Visos dienos

Yin/Restorative Oro Jogos Kursai su žema juosta

Kviečiame į Atpalaiduojančios (Yin/Restorative) Oro Jogos kursus tiek mokytojams, tiek saugiai praktikai namuose. Atpalaiduojanti Oro joga – apjungia oro, yin ir restorative jogas ir jų principus. Priešingai nei įprastoje oro jogos pamokoje, kuri atitiktų aktyvią yang pusę, atpalaiduojanti oro joga yra yin, tai reiškia čia viskas vyksta ramiai, lėtai, įsiklausant į savo kūną, stebint pojūčius, mintis ir kvėpavimą. Ši praktika tarsi meditacija. Jos metu vyrauja tempimai, didinant raiščių, sausgyslių, sąnarių ir fascijų lankstumą ir mobilumą bei juos sustiprinant.

Šie kursai skirti tiems, kurie baigė CAMIYOGA Ore Level 1-2 apmokymus ir turi praktikos oro jogoje. Žinias semsitės pirmojoje ir didžiausioje oro jogos studijoje CamiYoga Lietuvoje (nuo 2014 m.)! Tai vieninteliai oro jogos kursai Lietuvoje, kurie yra pripažinti Yoga Alliance ir juos ves CamiYoga Ore studijos įkūrėja ir unikalaus oro jogos metodo autorė – Camille Shakti Semiotaite (E-RYT 500, YACEP). Camille turi 7-erių metų patirtį turinti ir pramokė daugiau nei 3000 valandų oro jogos pamokų, mokymų ir kursų.

Kursai vyksta dvi intensyvias dienas ir programa apima paskaitas, diskusijas, klausimus-atsakymus, užduotis ir egzaminą. Kiekvienas mokinys gaus CAMIYOGA metodinę oro jogos instruktorių apmokymų medžiagą. Tu išmoksi net 85 įvairių pratimų ir asanų su žema oro jogos juosta, remiantis unikaliu CamiYoga Ore metodu su speciliai Atpalaiduojančiai (Yin/Restorative) oro jogai pritikytomis asanomis ir pratimais. Kursu metu bus pristatomas Atpalaiduojančios (Yin/Restorative) oro jogos metodas, technikos ir principai, bus rodomos demonstracijas, darbas grupėse, analizavimas, korekcijos ir taisyklingas pozicijos išdėstymas.

KURSŲ METU IŠMOKSTAMA:
- pagrindiniai Atpalaiduojančios (Yin/Restorative) oro jogos principai,
- teorinė ir praktinė Atpalaiduojančios (Yin/Restorative) oro jogos dalis, kur studijuojama taisyklingi įėjimai ir išėjimai į pozicijas/asanas ir pratimus su žema juosta, kai juosta prilaiko įvairias kūno dalis,
- lengvesnės ir intensyvesnės tempimų variacijos,
- aptariamos dažniausiai daromos klaidos ir kaip jų išvengti,
- pozicijų pritaikomumas įvairiems kūno tipams/sveikatos būklei/fizinėms galimybėms,
- kritinės situacijos ir kaip jų išvengti,
- pagrindiniai Yin/Restorative jogos principai,
- anatomija ir korekcijos,
- mokomasi sudaryti ir vesti Atpalaiduojančios (Yin/Restorative) oro jogos užsiėmimus, pedagoginiai pagrindai,
- pamokų tematikos.

Baigus šiuos kursus yra galimybė jungtis prie CamiYoga komandos ir vesti užsiėmimus.

VIETŲ SKAIČIUS RIBOTAS (kursai vedami mažoms grupėms iki 7 asmenų, kad išliktų kokybė ir kiekvienam dalyvaujančiam būtų skirtas dėmėsys).

SERTIFIKATAS
Mokiniui suteikiamas 30 val. CamiYoga Ore / Yin-Restorative Aerial Yoga Teacher Training sertifikatas pripažintas Yoga Alliance (YACEP) ir galiojantis visame pasauyje.

KAINA
290€ arba su oro jogos juosta (+80€) – 370€ (įprasta juostos kaina 100€)
Avansas: 100€
Galima atsiskaityti ir dalimis.

*CAMIYOGA nariams taikoma 10% nuolaida!

LAIKAS
YIN/RESTORATIVE KURSAI Gegužės 30-31 d.

