu;

Laikytis saugaus, ne mažesnio nei 1 metro atstumo nuo kitų žmonių;

Dėvėti nosį ir burną dengiančias apsaugos priemones, ypač tose vietose, kur nėra galimybės išlaikyti saugaus atstumo nuo kitų asmenų, ir vietose, kuriose sutinkami žmonės, su kuriais įprastai nebendraujama;

Laikytis kosėjimo, čiaudėjimo etiketo (kosėti ar čiaudėti prisidengus vienkartine servetėle arba į sulenktos alkūnės vidinę pusę);

Turinčius ūmių viršutinių kvėpavimo takų infekcijų požymių prašome nevykti į renginius.

Renginyje bus fotografuojama, filmuojama, todėl informuojame, kad Jūs galite būti matomas renginio nuotraukose ar vaizdo įrašuose, ir šios nuotraukos ar vaizdo įrašai gali būti patalpinti viešai prieinamuose socialiniuose tinkluose ar žiniasklaidos priemonėse.

Taip pat rekomenduojame
Komedija TOBULOS ŽMONOS
Spektaklis
star_rate
„MARYTĖ“
Spektaklis
Baletas KARMEN
Spektaklis
star_rate
„GRYBŲ TAIKA“
Spektaklis
 „TŪLA“
Spektaklis
28
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
×
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.