Visos dienos

Kelionė į save - diena su patyrimais

Ruduo nudažo žemę spalvomis, ryto rasos lašeliai tarsi perlų vėriniai siūbuoja voratinklių gijose. Visa gamta jau rimsta.
Ir tu, žmogau, sustok... Ramiai įkvėpk, iškvėpk, pripildyki save garsais, kvapais, spalvom, jausmais. Suprask, kaip gera Žemėje gyvent. Lai būna ši diena tokia. Išjudint kūną asanų dėka, išpiešti mandalą savos širdies ir šokti, ir dainuoti, ir lepint kūną pirtyje bei kubile. Tada klausyt gyvų garsų ir muzikinių virpesių. Keliauk ir tu su manimi drauge.

Kviečiame paskutinį rugsėjo šeštadienį skirti sau ir pasinerti į naujų potyrių kupiną dieną. Kviečiame keliauti į savo vidinę erdvę, kurioje kursime, atrasime, klausysime ir jausime. Susiburkime drauge, leiskime Sau laisvai judėti, šokti, išgirskime, kaip skambame patys ir kaip skamba sakraliais muzikos instrumentais užpildyta erdvė.

JOGA
Joga tai jungtis. Jungtis pirmiausia su savimi, su savo vidiniu Aš, su savo fiziniu kūnu, mintimis, jausmais, emocijomis.

MEDITATYVIŲ GARSŲ KELIONĖ
Pasinėrimas į meditacinę garso bangų erdvę, tai tarsi raktas į laimingesnį ir sveikesnį gyvenimą. Meditatyviuose sakraliuose garsuose mes perkrauname savo fizines, emocines ir mentalines sistemas. Garsas stimuliuoja mūsų kraujotaką ir imuninę sistemą, išvalo mūsų energetinius centrus bei padeda išlaisvinti kūne saugomas emocijas, tokias kaip, pyktis, stresas ar patirtos praeities traumos. Garsas taip pat subalansuoja abu smegenų pusrutulius ir nuveda mus į gilaus atsipalaidavimo būsenas.
Šioje raminančioje patirtyje jaučiamės taip, tarsi maudytumėmės harmoningų garsų vandenyne, kurie girdimi ne tik ausimis, bet ir kiekviena mūsų kūno ląstele. Tai daro atpalaiduojantį hipnotizuojantį poveikį smegenims, keičia sąmonę ir sukuria gilų ramybės jausmą, sumažina kūno įtampą, leidžia mums patirti vidinę harmoniją, tapti laimingesniais ir pilnais gyvybingumo.

MANDALOS TAPYBA
Mandala savyje talpina visą pasaulio vienovę, tai universalus sveikatos, laimės, vidinės ramybės ir sėkmės simbolis. Mandalos kūrimas - gyvas ir gydantis procesas, aktyvios meditacijos forma, kurios metu prislopinamas loginis mąstymas, suaktyvinama intuicija bei kūrybinis įkvėpimas. Kiekviena spontaniškai nupiešta mandala atspindi ją piešiančio žmogaus būseną.
Meditatyvioj piešimo-tapymo būsenoj intuityviai išjudinama tai kas sena, užsistovėjusi energija paleidžiama, atsiranda daugiau naujos vidinės erdvės, kurią galime pripildyti nauja kūrybine energija.

INTUITYVUS ŠOKIS
Ar jauti kaip Tavo viduje teka garsas, kaip skamba visas kūnas ta unikalia, vienintele muzika, kuri priklauso tik Tau vienam? Įsiklausyk, pajausk, leisk sau judėti, banguoti, tekėti kartu su garsu. Prisijunki gyvenimo šokiui, išgirski budinantį ritmą.
Šokis tai būdas išreikšti savo vidinį pasaulį, išsakyti tai, ko negalime papasakoti žodžiais. Šoki, bet nebūk šokėjas. Tapki šokiu negalvodamas ir nevertindamas savęs, be kontrolės, be išankstinio plano, atsiduoki garsui ir ritmui, pasiliki sau tik tyrą judesio džiaugsmą. Pamirški apie viską ir leisk, kad per tave būtų jaučiama tikroji išraiška. Vienintelis būdas atsisakyti savęs ir tapti šokiu yra nevertinti to, ką galvoji apie save. Šokio meditacijos gylis peržengia Tavo vidines mintis ir leidžia atsipalaiduoti bei mėgautis. Tapki šokiu, leiski šokiui įvykti per Tave.

PIRTIS
Pirtyje pasinersime į pojūčių jūrą. Ugnis, vanduo, oras ir žemė - visos gamtos stichijos susijungs į bendrą visumą. Stichijas pajausime savo kūnu. Jaukios šilumos atvertą odą nušveisime druska, pasidarysime savimasažą, mėgausimės vantomis ir kvapnia žolelių arbata.

PATYRIMŲ DIENOS EIGA:

8.00 PRADŽIA
Cigunas.
Lengvi pusryčiai.
Mandalos tapymas.
Joga.
Pietūs.
Intuityvus šokis. Praktika užrištomis akimis.
Sutartinių ratas.
18.00 PIRTIS. Sutartinių pratęsimas. Arbata, vaisiai.
20.30 GARSO KELIONĖ.
22.00 PABAIGA.

KAINA:
70 Eur - visa diena (praktikos, pirtis, visos priemonės, vegetariški pusryčiai ir pietūs, lengvi užkandžiai).
60 Eur - visa diena be pirties (praktikos, visos priemonės, vegetariški pusryčiai ir pietūs, lengvi užkandžiai).
15 Eur - norintiems dalyvauti tik pirties praktikoje (vietų skaičius ribotas)
15 Eur – garso kelionė.

PRAKTIKAS VEDA:
Aurelija Antanavičienė
https://www.kjs.lt/treneriai/aurelija-antanaviciene/

Aurelija Bagdonavičienė - 17 metų dirbanti jogos mokytoja, saviugdos erdvės „AURA MIRA“ įkūrėja.

Karolina Šimkienė – intuityvaus grojimo praktikė, garso kelionių vedlė, Artimi Garsai įkūrėja.

KADA: rugsėjo 26 dieną, šeštadienį, 8.00 – 22.00.
ADRESAS: saviugdos erdvė „AURA MIRA“, S. Banaičio g. 17, Romainiai, Kaunas.

REGISTRACIJA: būtina išankstinė registracija, vietų skaičius ribotas. Registracija tel. 8 687 46084 arba tel. 8 610 02887 sms žinute arba asmenine žinute FB profilyje Artimi Garsai, nurodant savo vardą, pavardę bei kuriose praktikose norėsite dalyvauti. Klauskite drąsiai, jeigu reikalinga papildoma informacija apie vienos dienos stovyklą.

Laukiame Tavęs ir sakome iki pasimatymo judesyje, garsuose ir patyrimuose.

29
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
×
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.