Visos dienos

eBay dropshipping mokymai

eBay dropshipping kursai

Orientuoti į dropshipping verslo modelį , bet tinkantys kiekvienam besidominčiam eBay prekyba.

Daugiau nei 13 valandų profesionalios ir detalios video medžiagos be jokių elementarių laukų pildymų ar kitokio jūsų laiko švaistymo. Visa tai apie naujausias dropshippingo ir eBay strategijas, prekių sandėliavimą JAV, įmonės įkūrimą užsienyje (offshore), virtualius asistentus, naujų paskyrų išjudinimą, senų prikėlimą ir visas kitas subtilybes, kurias privalote žinoti, norėdami sėkmingai valdyti savo eBay verslą!

KIEK KAINUOJA PRADĖTI EBAY DROPSHIPPING?

Kiek konkrečiai reikia turėti pinigų startuojant? Kaip pasiskirsto pirminės investicijos? Kodėl būtent eBay dropshipping modelis yra be galo patrauklus nenorint rizikuoti dideliu kapitalu?

NESVARBU, KUR. MOKYKIS SAVU TEMPU

Nesvarbu, kur šiuo metu gyvenime esi. Tai tik detalė. Nepaisant to, kas esi, kur gyveni, ir ką veiki diena iš dienos, gali pakreipti savo gyvenimą kita linkme finansiškai. Pradėk nuo savęs. Padėk sau, o tada padėk šeimai, artimiesiems, draugams. Sakoma, jog žinios yra galia. Tačiau žinių neužtenka. Jas reikia panaudoti. Mes norime padėti Tau išmokti visko, ko Tau prireiks sėkmingam startui eBay. Ne tik išmokyti teorijos, tačiau išmokyti ir praktinio jos pritaikymo. Mokykis savu tempu — ryte, vakare, savaitgaliais ar darbo dienomis.

Šie mokymai yra tiems, kurie pasiryžę dirbti dėl kitokio gyvenimo. Nebūtinai tiems, kurie gyvena nuo atlyginimo iki atlyginimo, tačiau tiems, kuriems šiuo metu yra sunku. Emociškai ar fiziškai. Noriu padėti visiems. Tiems, kuriems sunku yra “nežinau, ką kitą savaitę valgys mano šeima.” Tiems, kuriems sunku yra “nežinau, ar kitą mėnesį turėsiu stogą virš galvos.” Ir tiems, kuriem sunku yra “aš nebegaliu gyventi darbe, kuris man nepatinka.”

Jei nori pradėti savo veiklą, tačiau nežinai, ar turi tam reikiamų investicijų, šie mokymai yra Tau. Šis veiklos modelis yra Tau.

Ir jei perskaitęs tą paragrafą pagalvojai, jog tai ne Tu, Tavo situacija yra geresnė, bet vis tiek jautiesi sutrikęs ir nežinai kur pradėti, aš suprantu Tave. Nesvarbu, nuo ko pradėsi — jaustis sutrikusiu yra normalu. Toks yra verslas.

Jei nežinai, nuo ko pradėti, tačiau žinai, jog nori pakeisti savo gyvenimą, aš noriu Tau padėti. Noriu padėti Tau rasti atsakymus, kurių ieškai. Aš negaliu priversti Tavęs dirbti, stengtis ir įgyvendinti savo tikslus. Aš parodysiu Tau būdus, kaip gali tą padaryti. Būdus, kuriuos išmokau per savo nesėkmes, skausmus, praradimus, ir galiausiai sėkmę.

Taip pat rekomenduojame
19
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
×
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.