Visos dienos

Ekstatinis šokis. Kakavos ceremonija. Moterų ratas

Susitinkame kovo 25 d., penktadienį, 19:15-21:45 val.ŠIO MOTERŲ RATO (ŠOKIS. KVĖPAVIMAS. KAKAVOS CEREMONIJA) TEMA: LAUKINĖ MOTERISKas vyksta Moterų ratų metu?-Išlaisvinanti terapinio šokio pamoka;
-Ekstatinis šokis;
-Giliai atpalaiduojančio kvėpavimo sesija;
-Meditacija;
-Atvirumo ratas moteriškame palaikyme;
-Ceremoninės kakavos ragavimas.Kviečiu į šias judesio praktikas tiek šokančias, tiek judesio neprisijaukinusias moteris. Čia vyks stebuklai - galbūt dar niekada nebuvai išjautusi savo kūno ir to, ką jis apie Tave gali pasakyti, taip stipriai, kaip iki šio šokio.Praktikų su kakavos ceremonija kaina 25 Eur.Registracija aktyvi po apmokėjimo:
https://jurgitamedone.lt/produktas/kakavos-ceremonija/Apie registraciją pranešti tel. 866215140.Registracijos neperkeliamos ir mokestis už bilietą negrąžinamas.Vieta: Kaune, Kalpoko g. 1. Wudang Tao studija (įėjimas iš Savanorių pr. pusės)Ceremonijas veda Jurgita Medonė – sertifikuota jogos (RYT 200), oro jogos (YACEP), kvėpavimo praktikų instruktorė, Dao, tantros praktikė, šokio, meditacijų, emocijų paleidimų, stovyklų-retritų, seminarų vedėja, internetinių kursų DIEVIŠKA MOTERIS, MOTERS CIKLAI ir kt. kūrėja.Apie Kakavos ceremonijos praktikas:
Ceremonijos tikslas – susijungti su vidiniu Aš, patirti gilų atsipalaidavimą, vienijantį beribės meilės ir žinojimo jausmą.
Šokio pamokos pagrindas (vienos iš praktikų) - reggaeton'as, - tai įkvepiantis šokis, gimęs Lotynų Amerikoje.
Šokant šiuo stiliumi kūnas stangrėja, tampa lankstesnis, atsipalaiduojama, užmezgamas ryšys su savo kūnu, didėja pasitikėjimas savimi.
Per ekstatinį, intuityvų šokį, kvėpavimą keliausime į meditaciją - į prigimtinę džiaugsmo, atsipalaidavimo būseną.
Meditacijos. Skiriame laiko įvairioms meditacijoms: atpalaiduojančioms, judesio etc. Medituojant per kūną paleisi tai, kas ne Tavo, atlaisvindama erdvės prigimtiniam džiaugsmui.
Kakavos ceremonija – gilias tradicijas turinti Centrinėje ir Pietų Amerikoje senovinė, tūkstančius metų skaičiuojanti praktika, padedanti atverti vidinę tiesą, gilų meilės sau ir visa kam jausmą, plečianti sąmonę. Tai širdies energetinį centrą atverianti praktika, saugiai, teigiamai veikianti ne tik energetiniame, o ir fiziniame lygmenyje, nes kokybiška kakava turi neįtikėtinai daug organizmą praturtinančių savybių.
Kakavos ceremonija padeda patirti euforines būsenas, gauti atsakymus į reikalingus klausimus.
Ceremonijai naudojama aukštos kokybės ekologiška kakava.
Kakavos nauda
Kokybiškoje kakavoje gausu organizmui naudingų medžiagų: riboflavinų, niacino, folio rūgšties, mangano, vario, magnio, geležies, fosforo, kalio, kvercetino, flavonoidų, flavonolių, ksantinų, polifenolių, teobrominų, anandamidų. Kakava gerina cukrų apykaitos funkciją, reguliuoja cholesterolio lygį kraujyje. Kakavoje gausu flavonoidų, kovojančių su laisvaisiais radikalais. Kakavos sudėtyje esantis teobrominas suaktyvina kvėpavimo ir širdies bei kraujagyslių sistemų veiklą. Daug antioksidantų įsisavinami iš šilto kakavos gėrimo. 

25
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.