Visos dienos

Kakavos ceremonija. Šokis. Meditacija.


Šį vakarą kakavos ceremoniją lydės sąmoningas kvėpavimas; šokis, ekstatinis šokis, judesio meditacijos, manifestacinės praktikos, gėlių mandalos kūrimas, atvirumo ratas moteriškoje bendrystėje. Visa tai padeda išsilaisvinti iš ribojančių įsitikinimų, trukdančių gyventi meilėje ir gausoje. Ceremonijos tikslas – susijungti su vidiniu Aš, patirti gilų atsipalaidavimą, vienijantį beribės meilės ir žinojimo jausmą.

Šokį jungiu su meditacija, su kvėpavimu. Per judesį, intuityvų šokį, kvėpavimą keliausime į meditaciją - į prigimtinę džiaugsmo, atsipalaidavimo būseną. 

Šokio pagrindas - reggaeton'as, - tai  įkvepiantis šokis, gimęs Lotynų Amerikoje. 
Šokant šiuo stiliumi kūnas stangrėja, tampa lankstesnis, atsipalaiduojama, užmezgamas ryšys su savo kūnu, didėja pasitikėjimas savimi.

Kakavos ceremonija – gilias tradicijas turinti Centrinėje ir Pietų Amerikoje senovinė, tūkstančius metų skaičiuojanti praktika, padedanti atverti vidinę tiesą, gilų meilės sau ir visa kam jausmą, plečianti sąmonę. Tai širdies energetinį centrą atverianti praktika, saugiai, teigiamai veikianti ne tik energetiniame, o ir fiziniame lygmenyje, nes kokybiška kakava turi neįtikėtinai daug organizmą praturtinančių savybių.
Kakavos ceremonija padeda patirti euforines būsenas, gauti atsakymus į reikalingus klausimus. 
Ceremonijai naudojama aukštos kokybės ekologiška kakava.

Kakavos nauda
Kokybiškoje kakavoje gausu organizmui naudingų medžiagų: riboflavinų, niacino, folio rūgšties, mangano, vario, magnio, geležies, fosforo, kalio, kvercetino, flavonoidų, flavonolių, ksantinų, polifenolių, teobrominų, anandamidų. Kakava gerina cukrų apykaitos funkciją, reguliuoja cholesterolio lygį kraujyje. Kakavoje gausu flavonoidų, kovojančių su laisvaisiais radikalais. Kakavos sudėtyje esantis teobrominas suaktyvina kvėpavimo ir širdies bei kraujagyslių sistemų veiklą. Daug antioksidantų įsisavinami iš šilto kakavos gėrimo.

Kviečiu į šias judesio praktikas tiek šokančius, tiek judesio neprisijaukinusius. Čia vyks stebuklai - galbūt dar niekada nebuvai išjautusi savo kūno ir to, ką jis apie Tave gali pasakyti, taip stipriai, kaip iki šio šokio.

Ceremonijas veda Jurgita Medonė – sertifikuota giluminio cirkuliacinio kvėpavimo (rebefingo) instruktorė, oro jogos, šokio mokytoja, iniciuota į Reiki, emocijų paleidimų vedėja, energetinio gydymo praktikė, Saviugdos studijos YIN-YANG bendraįkūrėja, sveikos gyvensenos propaguotoja, praktikuojanti dainuojančių Tibeto dubenų terapiją, aromaterapijos, Tantros praktikė, skatinanti atrasti darną viduje ir išorėje. Veiklos sritis – sąmonės plėtimas; darbas su pasąmonine – šešėline asmenybės dalimi.

Praktikų su kakavos ceremonija kaina 20 eur 

Registracija tel. 866215140.

24
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.