Visos dienos

4 efektyvūs, konkretūs ir paprasti būdai susikurt pasyvias pajamas

Susikurti finansinę laisvę yra paprasta, kai žinai, kaip tai padaryti

Yra daug efektyvesnių būdų gauti pajamų nei einant į darbą ir jei kartais pagalvoji apie tai, kad būtų gerai uždirbti nedirbant – būtent šiame seminare sužinosi kaip tai padaryti. Geriausi pasaulio verslininkai, investuotojai ir laisvai gyvenantys žmonės, patys valdantys savo laiką ir finansus, neribojantys savęs 8 valandų darbo diena, yra tokie sėkmingi, nes „dirba“ kitaip – valdo savo verslus, investicijas ir pinigus taip, kad pasyvios pajamos tampa pagrindine, finansinę bei kasdienę laisvę suteikiančia veikla.

Apie ką šis seminaras:

Tai praktinis seminaras, kuriame sužinosite, kaip pradėti pasyvų verslą be pradinio kapitalo arba su labai mažomis investicijomis. Taip pat įveiksite ar bent sumažinsite baimes ir ribojančius įsitikinimus, kurie stabdo nuo verslo pradžios.

Kas yra pasyvios pajamos?

Tai verslai ir investicijos, kurių pagrindinis tikslas yra generuoti pajamas be nuolatinio įsikišimo tam, kad galėtumėte mėgautis laisve ar galų gale turėti daugiau pasirinkimų gyvenime, nes nebūsite suvaržyti finansų.

Ką gausite ir sužinosite šiame praktiniame seminare:

∙ Kodėl dauguma žmonių netampa ir niekada netaps finansiškai laisvi?
∙ 4 pasyvių verslų pavyzdžiai (konkretūs veiksmai, kur ką padaryti, kad jau kitą mėnesį gautumėte pelną)
∙ Pagrindiniai pasyvių verslų kūrimo principai.
∙ Motyvacija imtis verslų.

Lektorius apie seminarą:

Į šį praktinį seminarą sudėjau geriausias praktikas, kaip susikurti pasyvų verslą, netgi neturint pradinio kapitalo. Dažnai žmonės nori pasiekti finansinę laisvę, tačiau neturi tam tinkamų įrankių ir palaikymo, todėl per šį seminarą kalbėsiu apie šaltinius, kurie man yra atnešę ne po vieną tūkstantį, o vienas iš jų gerokai daugiau nei 300 000 eurų
Mokykloje ir universitete mums pardavė idėją, kad vienintelis doras būdas gauti pajamas yra dirbti samdomą darbą. Aišku, tai yra NETIESA! Todėl mes net nematome paprastų, gerų ir pelningų būdų susigeneruoti pinigus neinant į darbą nuo 8 val. iki 5 val. Mano tikslas yra padėti bent 100 000 žmonių susikurti pasyvius verslus.

Seminaro vertė ir kaina:

Seminaro vertę sunku nusakyti, kiek jūs vertintumėte informaciją, kurią panaudoję galite kiekvieną mėnesį gauti bent po 500 Eur pasyvių pajamų?

Data: 2020 m. balandžio 23 d.
Laikas: 18:30 - 20:30 val.
Vieta: Viešbutis „Ibis Styles Aurora", Nemuno g. 51, Klaipėda

Bilieto kaina perkant internetu: 10 Eur.

Bilietus internetu galite nusipirkti iki seminaro dienos 16 val.
Vėliau, atvykus į seminarą, bilieto kaina - 15 eur.
*Perkant bilietus vietoje, atsiskaitymas tik grynais.

Pinigai už bilietą nėra grąžinami ir bilietais neperkeliamas į kitą seminarą. Bilietų skaičius ribotas.

Sudalyvavę seminare, gausite nemokamą individualią vienos valandos konsultaciją.

Video kvietimas: https://www.youtube.com/watch?v=Z4O_OcWbY4U&feature=emb_logo

Registracija: http://bit.ly/4PPB_04_23

Seminaro autorius / lektorius:

“Aš turiu svajonę, tikslą, siekį – noriu per ateinančius penkerius metus padėti bent 100 000 žmonių pasiekti finansinę nepriklausomybę. Būtent todėl keliuosi kas rytą su puikia energija ir kuriu mokymus, seminarus ir knygas. Esu tikras, kad žinios ir asmeninis tobulėjimas padės žmonėms išlipti iš nesibaigiančių finansinių problemų…”
— Žilvinas Butkevičius

Verslininkas, investuotojas, lektorius UAB „M Capital” steigėjas ir bendraturtis, taip pat Champion’s House sporto klubo akcininkas, mokymų programos „7 savaičių iššūkis” kūrėjas.
Save jis apibūdina, kaip nepataisomą optimistą, tėvą, mylintį vyra ir užkietėjusį adrenalino fanatiką. Žilvinas finansų srityje dirba nuo 2006 metų, tad turi sukaupęs ilgametę patirtį asmeninių finansų valdyme, investavime ir pasyvių pajamų kūrime. Šia patirtimi dalinasi ne tik seminaruose, bet yra išleidęs ir knygą „Finansinės Sėkmės Formulė”. Seminaro dalyviai Žilviną apibūdina kaip lektorių, kuris ne tik dalinasi vertingais patarimais, bet ir motyvuoja bei įkvepia siekti savo tikslų.

Registracija: http://bit.ly/4PPB_04_23

Taip pat rekomenduojame
28
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
×
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.