Visos dienos

„Skambantys perlai'“ ir „Moteris Saulė 2019“ apdovanojimai

„Skambantys perlai“ - Tomo Pavilionio (tenoras), Eugenijaus Chrebtovo (baritonas), Vaidos Genytės (sopranas), Šiaulių pučiamųjų orkestro  speciali programa ir „Moteris Saulė 2019” apdovanojimai

 

Vasario 28 d. 18.00 val. „Saulės“ koncertų salėje

 

Programa:    Dviejų dalių šventinė programa su pertrauka. Trukmė apie 2 val. 30 min.

„Moteris Saulė 2019“ apdovanojimai ir  speciali Tomo Pavilionio (tenoras), Eugenijaus Chrebtovo (baritonas), Vaidos Genytės (sopranas), Šiaulių pučiamųjų orkestro programa „Skambantys perlai“.

 

Renginio nuoroda: www.stv.lt

Bilietus platina:  www.bilietai.lt

 

Moteris Saulė 2019“ apdovanojimai

Vasario 28 d. 18.00 val. Šiaulių koncertų salėje „Saulė“ vyks ypatingas renginys – „Moteris Saulė 2019“ paskelbimo iškilmės. Jau dvyliktus metus ,,Šiaulių televizijos“ iniciatyva yra renkama iškiliausia Šiaulių apskrities metų moteris, kuriai suteikiamas „Moteris Saulė“ titulas. Ši iškilminga tradicija kasmet sulaukia  vis didesnio Šiaulių regiono gyventojų dėmesio, tad „Šiaulių televizija“ filmuotą renginį ir pristato savo žiūrovams, kurie tampa šio gražaus renginio dalyviais.

 

„Skambantys perlai“ -

 Tomas Pavilionis (tenoras), Eugenijus Chrebtovas (baritonas), Vaida Genytė (sopranas) ir Šiaulių pučiamųjų orkestras

Tomas Pavilionis – tenoras, Auksinio scenos kryžiaus nominantas, dažnai dalyvauja įvairiuose klasikinės muzikos projektuose, bendradarbiauja su didžiausiais Lietuvos orkestrais, daug koncertuoja Lietuvoje ir užsienyje, yra populiarios klasikos grupės „el Fuego“ narys. Tomas Pavilionis vos prieš pusmetį paminėjo dainavimo profesionalioje scenoje dešimtmetį. Atlikėjas žurnalistams pasakojo, kad per mokyklos išleistuves ant lapelio užrašyta svajonė – šiandien išsipildė su kaupu. Tačiau vien svajonių nepakanka. Tomas nuolat tobulinasi tarptautiniuose vokalo meistriškumo kursuose. Teatre išskirtinio balso solistas dažniausiai atlieka nuostabias tenoro – įsimylėjusio vyro – partijas žymiosiose italų operose bei kuria kitus įsimintinus vaidmenis. Tomas vertina tokią publiką, kuri jo laukia, tad pažada, kad ir šiame koncerte - meilei „skambančių perlų“ – tikrai netrūks.


Eugenijus Chrebtovas, vienas ryškiausių baritonų Lietuvoje sėkmingai skinasi karjeros kelią ne tik  mūsų šalies, bet ir užsienio teatrų scenose, dainuoja populiarios klasikos grupėje „el Fuego“. Viename interviu Eugenijus Chrebtovas sakė, kad „svarbiausios profesionalo savybės – artistiškumas ir smalsumas“. Charizmatiško solisto repertuare - ne tik klasikiniai kūriniai, bet ir visų pamėgtos populiarios meilės dainos. „Meilė turi daug spalvų: ji gali būti aistringa, pašaipi, įroniška ar net su neapykantos prieskoniais“, - sakė atlikėjas. Koncertų metu Eugenijui labai svarbus žmonių palaikymas ir reakcijos. O to palaikymo operos solistas daugiausiai sulaukia iš vokalinės muzikos mėgėjų, ypač moterų. Eugenijus pastebi, kad būtent moterys dažniausiai lanko jo spektaklius ir pasirodymus, todėl savo dainas šiame koncerte jis skirs būtent Moterims.

