Visos dienos

Paprastai apie pajamas, mokesčius ir lengvatas*

Informacija ir registracija ➡️ https://bit.ly/seminaras_04_05 ⬅️

Kiekvienas už dirbamus darbus gaunam atlygį. Bet tiksliai įvardyti, kiek iš uždirbtų/gautų pajamų liks po mokesčių, kokie mokesčiai kokią paskirtį turi ir kada yra svarbūs, gali ne visi. O to reikia tikrai ne vien bendram supratimui.

Mokesčių išmanymas dažnai yra lemiamas veiksnys ir renkantis pajamų gavimo formą – ar eisim dirbti samdomo darbo, užsiimsim individualia veikla, išsiimsim verslo liudijimą, steigsim mažąją bendriją, pasirašysim autorinę ar vienkartinę paslaugų teikimo sutartį ir kt. O gal norėsim derinti keletą formų? Be išmanymo geriausią sprendimą rasti gali būti nelengva.

Investuojame arba norime pradėti tą daryti, bet kyla daugybė klausimų apie tai, kada ir kokius mokesčius reikės mokėti ir kaip teisingai užpildyti deklaracijas? Investavimo įrankių daug, bet jų apmokestinimas painus ir skirtingas (pavyzdžiui, kriptovaliutoms). Investicijų pelno apmokestinimo išmanymas padės pasirinkti investicinius įrankius.

Dar turimos žinios gali padėti maksimaliai išnaudoti visas galimas mokestines lengvatas. Tik ar žinom, kokios tam taikomos sąlygos, į ką atkreipti dėmesį? Arba kas keisis kitais metais ir kaip tie pokyčiai atsispindės mūsų mokamuose mokesčiuose? Apie tai (ir dar daugiau) kviečiam pasikalbėti seminare!

SVARBU: šis seminaras organizuojamas du kartus per metus. Rudenį jo metu didesnis dėmesys skiriamas maksimaliam mokesčių lengvatų išnaudojimui ir būsimų mokestinės aplinkos pokyčių aptarimui. Pavasarį daugiau dėmesio skiriama pajamų ir investicijų deklaravimui. Šio seminaro informacija yra nuolat atnaujinama. Nepraleiskite progos sužinoti naujienas apie mokestinę aplinką, kad gebėtumėte priimti informuotus finansinius sprendimus.

APIE KĄ KALBĖSIME ŠIAME SEMINARE INTERNETU:
- Kokia forma galima gauti pajamas Lietuvoje? (DU, IDV, verslo liudijimas, MB);
- Pagrindiniai mokesčiai žmonių kalba (GPM, PSD, VSD);
- Kodėl kartais po mokesčių deklaracijos mums grąžina pinigų, o kartais - reikia sumokėti? (NPD ir investicijos);
- Socialinės garantijos - kada jas turite, o kada ne? („atostoginiai“, „biuletenis“, darbo stažas ir pensijos vienetai, motinystės/tėvystės išmokos, nedarbo pašalpa);
- Kam ir kaip galioja mokesčių lengvatos; į ką atkreipti dėmesį?

KAM SKIRTAS / NESKIRTAS ŠIS SEMINARAS?
+ Seminaras skirtas norintiems gebėti priimti tvarų sprendimą dėl pajamų gavimo formos, derėtis darbo pokalbio metu, gauti maksimalią naudą iš mokesčių lengvatų, geriau planuoti savo finansus, investicijas.
- Seminaras neskirtas tiems, kurie išmano mokestines pajamų prievoles, lengvatų taikymo sąlygas.

INFORMACIJA APIE SEMINARĄ:
Data: 2022 balandžio 5d.
Laikas: 18:30 h
Trukmė: ~ 1,5 val.
Kaina: 10 Eur
Užsiregistruoti galite iki seminaro dienos 17:00 val.

KAIP GALĖSIU STEBĖTI SEMINARĄ?
Likus 1 val. iki seminaro pradžios el. paštu bei SMS žinute gausite seminaro tiesioginės transliacijos nuorodą. Ji galios 4 dienas po seminaro, tad jį galėsite peržiūrėti ir vėliau. Dėl šios priežasties seminaras bus įrašinėjamas. Naudodami vaizdo kamerą būsite matomi kitiems bilietus įsigijusiems dalyviams.

BILIETAI: https://bit.ly/seminaras_04_05

Seminaro dalyviams dovanojame 1 valandos konsultaciją pasirinktomis asmeninių finansų valdymo temomis, kad galėtumėte dar geriau pritaikyti gautą informaciją. 

Taip pat rekomenduojame
19
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.