Visos dienos

Muzikos ir meditacijų vakaras „RAMYBĖS MIŠKAS“

Tikriausiai žinai, kad muzika stipriai veikia tave ir tavo vidinį pasaulį. Ji gali alinti, gramzdinti arba harmonizuoti ir pakylėti. Kokią muziką renkiesi tu? Ar moki atsiduoti gydančios muzikos galiai? Ar moki klausytis muzikos garsų kiekviena savo kūno ląstele? Susilieti su garsu. Ištirpti vibracijų pasaulyje. Ir patirti dvasią pakylėjančius išgyvenimus?

Nuo seno žinoma, kad būtent garsas turi galią akimirksniu suderinti žmogaus energetinę sistemą, pakelti jo vibracijas ir transformuoti jas į sveikatą ir vidinį pasaulį balansuojančią visumą. 

Žmogus, kurio vidus harmoningas, lygiai tokias pačias vibracijas skleidžia aplink save, taip harmonizuodamas visą savo gyvenimą, lydinčias aplinkybes, žmones ir situacijas.

Turbūt nėra žmogaus, kuris nenorėtų to patirti. Visi trokštame ramybės, lengvumo ir darnos.

Šiame muzikos ir meditacijų vakare tyrinėsime gydančią garso galią, sąmoningumą ir gilų atsipalaidavimą. Savęs subalansavimo praktikas vainikuos rekreacinė muzikinė meditacija. Turėsi dvigubą naudą: ir įkvepiantį mokymąsi, ir jėgas atstatantį poilsį. Atvyk tai patirti!

Tavęs laukia visa tarptautinė meditacijos meistrų ir muzikantų komanda.

* Viešnia iš Rumunijos, jogė Ananda Maha, efektyvių kvėpavimo ir judesio pratimų pagalba padės tau susikurti ypatingą sąmoningumo būseną, kuri paruoš tavo protą ir kūną holistinei patirčiai per muziką.

* Emocinio intelekto lavinimo specialistė Agnė Doveikaitė suteiks patirtį ir įgūdžius sąlyčiui su aplinka ir žmonėmis be įtampos.

* Meditacijos ir vokalo meistrė AMIYA Andrė Pabarčiūtė pakvies autentiškai dvasinei kelionei per erdvinio balso ir pakylėjančios poezijos jungtį.

* Viena ryškiausių pasaulyje džiazo žvaigždžių, Klaus Kugel (Vokietija), jautriausiais perkusijos garsais užpildys kiekvieną tavo Sielos kertelę.

Renginys skirtas visiems, kas nori patirti muziką ir jos terapinį poveikį, kam įdomi meditacija ir sąmoningo atsipalaidavimo praktikos.

AMŽIAUS CENZAS: dalyvavimas renginyje reikalauja įsiklausymo ir ramybės, tad vaikai iki 14 metų neįleidžiami. Ačiū už supratimą.

BILIETAI NUO RUGPJŪČIO 17 D. – 42 Eur

Pasiklausykite nuostabaus AMIYA ir Klauso atliekamo muzikos kūrinio „Ancient Passion”: https://www.youtube.com/watch?v=lB1S9L2ED7c

DAUGIAU APIE KOMANDĄ

AMIYA Andrės Pabarčiūtės  profesinis kelias prasidėjo nuo dainininkės, pianistės karjeros. Sulaukusi vos dvidešimties ji tapo sėkminga ir vertinama kaip viena geriausių laisvojo improvizacinio džiazo daininkių pasaulyje. Jos improvizacinio džiazo albumas „Varpai“ buvo įvertintas 5 iš 5 žvaigždučių prestižiškiausioje pasaulyje džiazo apžvalginių svetainių JazzReview.com. Tarptautiniai projektai, festivaliai, koncertai su tokiom žvaigždėm kaip B.Few, K.Kugel, M.Tokar, Sainkho Namtchylak ir t. t. sekė vienas paskui kitą su vis didėjančiu AMIYA Andrės populiarumu. AMIYA visada jautė, kad muzika yra puiki forma per kūrybą išreikšti įstabų žmogaus dvasinį pasaulį. Muzikos garsų vibracijomis ji susijungia su klausytoju ir dalinasi žaismingumu, vidine ramybe ir šviesa.

Pastaruosius 16 metų savo gyvenimo ji paskyrė tik dvasiniam ir asmeniniam augimui, meditacijai, praktikoms ir savirealizacijai. Ji mokėsi iš geriausių pasaulyje specialistų, Transformacinės Tradicijos, Tantros Meistrų, gyduolių.

Andrės kūrybinį kelią papuošė jos kurti spektakliai, šokio projektai, džiazo ir sakralinės, rekreacinės, meditacinės muzikos renginiai. Paskutinį savo epinės muzikos albumą „The Goddess“ 2016 metais AMIYA išleido kartu su Jens Gad, Enigma prodiuseriu, Kalifornijoje, JAV. Šis albumas giliai atspindi moters virsmo, išminties kelią.

AMIYA Andrė taip pat yra asmeninio augimo mokymų centro „SoulACTION“ įkūrėja ir vadovė, emocinio ir dvasinio intelekto lavinimo specialistė, lektorė, moters ir porų tęstinių mokymų programų autorė, parašiusi ir išleidusi du bestselerius.

