Visos dienos

Efektyvi meditacija. Meditacijų ciklas online

Kas iš tikrųjų yra ta meditacijos metu patiriama būsena? „Ar aš ją jau patiriu?“ – klausi Tu. Jeigu klausi, vadinasi, dar ne 
O aš čia tam, kad per šį ciklą suteikčiau visas žinias, patirtis ir raktus, kad pagaliau išmoktum medituoti efektyviai ir juntamai.Meditacija – tai naujų neuronų jungčių kūrimas, nusprendus paleisti nenaudingus įsitikinimus, susiformavusius vaikystėje ir per visą gyvenimą, keičiant juos palaimingu buvimu džiaugsme. 

Kviečiu du kartus per savaitę savo aplinkoje skirti laiko sau.
Pirmo online susitikimo trukmė 2 val., visų kitų 1 val. Temos ir datos:
Kovas
2 d. Įvadas į meditaciją. Meditacijos esmė moksliniu, dvasiniu požiūriais. Kaip medituoti taisyklingai? 

Emocinių blokadų iš kūno atpalaidavimas ir paleidimas su Kvėpavimo meditacija (prevencija susirgimams ir sveikatinimas esant ligoms)
4 d. Emocijų paleidimo meditacija
9 d. Atleidimo meditacija
11 d. Gyvybinės energijos išplėtimo meditacija; Harmoninių priegarsių meditacija
16 d. Širdies atvėrimo, Intuicijos suaktyvinimo meditacija
18 d. Moteriškos, vyriškos energijų balansavimo meditacija
23 d. Šviesos tinklo meditacija
25 d. Ryšio užmezgimas su Aukštesniuoju Aš (Savastimi), su sielos vedliaisKursas vyks online. Visi įrašai, informacija liks uždaroje FB grupėje. Sulauksite atgalinio ryšio ir pagalbos.
Kurso kaina:
-Ankstyvieji paukščiai: užsiregistravusiems iki vasario 18 d. - 79 Eur

-užsiregistravusiems iki vasario 18 d. dviem draugams(-ėms) - abiem po 69 Eur

-registracija po vasario 18 d. - 89 EurPrie grupės būsite prijungti ir registracija bus aktyvi po pavedimo

Paskirtis: Meditacijos
Jurgita Medonė

LT087300010146247782

Pasiteiravimui:
 tel. 866215140 arba el. paštu jurgita.medone@gmail.comKursą veda:
Jurgita Medonė – sertifikuota jogos (RYT 200), oro jogos, veido jogos, meditacijų, giluminio cirkuliacinio kvėpavimo (rebefingo) instruktorė, šokio mokytoja, iniciuota į Reiki, emocijų paleidimų vedėja, energetinio gydymo praktikė, Saviugdos studijos YIN-YANG bendraįkūrėja, sveikos gyvensenos propaguotoja, praktikuojanti dainuojančių Tibeto dubenų terapiją, aromaterapijos, Tantros praktikė, skatinanti atrasti darną viduje ir išorėje. Veiklos sritis – sąmonės plėtimas; darbas su pasąmonine – šešėline asmenybės dalimi.„Vaikystėje žiūrėjau filmuką, kuriame pasakojama istorija vaiko, radusio stebuklingą siūlų kamuoliuką. Jis, kiekvieną kartą patraukęs už siūlo, pasukdavo laiką į priekį. Timpteldavo už siūlo kiekvieną kartą, kada laikas jam rodydavosi nuobodus: kai dirbdavo, kažko laukdavo ir pan. Tų nuobodžių, jo akimis, akimirkų pasirodę tiek daug, kad jis nespėjo pajusti, kaip gyvenimas traukant siūlą prabėgo pro šalį, nepastebint, kaip sutiko savo šio gyvenimo moterį, susilaukė su ja vaikų, juos augino ir t.t. Tik stovėdamas šalia mirusios žmonos kapo jis apgailestaudamas verkė, kad per savo nekantrumą ir nemokėjimą būti šioje akimirkoje taip iš tikrųjų ir nepatyrė gyvenimo. Kur jis skubėjo? Į niekur.
Ši istorija baigėsi laimingai – aukštesnės jėgos jam pasiūlė sunaikinti stebuklingąjį siūlų kamuolį, mainais į grąžintą galimybę iš naujo nugyventi tą patį gyvenimą. Jis nedvejodamas sutiko.

Daugybė žmonių mano, kad ta pažadėtoji laimė ir ramybė yra kažkur ateityje. Iš tikrųjų ji yra šią akimirką, dabar. Tereikia leisti sau ją pamatyti. Ir matyti kiekvieną akimirką. 
Žmonės spaudžia save vis daugiau, vis labiau, taip ir nepasimėgaudami tuo, ką daro. Aš supratau, kad sunkus darbas – tai nėra privaloma sąlyga dvasiniam išlaisvėjimui. Netgi priešingai. Nes pats paprasčiausias, mažiausiai jėgų reikalaujantis sprendimas ir yra teisingiausias. Tereikia leisti sau jį pamatyti. O pamatyti galime tik būdami ten, kas lieka už visų minčių. 
Meditacija ir yra apie tai – apie buvimą kiekvienoje akimirkoje ir mėgavimąsi viskuo, kas vyksta.

Taigi šiame meditacijų cikle, kurį pradėsime nuo kovo, aš kviečiu jus mėgautis. Kaip kad einat mėgautis į masažo seansą. Arba prisėsdami valgyti mėgstamo pyrago. Arba juokdamiesi iš netikėto mylimojo/mylimosios pokšto. Arba glostydami murkiantį katiną. Arba gerdami į save į ausį šnibždančio vaiko: „Mamyte, aš labai Tave myliu“, kvapą. 
Čia bus palaimos valandėlės jūsų dvasiai. Žinau, kad dirbti ir taip mokate. Dirbate kiekvieną dieną. Šiame meditacijų cikle naujas neuronų jungtis formuosime per malonumą.“

Jurgita Medonė

19
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
×
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.