 

Vaida Genytė, aksominio balso solistė, koncertinėje programoje „Skambantys perlai“ atliks kievieno klausytojo sielą paliečiantį, išskirtinai šiam vakarui parinktų dainų repertuarą. Garsi populiariosios klasikos dainininkė, laidų vedėja ir pedagogė viename interviu pasakojo: „Mano gyvenimo hobis yra dainavimas – tai mano gyvenimas ir didžiausias malonumas.“ Atlikėja neslėpė, kad kiekvienas pasirodymas reikalauja ne tik vokalinių sugebėjimų, bet ir išskirtinio emocionalaus nusiteikimo, yra tikras, bet itin malonus iššūkis. Tad ko tikėtis publikai, kai scenoje išvysite „Žvaigždžių duetai“, „Triumfo arka“, „Chorų karai“ projektų laureatę bei dalyvę, tarptautinio konkurso Italijoje „Canzone del Mondo“  antros vietos laimėtoją, Romoje vykusio barokinės muzikos festivalio „Di pasqua“ dalyvę? Šį kartą Vaidos Genytės pasirodymu klausytojai bus apdovanoti tikra nuoširdžių emocijų jūra. Tai bus įspūdinga ir tikrai jus nustebins! Kerintis Vaidos vokalas, pritariant Šiaulių pučiamųjų orkestrui, susilies į galingą ir vientisą muzikinę energiją, kuri pakerės publiką nuo pat pirmų garsų. Visame pasaulyje žinomų kompozitorių auksinės dainos ir melodijos suskambės naujai, netikėtai ir įtaigiai.

 

Šiaulių profesionalus pučiamųjų orkestras miesto istorijos puslapiuose atsirado daugiau kaip prieš penkis dešimtmečius. Šis orkestras daugiau kaip pusę amžiaus garsiną miestą koncertuodamas ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje. Šiaulių pučiamųjų orkestras koncertavo kartu su tarptautinių konkursų laureatais, operos solistais, Lietuvos estrados legendomis, grojo kartu su žinomais instrumentalistais,  liaudiškos ir folkloro muzikos ansambliais, rengė specialias programas su įvairiais chorais. Šįkart Šiaulių pučiamųjų orkestro programa nepaliks abejingų – šventinio koncerto metu dirigentų Sigito Vaičiulionio bei Gedimino Brūzgos batutoms paklus ir lyriškos dainos ir energingi instrumentiniai kūriniai. Tad Jūsų laukia tikri populiariosios muzikos ir klasikos melodijų „skambantys perlai“!

Kas geriau sušildo mūsų širdis, jeigu ne jausminga, romantiška, veržli ir pilna pozityvios energijos muzika, sklindanti iš tikrų profesionalų sielos? Būtent tokio meno oazėje galės pabūti kiekvienas, apsilankęs šiame koncerte, kur savo talentus sujungs aukščiausios klasės muzikai – Tomas Pavilionis (tenoras), Eugenijus Chrebtovas (baritonas), Vaida Genytė (Sopranas) ir profesionalus Šiaulių pučiamųjų orkestras. Koncertinė programa „Skambantys perlai“ parengta specialiai iškilmingų Šiaulių apskrities metų moters apdovanojimų „Moteris Saulė 2019“ proga. Šis renginys – tai padėka Moterims, atgaiva sielai ir kelionė į magišką muzikos jūrą, kur pradings realybė ir gyvenimo rūpesčiai, kur kiekvienas muzikos garsas atras savo – baltojo, rožinio, auksinio, žaliojo ar net juodojo perlo spalvą.

Kviečiame praleisti ypatingą vakarą su puikiais atlikėjais vasario 28 d. 18.00 val. „Saulės“ koncertų salėje.

24
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.