Visos dienos

Kūrybiniai tyrinėjimai 6-10 metų vaikams

Leiskime vaikams pasaulį pažinti patiems – kūrybiškai tyrinėjant savo emocijas, savo patyrimus ir supančius žmones. Duokime laisvę jų kūrybai ir mintims. Pažinkime juos per jų pačių atradimus bei kūrinius.
Kūrybiniai tyrinėjimai – tai daug daugiau nei dailės būrelis – tai kūrybinė erdvė skirta vaikams tyrinėti, ieškoti, atrasti ir pažinti. Įvairios (tradicinės ir netradicinės) meno raiškos priemonės padeda vaikams pažinti save, kitus ir pasaulį. Kūrybiniai tyrinėjimai leidžia vaikams išlaisvinti kūrybiškumą, labiau pasitikėti savo jėgomis, atrasti bendraminčių bei labiau pasitikėti kitais. Kūrybiniai tyrinėjimai – tai patyriminiai-terapiniai užsiėmimai, kuriuose vaikai kuria tiek individualiai, tiek bendrai. Šiems užsiėmimams nereikalingi specialūs talentai ar sugebėjimai. Svarbiausia, kad vaikai jaustųsi saugiai, jaukiai ir laisvai.
Būrelio metu:- naudojant meno (dailės, šokio, dramos, muzikos) raiškos priemones siekiama sukurti saugią erdvę kalbėtis, diskutuoti, bendrauti ir bendradarbiauti tarpusavyje;- naudojant meno (dailės, šokio, dramos, muzikos) raiškos priemones siekiama išlaisvinti kūrybiškumą, atsipalaiduoti ir sumažinti patiriamą įtampą, stresą;- skatinant dalintis nuomonėmis, patyrimais ir jausmais siekiama ugdyti emocinį intelektą, pakantumą ir pagarbą kitam žmogui bei kurti bendruomenės vieningumą.
Būrelio temos:- asmeninių socialinių, emocinių kompetencijų ugdymas (emociniai poreikiai, savęs pažinimas, savivertė, vertybės, kitų pažinimas, autentiškumas, pozityvumas)- komandos socialinių, emocinių kompetencijų ugdymas (į(si)vertinimas, motyvacija, kūrybiškumas, problemų sprendimas).

Fausta Anulytė KŪRYBINIŲ TYRINĖJIMŲ VEDĖJA- meno terapijos metodų praktikė, „Kūrybinių tyrinėjimų” projekto autorė ir kūrėja. Veda kūrybinius užsiėmimus vaikams ir suaugusiems, kurių metu kviečia kurti, mėgautis ir kalbėtis apie jausmus, spalvas bei netikėtus vidinius atradimus. Užsiėmimai skirti emociniam intelektui, savęs pažinimui, saviugdai bei kūrybiškumo ugdymui.- pedagogė: dirbusi darželyje auklėtoja, įvairių kūrybinių stovyklų organizatorė ir vadovė, šiuo metu vedanti saviugdos bei kūrybinius būrelius vaikams.- tapytoja, yra surengusi savo personalinę tapybos darbų parodą.- kūrėja ir ieškotoja: nuolat besimokanti, daug keliaujanti ir besimėgaujanti naujais atradimais ir patyrimais. Svarbiausia misija - dalintis šiluma, patirtimi, žiniomis, rūpesčiu bei šypsena!

Kada:Kiekvieną ketvirtadienį, 18:00 valandą, Today studijoje.Užsiėmimo trukmė 1,5 val.

Kaina:4 kartai / mėnesio abonementas - 50 eur. 1 kartas - 15 eur.
Kas įskaičiuota:visos edukacinės ir užsiėmimui skirtos priemonės, arbata, užkandėliai.

Būtina registracija info@todaystudija.lt

Vietų kiekis ribotas, būrelio metu dalyvauja iki 10 vaikų. Būkime vieni kitiems sąmoningi ir dėmesingi.

23
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.