Visos dienos

„Nauja pradžia: moteriškumo galia“ tapybos paroda-renginys, seminaras

Moterys turi milžinišką galią, tačiau pačios nesuvokia ją turinčios. Iš tiesų visa jėga slypi mumyse ir mes viską galime, juk dėl mūsų, moterų pašnabždėjimo karaliui į ausį, kitą dieną kildavo karai. Bet ar gebame šiandien išmintingai naudotis savo moteriškumo galia?

Ką reiškia būti Moterimi?
Būti Moterimi – tai skleisti grožį ir harmoniją. Kiekviena esame ypatinga, o mūsų kūnas vienas gražiausių dalykų pasaulyje. Nesvarbu, ką veikiame gyvenime, kokios esame ar kaip atrodome – esame karalienės!
Būti Moterimi – tai būti laimingai, išmintingai ir energingai. Galime auginti, įkvėpti ir daryti stebuklus. Skirkime laiko sau, atsipalaiduokime, o mes įkvėpsime žengti žingsnį, apie kurį svajojate!

Vasario 12 d. 18 val. įteiksime kiekvienai ieškančiai, esančiai ne savo „rogėse“ dovaną – tapybos parodą-renginį „NAUJA PRADŽIA: MOTERIŠKUMO GALIA“. Kartu atidarysime paveikslų parodą, išgirsime naudingos informacijos, išmoksime praktikų, tapysime, pasidalinsime savo istorijomis ir įsiklausysime į savo vidų.

Parodos autorė:
ERIKA PETUNOVIENĖ-AYTĖ – ne vienerius metus nagrinėjanti moteriškumo atskleidimo per meną tematiką, sukūrusi paveikslų ciklą, skirtą moterims apie moteris, kurį išvysite parodoje. Išklausius renginio paskaitų menininkė kvies į meno terapijos praktiką – tapyti savo svajonę ant drobės. Menas – tai subtiliausia savęs pažinimo priemonė ir šiai praktikai nereikia „mokėti“ tapyti arba būti kūrėju (būtina registracija, vietų skaičius ribotas).

Parodos lektorės:
KRISTINA DOROFĖJĖ – asmeninio efektyvumo trenerė, motyvatorė, įkvėpėja, praktikė, nuolat besimokanti svajotoja atskleis Jums tris moteriškumo paslaptis. Nagrinėdamos dvi pirmąsias PRAEITIES ir DABARTIES paslaptis, kartu atsakysime į klausimą, su kokia moteriška energija „ateiname“ į Žemę, kaip šiandien atskleidžiame savo moteriškumą, jį naudojame arba kodėl jį užgniaužiame ir savęs nepriimame. Trečiąją paslaptį – ATEITIES suvoksite kiekviena asmeniškai per lektorės pasiūlytą praktiką.

LINA NIKITINAITĖ – „Dėkingumo žurnalo“ autorė, prieš dešimtmetį „iškeliavusi“ į asmeninę dėkingumo kelionę. Ar esate kada nors pagalvojusi, kad dėkingumas – tai moters karūna, kurios dėka kiekviena mūsų gali tapti stipresnė, gražesnė ir moteriškesnė? Gebėjimas dėkoti gali labai stipriai pakeisti mūsų gyvenimą, kai tai tampa mūsų įpročiu.

SIMONA AMPIAINEN – drąsiai žengianti vidinių norų keliu ir gyvenanti aistra įkvėpti žmones veikti, siekti, mylėti save, įgyvendinti savuosius troškimus bei patirti daugiau džiaugsmo ir prasmės.
Renginyje išmoksite B. Katie metodikos „The Work”, kuri skirta kvestionuoti savo mintims, o ne aklai tikėti kiekviena jų. Mintys, situacijų interpretacijos įtakoja mūsų reakcijas, jausmus ir elgesį. Jeigu nekvestionuojame to, ką galvojame, tikime, kad mūsų mintys yra absoliuti tiesa. Susitapatiname su jomis ir patiriame skausmą, liūdesį, nusivylimą, pyktį. Gyvename savo istorijose, pasakojame jas kitiems ir gyvename kančioje lygindami save su kitais. Perpratus techniką, sėkmingai galėsite naudoti ją kasdienybėje. Ar užsispyręs tikėjimas savo mintimis yra teisingas kelias?

Tikime, kad iš šio renginio išsinešite daug daugiau nei iš įprasto parodos atidarymo ar seminaro. Norėtume, kad taptumėte kitokia, pasitikinti savimi ir pripildyta siela. Būkite moteriškos, tobulėkite, kurkite savo viduje harmoniją ir tapsite laimingos!

PROGRAMA:
18.00 val. – renginio ir Erikos Petunovienės-AYTĖS parodos atidarymas
18.10 val. – Kristina Dorofėja. „3 paslaptys“
18.35 val. – Lina Nikitinaitė. „Dėkingumas – moters karūna“
18.50 val. – Simona Ampiainen. B. Katie metodika „The Work”
19.30 val. – Erika Petunovienė-AYTĖ. Meno terapijos praktika (registruotiems dalyviams)
20.30 val. – renginio apibendrinimas

BŪTINA registracija norintiems TAPYTI (mielai padovanosime Jums priemones). Registracija vyksta tel. 8 60181469 arba el. paštu ayte.art@gmail.com.

Renginio data: vasario 12 d., 18 val.
(paroda veiks vasario 3–28 d.)
Renginio vieta: Saulės galerija (Art cafe), Goštauto g. 8, Vilnius. RENGINYS NEMOKAMAS.

25
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.