Klaus Kugel mokėsi Miuncheno džiazo mokykloje. Nuo 1989 m. jis patraukė viso pasaulio dėmesį koncertuodamas projektuose kartu su Petru Vyšniausku, Karl Berger, Tomasz Stanko, Charlie Mariano, Kent Carter, Michel Pilz, Theo Jorgensmann, Kenny Wheeler, Viačeslavu Ganelinu, Bobo Stenson, Glen Moore, Steve Swell, Sabir Mateen, Robert Dick, Peter Evans, Connie Crothers, Perry Robinson, Hilliard Greene, John Lindberg, Gerd Dudek, William Parker, Bobby Few, Roy Campbell, Jemeel Moondoc, Waclaw Zimpel, Mars Williams, Charles Gayle, Conny Bauer, Ken Vandermark, Joe McPhee, John Edwards ir daug kitų nuostabių muzikantų.

Klaus atliekamoje muzikoje visada atsispindi jo autentiškas vidinis išgyvenimas. Iš tylos gimsta ugnis ir aistra, beribis veržlumas ir aukštis. Visada įkvepiančiai įdomu. Šis nuostabus, medituojantis žmogus yra ir paprastas, ir kartu intensyviai patrauklus - viskas, ką jis daro, yra absoliučiai profesionalu, gyva, spontaniška ir nepriekaištinga.

Per pastaruosius 30 metų jis surengė daugybę koncertų ir pasirodė festivaliuose visoje Europoje, Baltijos šalyse, Kanadoje, JAV, Sirijoje, Japonijoje, Meksikoje, Rusijoje, Kinijoje, Ukrainoje, Azerbaidžane ir Izraelyje.

Dave Wayne, „AllAboutJazz“, JAV, apie Klaus rašo taip: „Perkusininkas Klaus Kugel yra vienas garsiausių ir dažniausiai minimų modernaus džiazo būgnininkų Centrinėje Europoje ... jis peržengia subtilias ribas tarp vidaus ir išorės, kartais sugrodamas ypač aštriai, tačiau visada įsiklauso į bendrą skambesį ir kartais yra tiesiog nepagaunamas savo būgnų kirčių tėkmėje.“

John Barron, Jazzreview.com, JAV, atsiliepia: „Perkusininkas Klaus Kugel yra gaivališka jėga, sėdinti už būgnų komplekto. Jis sukuria teigiamą emocinę įtampą, remdamasis intuityviu įsiklausymu į visumą. Už kiekvieno lėkštės dūžio slypi nuolatinis emocinis pakylėtumas.“

Ananda Maha (Mihaiela Pentiuc) yra gydytoja, paskyrusi savo gyvenimą medicinos žinioms ir jų holistiniam pritaikymui gydant žmones. „Aš esu atsidavusi tam, kad būtų integruota viskas, kas išties yra naujoviška atsižvelgiant į šiuolaikinės medicinos pasiekimus, pasitelkiant netradicinės medicinos išmintį ir ilgaamžį gyvavimą”.

Pabaigusi medicinos studijas, po 12 metų mokslų ir praktikos, Mihaiela išvyko į Indiją, kur studijavo Ajurvedą, homeopatiją bei jogos terapiją. Ji yra jogė, kuriai suteiktas dvasinis vardas. Tarp jogų ir dvasingumu besidominčių žmonių ji yra žinoma kaip Ananda Maha.

Po 18 m. praleistų Tailande mokant jogos, jogos terapijos ir meditacijų ji grįžo į Europą, tam, kad pasidalintų sukauptu žinojimu ir didžiule patirtimi, būdama Health Optimizing klinikos Vilniuje komandos dalimi kartu su Thomu Aksnes. Mihaiela džiaugiasi, kad Lietuvos žmonėms atsivėrė tiek dvasingumo, tiek holistinio integracinio gydymo galimybės ir todėl ji yra labai laiminga galėdama prisidėti savo patirtimi.

Pati Mihaiela paskutinius 30 m. praktikuoja jogą ir meditaciją. Jos pagrindinis noras ir praktika integruoti jogą ir meditaciją ne tik į protą, bet ir kūną, sveikatą, elgseną, psichiką ir emocijas.

Agnė Doveikaitė – lektorė, emocinio ir dvasinio intelekto (EQ) lavinimo specialistė, sertifikuota ketvirtos kartos aktyvios savireguliacijos (diferencijuotų funkcinių būsenų ‒ DFB) metodikos instruktorė, profesionali smuikininkė, tarptautinių konkursų laureatė, radijo laidų vedėja ir dj'ė bei Pranciškonų ordino gėrio ambasadorė. Asmeniniu augimu ir tobulėjimu susidomėjusi prieš 10 metų dirba „SoulACTION” mokymų centre, kur veda emocinio intelekto lavinimo kursus. Taip pat skaito pranešimus įvairiose konferencijose, festivaliuose ir kt. renginiuose, organizuoja smuiko projektus bei, sujungusi emocinio intelekto žinias su muzikine patirtimi, veda pasaulyje smarkiai populiarėjančius ekstatinių šokių vakarėlius.

28
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
×
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.