Visos dienos

Festivalis „Untold city“

Festivalis „Untold City“ sugrįžta! Šiemet rugpjūčio žvaigždės dar ryškesnės, o festivalis - dar didesnis! Ne tik Vilniuje, bet ir Kaune!

Didžiulės Jūsų meilės sulaukęs „Untold City“ vėl džiugins kokybiškos muzikos mylėtojus istoriniame Vilniaus Universiteto didžiajame kieme ir pirmą kartą nekantriai lauks kauniečių Nemuno saloje.

Specialiai parengta rinktinė programa: Marijonas Mikutavičius – akustiškai, Rolandas Kazlas „Poetai ateina“ – ilgai lauktas parodymas, Ieva Narkutė – festivalinė programa „Šitaip įsimylėt“, Aistė Smilgevičiūtė ir grupė „Skylė“ – naujo žemaitiško albumo pristatymas.

Festivalio programa

* Rugpjūčio 18 d., 20:00 val. Rolandas Kazlas ir „Pakeleiviai“.

Vieta: Vilniaus Universiteto Didysis kiemas

Apie: „Poetai ateina“ – didelio susidomėjimo ir nuoširdžios žiūrovų reakcijos sulaukęs, Rolando Kazlo sukurtas ir su grupe „Pakeleiviai“ atliekamas, koncertas-spektaklis pagal Lietuvos poetų eiles. Nuosekliai sudėliotas ir įtaigiai pateiktas kūrinys – tikras lietuviškos poezijos atradimų vakaras.

Skamba: Algirdo Verbos, Roberto Danio, Vlado Šimkaus, Alvydo Valentos, Sigito Gedos, Jurgio Kunčino, Vaidoto Spudo, Tomo Arūno Rudoko, Almos Karosaitės, Antano Masionio, Valdemaro Kukulo, Henriko Čigriejaus, Antano Kalanavičiaus, Ritos Dambrauskaitės, Valdo Gedgaudo, Salio Šemerio, Juozo Erlicko eilės. O taip pat – visas to paties pavadinimo R. Kazlo muzikos albumas. Koncerto-spektaklio įspūdį pastiprina specialios šviesos, projekcijos, šešėlių teatro elementai ir gausus būrys profesionalių muzikantų scenoje.

Koncertas taip pat vyks rugpjūčio 27 d. 20 val. Kaune, Nemuno saloje

* Rugpjūčio 19 d., nuo 20:00 val. Ievos Narkutės koncertas „Šitaip įsimylėt“

Vieta: Vilniaus Universiteto Didžiajame kieme

Ieva Narkutė skelbia didžiausią vasaros koncertą „Šitaip įsimylėt“ – išskirtinį pasirodymą Vilniuje po atviru dangumi festivalyje „Untold City“. Dėmesio! Bilietų kiekis ribotas!

„Koncerto laukiu kaip pasimatymo su sena pasiilgta meile, kaip susitikimo su draugais po 10 metų pertraukos, kaip Kalėdų, gimtadienio ar diplomų įteikimo. Pastarasis palyginimas, beje, labai net į temą, nes festivalis „Untold City“ vyksta fantastiško grožio Vilniaus Universiteto didžiajame kieme“, - sako Ieva Narkutė.

Dainininkė džiaugiasi, kad per priverstinę koncertinę pauzę dienos šviesą išvydo net kelios naujos dainos, tarp jų - klausytojų iškart stipriai pamilta „Šitaip įsimylėt“, kuri ir lėmė viso koncerto nuotaiką. O taip pat ir nostalgiškas duetas „Liūdnos dainos“ su Svaru iš susivienijimo „G&G Sindikatas”.

* Rugpjūčio 20 d. nuo 20:00 val. Marijonas Mikutavičius akustiškai

Vieta: Nemuno sala

„Untold City“ – vienintelė vieta, kur šią vasarą bus galima išgirsti beveik dviejų valandų trukmės geriausių Marijono dainų programą, kurią drauge su savo muzikantais jis žada atlikti akustiškai.

Festivaliui „Untold City“ pradėjęs ruoštis Marijonas sako, kad šie du pasirodymai jam ypač svarbūs. Jie – sugrįžimo į sceną ir įprastą gyvenimą simbolis. Be to, dainininkas itin išsiilgo visus muzikos niuansus ir subtilybes atskleidžiančio akustinio skambesio.

Į kiekvieną koncertą bus parduotas ribotas skaičius bilietų. Tai bus rekordiškai mažas kiekis, palyginus su įprastais Marijono koncertais. Rekomenduojama bilietais pasirūpinti iš anksto.

Koncertas taip pat vyks  rugpjūčio 26 d. 20 val. Vilniaus Universiteto Didžiajame kieme

* Rugpjūčio 25 d. nuo 20:00 val. A. Smilgevičiūtė ir grupė „Skylė“ 

Vieta: Vilniaus Universiteto Didžiajame kieme

Išskirtinė šventė ištikimiems Aistės Smilgevičiūtės ir grupės „Skylė“ gerbėjams!

Aistė Smilgevičiūtė ir „Skylė“ specialiai festivaliui „Untold City“ paankstino savo naujojo albumo pristatymą ir surengs jį rugpjūčio 25 d. istoriniame Vilniaus Universiteto didžiajame kieme. Albumas „Gervaza dūzgės“ – vientisa istorija, paremta Platelių krašto padavimais ir legendom, tačiau ji universali ir suprantama kiekvienam mylinčiam žmogui.

Kas gi vyksta legendomis apipintame Platelių ežere ir apylinkėse? Nuostabią tikros meilės muzikinę dramą jums papasakos pats Gervazas (Rokas Radzevičius), jo mylimoji Zifrina (Aistė Smilgevičiūtė), puikūs „Skylės“ muzikantai, pučiamųjų grupė, vokalinė vyrų grupė iš Žemaitijos bei kviestinis svečias – aktorius Irmantas Jankaitis, kuriam teko svarbus ubago Rimkūno vaidmuo.

„Skylės“ lyderis Rokas Radzevičius albumą pakrikštijo „žemaitišku vesternu“. „Sakyčiau net ir muzika turi tokį prieskonį“, – pritaria ir Aistė Smilgevičiūtė.

20
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.