Šeštadienis - sekmadienis 10.00-18.00
Pietų pertrauka 13.00-14.00

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
PRADIDINIO-VIDUTINIO LYGIO KURSAI
Level 1-2 Rugsėjo 18-20 d.

YIN/RESTORATIVE KURSAI
Spalio 3-4 d.

PAŽENGUSIŲ KURSAI
Level 2-3 spalio 23-25 d.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

VIETA
"CamiYoga" studija, Jonavos g. 68, Kaunas

ATSILIEPIMAI
"Nuostabi, darbinga atmosfera visų mokymų metu. Mokytoja kruopščiai ir aiškiai išaiškina kiekvieną poziciją ore, pateikia pavyzdžių iš patirties, akcentuodama į ką ypač atkreipti dėmesį. Daug dėmesio mokymų metu skiriama praktikai. Rekomenduoju mokytoją ir jos organizuojamus mokymus." - Vaida Marija Garuolienė

"Man patiko tai, kad subalansuotas informacijos pateikimas, poilsio ir mitybos režimas, nebuvo jokio streso. Padrąsinimui, paskatinimui savivertės pakėlimui skirtas mokytojos dėmesys. Pozityvą skatinantys pokalbiai. Pakankamai vietos užrašams prie nuotraukų." - Jolita Balčiūnienė

"Gavau gerą patirtį, kursus rekomenduočiau kitiems. Gaunama teorija buvo visuomet praktikuojama - tas labai padeda įtvirtinti žinias. Mokymų struktūra gerai apgalvota, visuomet telkia dėmesį. Teorija ir praktika buvo paskirstyta tolygiai ir vis kaitoma. Mokytoja Camille Shakti - išklausė kiekvieno asmens klausimus ir juos plačiai atsakydavo. Buvo sudaromas geras mikroklimatas tarp dalyvaujančiųjų, išlaikytas balansas tarp poilsio ir mokomosios medžiagos." - Kamilė Šimkutė

MOKYTOJA
Camille Shakti Semiotaite (IG @camiyogair) - pirmosios oro jogos CamiYoga Ore studijos įkūrėja Lietuvoje (nuo 2014 m.). Praktikuoja jogą nuo 2009 m., Hatha ir Vinyasa jogos (E-RYT 500, YACEP) ir CamiYoga Ore mokytoja, yra baigusi tarptautinius Šivanandos jogos mokyklos mokytojų kursus (RYT200H), Indijoje Pažengusių jogos mokytojų kursus (RYT300H), Oro jogos kursus, Yin jogos kursus (30H), Tailandietišką masažą, LSMU Visuomenės sveikatos ir mitybos magistrą, 4 metus praktikavo Tai Chi, 7 metus šoko šiuolaikinį šokį, dalyvavo įvairiuose judesio ir šokio terapijos seminaruose, nuėjo piligriminį Santiago kelią Ispanijoje. Camille pramokė 3,000+ valandų, vedant jogos užsiėmimus ir kursus, turėjo virš 1000 mokinių. Ji dalinasi savo įgauta patirtimi ir žiniomis su kitais ir praktikuoja pati tiek Lietuvoje, tiek Naujoje Zelandijoje.

Camille išvystė unikalų CamiYoga Ore metodą su sukurtais autentiškais CamíYoga Saulės pasveikinimais, pratimais ir asanomis. Šiuo metu veda įvarius jogos renginius, paskaitas ir workshop’us bei retritus. Taip pat organizuoja oro jogos apmokymus Level 1-2 ir Level 2-3.

“Kviečiu pažinti save pasitelkiant kūrybiškumą ir spontaniškumą, momento pajutimą “čia ir dabar”, prisimenant žaismingumą lyg būnant vaiku, praplečiant sąmoningumo tolius mano vedamuose jogos ore užsiėmimuose, meditacijose, kvėpavimo seminaruose ir kitose savęs pažinimo praktikose. Stengiuosi dalintis savo jogos ir judesio žiniomis ir džiaugsmais su Jumis bei kartu siekti vidinės gerovės, kūno ir sielos harmonijos, ramybės, meilės sau ir kitiems.”

REGISTRACIJA:
FB asmeninė žinutė
info@camijoga.lt

Daugiau info:
www.camiyoga.lt
Facebook: @camiyoga.lt @Camille.camiyogair
Instagram: @camiyoga.lt @camiyogair
Youtube: CamiyogAIR

28
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
×
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.