Visos dienos

Mindfulness | Meditacija penktadieniais

Saviugdai skirtuose vaizdo ir garso įrašuose, seminaruose, straipsniuose ar knygose šiandien dažnai teigiama, kad visa, ką gyvenime patiriame, labai priklauso nuo mūsų įsitikinimų, ir kad norėdami ką nors pakeisti, pirmiausia turėtume keisti savo mintis apie pačius save ir aplinką. Atrodo, visai paprasta – tik imk teigiamai mąstyti, ir gyvenimas pasikeis, bet tai padaryti ne visada lengva, nes daugelio savo įsivaizdavimų ir įsitikinimų patys iki galo nesuvokiame. Toks nesąmoningas mąstymo turinys ir jo sukeltos emocijos – dažnai būna priešingi tam, ko sąmoningai trokštame, todėl mūsų idėjos virsta tikrove lėčiau nei norėtume.

„Mindfulness“ meditacija (angl. „mindfulness“ – sąmoningas suvokimas) kaip tik ir padeda pratintis atidžiau stebėti vidinę savo visatą – mintis, jausmus, emocijas, impulsus , kad galėtume vis sąmoningiau dėmesiu maitinti ir puoselėti tas mintis, kurios mus įkvepia ir stiprina nusiteikimą gyventi pagal savo sumanymą ir vertybes.

Dar „Mindfulness“ teikia galimybę pratintis dažniau gyventi dabartyje, užuot mintimis klaidžiojus į praeitį ar ateitį ir veikus automatiškai. Per kvėpavimą ir kitus kūno pojūčius gyvai įsibūdami į esamą akimirką, joje – ir per praktiką, ir kasdienybėje – atrandame ramybę, atsipalaidavimą ir vidinės tylos erdvę, kurioje aiškiau išgirstame pačius save. Tik taip galime nuolat atsinaujinti, kurti savo gyvenimą, patirti džiugią nuostabą, jaustis iš tikrųjų gyvi ir laimingi.

Visų, kuriems įdomu daugiau sužinoti apie meditaciją ir konkrečiai „Mindfulness“, pasikalbėti apie tai, kodėl verta medituoti ir sudalyvauti meditacijos pamokose, labai laukiame nuo kovo 6 d. kiekvieną penktadienį 19 val. CAMIYOGA studijoje.

LAIKAS: penktadieniais 19:00

TRUKMĖ: 45min.

KAINA: 5€

Užsiėmimą ves:
Lina Jurėnienė - pagal išsilavinimą esu psichologė ir anglų k. vertėja. Daugiau kaip 20 m. nuolat domiuosi natūraliais sveikatos tausojimo bei puoselėjimo būdais. Taip įgijau sava patirtimi patikrintų žinių apie tokius sveikatinimo būdus, kaip: fizinę ir psichinę sveikatą tausojanti mityba, refleksoterapija (akupresūra, aurikoluterapija), aromaterapija, fitoterapija, natūralus gimdymas, harmonizuojamieji balso pratimai, kūno psichoterapija, fizinės ir energetinės mankštos sistemos (pilatesas, 5 Tibeto pratimai, Hadu gimnastika, Belojaras, Golčio sistema, cigūnas, joga) ir kt.

Esu baigusi klasikinio masažo kursus, taip pat dalyvavau tęstiniuose kūno psichoterapijos, tailandietiško vidaus organų masažo „Čineidzan“ ir tailandietiško raumenų bei jų fascijų atpalaidavimo masažo mokymuose. Bet labiausiai džiaugiuosi atradusi oro jogą ir meditaciją.

Prieš dvejus metus žiniomis apie meditaciją ir sava patirtimi ėmiau dalytis su žmonėmis: vedu reguliarias meditacijos pratybas, taip pat – seminarus, skirtus pradedantiesiems, kuriems įdomu daugiau sužinoti apie meditaciją ir patiems išbandyti įvairius jos būdus.

Mano veiklos tikslas – padėti žmogui patirti jame slypinčią, deja, dažnai psichinės ir fizinės įtampos varžomą gyvybinę galią, ją išlaisvinti ir panaudoti gyvenimo kokybei gerinti. Kiekvieną kartą džiaugiuosi galėdama palydėti žmogų savęs pažinimo ir atsinaujinimo kelyje, kupiname naujų erdvių ir nuostabių, įkvepiančių atradimų.


Daugiau info ir registracija:
www.camiyoga.lt
info@camijoga.lt

Facebook: @camiyoga.lt
Instagram: @camiyoga.lt @camiyogair
Youtube: CamiyogAIR

28
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
×
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.