Visos dienos

Azijos šefo Rufo Chua vakarienė + vyno degustacija | Troškinti kiaulienos šonkauliukai ir papilvė

Šefas iš Singapūro Rufas Chua kviečia pasinaudoti išskirtine proga paragauti tikro kinietiško Hong Shao Rou - kiaulienos papilvės ir šonkauliukų troškinio, bei pabendrauti prie taurės vyno.

Rufas nuolat keliauja po įvairias pasaulio šalis. Nepaisant kitų šalių virtuvių pažinimo, jis įsimylėjęs savo autentišką Pietryčių Azijos virtuvę. Kaskart vykdamas į Lietuvą, atsigabena pilną prieskonių lagaminą. Vienu patiekalu su šiais prieskoniais norėtų pasidalinti ir su jumis.

Hong Shao Rou, arba raudona lėtai troškinta kiauliena - tai itin paplitęs kenietiškas patiekalas, tuo pačiu tai yra vienas didingiausių kiaulienos troškinių, praturtintas gausybe prieskonių ir pagardų. Kiekvienas Kinijos regionas turi savo patiekalo versiją. Rufas, būdamas iš pasaulio maisto sostinės Singapūro, paruoš jums ištobulintą singapūrietišką šio patiekalo versiją.

Kiaulienos šonkauliukai, kiaulienos papilvė ir šiitaki grybai patiekiami su traškiomis stir-fry daržovėmis ir ryžiais.

Prie patiekalo ragausime skirtingus vynus, kuriuos priderins sertifikuota vyno žinovė Monika Žemaitytė-Chua.

Data: spalio 31 d., šeštadienis

Laikas: 20:00 val.

Vieta: VINTAŽ vyno baras, Trakų g. 2, Vilnius

Vakarienės kaina 1 asmeniui: 24,00 eur

Registracija būtina!
Norėdami registruotis, susisiekite facebook žinute arba SMS/WhatsApp/Tel. 8 658 60 641.

18
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.