Visos dienos

SVAJONIŲ DARBAS TAVO RANKOSE | come in studija

Yra žmonių, kurie kalba apie svajonių darbą, bet yra žmonių, kurie jį dirba kasdien! Jei tu nori būti tas, kuris jį dirba, šios dirbtuvės būtent tau!

SEMINARO METU:

Išsigryninsi savo stipriąsias sąvybes, gebėjimus, talentus ir išmoksi jais naudotis kasdien!Susikursi CV, kuris nepaliks abejingų ir atvers norimas karjeros duris.Pasirašysi motyvacinį laišką, kuris apie tavo sukuriamą vertę!Išmoksi pristatyti save, kaip norimo uždarbio vertą kandidatą.„Papasakok apie save“ – taps mėgstamiausiu klausimu, nes turėsi jį pasiruošęs jau seminaro metu.Sužinosi, praktinius patarimus, kaip teisingai pasiruošti darbo pokalbiui.

Seminaras tau, jei: esi pasiruošęs dirbti svajonių darbą, bet neturi aiškumo, nesi atradęs savo stipriųjų pusių, nežinai, kaip susikurti pastebimą ir save geriausiai pristatantį CV, o gal tiesiog neturėjai tam laiko.

DĖMESIO! Dalyvių skaičius iki 15 asmenų, todėl būtina išankstinė registracija* su galimybe pateikti asmeninius klausimus, į kuriuos bus atsakyta dirbtuvių metu.

 Registruokis čia: https://bit.ly/2EYJCxM

 *registraciją atlikite tik įsigiję bilietą!

 DOVANA! Kiekvienas praktinio seminaro dalyvis gaus atmintinę, kaip

susitvarkyti savo socialinius tinklus, kad jie būtų lyg vizitinė kortelė!

Tai gyvas praktinis seminaras – dirbtuvės, todėl jų metu bus reikalingas asmeninis kompiuteris ir nusiteikimas, kad jau dabar yra laikas svajonių darbui.

Praktinio seminaro - dirbtuvių kaina – 20 eur.

Praktinio seminaro - dirbtuvių ir asmeninės konsultacijos (CV, motyvacinio laiško peržiūra) kaina – 35 eur. (Konsultacija vyks suderinus su lektore tinkamą abiems pusėms laiką).

 Praktinį seminarą – dirbtuves ves:

Airida Ruibytė – Butkuvienė – ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto

Vadovų magistro alumnė, sertifikuota karjeros ir asmeninio augimo koučerė, Pasaulinės lyderystės konferencijos rinkodaros ir komunikacijos skyriaus

vadovė, rinkodaros ir komunikacijos konsultantė, 3 projektų mentorė,

tinklaraščio www.nevienintelemama.lt autorė.

Airida sako: „Dirbti tai, kas yra tavo pašaukimas – dovana! Dirbu savo svajonių darbą, tikiu, kad kiekvienas tai gali. Truputis žinių, pastangų, girdėjimo savęs ir tu jau savo svajonių darbe. Noriu pasidžiaugti, kad gimus sūnui, priminiau sau savo gyvenimo misiją. Ji apie žmones. Noriu, kad žmonės dirbtų jiems laimę teikiančius darbus. Tad vedu individualias koučingo sesijas bei sesijas karjeros paieškų klausimais, padedu pasiruošti darbo pokalbiams bei susikurti profesionalų gyvenimo aprašymą, kad klientai gautų norimą darbą. Mes visi esame verti gyventi kokybišką ir pilnavertį gyvenimą, juk taip? Laukiu mūsų susitikimo, kad ir Tu gyventum

pilnavertišką gyvenimą bei dirbtum svajonių darbą.”

 

*Renginyje bus fotografuojama, todėl dalyvaudamas renginyje, sutinki, kad nuotraukos būtų naudojamos renginio organizatorių socialiniuose tinkluose ir asmeniniuose tinklapiuose.

24
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.