Visos dienos

Ilgaamžiškumas ir inkstai – būkite sveiki be vaistų!

NUO KO PRIKLAUSO ILGAAMŽIŠKUMAS, INKSTŲ, ŠLAPIMO PŪSLĖS IR SEKSUALINIO CENTRO VEIKLA, KAIP JĄ SUSTIPRINTI ?

 

Tęsiame Rytų medicinos mokymų ciklą, kurio tikslas perduoti tradicinės kinų medicinos filosofiją, suprasti ligų gydymo principus, kurie susideda iš etapų: valymo, stimuliavimo, regeneracijos ir išmokti pasirinkti mitybą pagal konstitucijos tipą. Taip pat atpažinti tikrąją susirgimo priežastį ir suprasti simptomus. Patyrinėti prideginimo moksa metodą, energetinių kanalų masažą, susipažinti su akupunktūriniais taškais.
Perprasti pagrindinius kinų medicinos diagnostikos metodus, t.y. pulso diagnostiką, liežuvio apžiūrą, veido spalvą ir kt. Susipažinti su rytų medicinos preparatais.

 

VAKARO TEMOS:

 

Tradicinės kinų medicinos požiūriu, ilgaamžiškumas labai glaudžiai susijęs su inkstų veikla.

Seminaro metu sužinosite, kaip stiprinti inkstus ir būti sveiku ir ilgaamžiu.

 

Nuo ko priklauso ilgaamžiškumas ir sveikata? Kodėl su laiku silpnėja inkstų veikla? Inkstų meridianas ir akupunktūriniai taškai. Kaip mūsų emocijos veikia inkstus (baimė). Kodėl adrenalinas alina inkstus? Inkstų sutrikimo priežastys ir psichosomatika. Kaip gyventi seksualinį gyvenimą harmonijoje? BEM masažo sveikatinimo, stimuliacinis poveikis inkstams, organizmo fiziologijai ir energiniam kūnui. Rytų medicinos preparatai. Kordicepsas „SANBAO“ – INKSTŲ STIPRINIMUI.

 

 

VAKARO METU VYKS BEM MASAŽUOKLIO PRISTATYMAS

 

BEM masažuoklio aprašymas

 

Bioenerginio masažuoklio poveikis yra pagrįstas pagrindiniais Tradicinės Kinų Medicinos meridianų principais ir vidaus organų teorijomis, apjungia kartu šiuolaikinės bioinformatikos, energetikos, neurologijos ir kitas disciplinas. Pažangiausių šiuolaikinių technologijų dėka, jis visapusiškai imituoja tokias Tradicinės Kinų Medicinos technikas kaip akupunktūra, guaša ir tuina masažai, ugnies terapija, baguan taurių terapija ir daug kitų.

Tiesiogiai veikdamas biologiškai aktyvius taškus, meridianų masažuoklis didina atstatymo (gydymo) greitį ir veiksmingumą, išvalo meridianus, atkuria normalią ČI (Qi) ir kraujo tėkmę, padidina energiją kūne, atkuria vidaus organų in-Jang (Yin-Yang) pusiausvyrą. 

Ši metodika yra veiksminga profilaktikai, organizmo sutrikimų atstatymui, o taip pat ir sveikatos palaikymui.

 

Video: https://www.facebook.com/astroqigong/photos/gm.680470492362492/3109982102408991/?type=3&theater

 

Devynios pagrindinės funkcijos:

 

Šalina toksinus ir valo kraują; Skatina mikrocirkuliaciją; Spartina medžiagų apykaitą; Suaktyvina ląstelių veiklą, stiprina imunitetą ir padeda greičiau pasveikti; Mažina uždegimą, slopina skausmą, stiprina raumenis ir kaulus; Reguliuoja autonominę nervų sistemą, gerina miego kokybę; Reguliuoja endokrininės sistemos funkcijas; Valo meridianus, pašalina kraujo sąstovį; Koreguoja figūrą bei pasižymi kosmetiniu poveikiu.

Kažkam iš dalyvių bus atliekamas masažas.

 

Pagal tradicinę kinų mediciną žmogaus kūną sudaro ne tik kaulai, oda bei vidaus organai (tai, ką galime rasti bet kuriame anatomijos vadovėlyje), bet ir meridianai, plika akimi nematomi kanalai, kuriais teka gyvybinė energija Či, maitinanti kūno gyvybines funkcijas palaikančius organus. Jei kanalas užsikimšęs, kokį svarbų vaidmenį atlieka meridianai, jus supažindins vakaro svečias – Kinų vaizdinių medicinos (cigun) terapeutas, Tradicinės kinų medicinos metafizikos praktikas, masažo specialistas ir astrologas Vytenis Sinkevičius.

 

Informacija dalinsis ir praktinę dalį pristatys masažo meistrė

Agnė Karaliūnaitė

Kompanijos „Fohow“ atstovybės vadovas (5 karatų deimantas) Andrej Iljin

 

  

VIETA IR LAIKAS:

“Astroqigong” studija, Aukštaičių g. 10, Kaunas (Teritorinė ligonių kasa, II a. 201 kabinetas).

Sausio 14 d. 19.00 – 21.00 val.

 

ENERGINIAI MAINAI – 10 eur

 

BŪTINA REGISTRACIJA:
111imagetherapy888@gmail.com
Daugiau informacijos:

http://www.astroqigong.lt/
https://www.facebook.com/astroqigong/
Spauskite "like" ir gausite visas naujienas, bei aktualią sveikatai ir sąmoningumui medžiagą.

 

INTERVIU SU V.SINKEVIČIUMI

 

https://www.youtube.com/watch?v=cr9-wLDx1Vw&list=FLfCVcijajx4N4q600jx3GSg&index=317&t=2512s&fbclid=IwAR2ckaFfBcqZkAMIgF0oVm8YbMoTGtIFZLIYwk4BMRQL_kvnrK6QKufWbcY

 

 

 #Astroqigong #KinųVaizdiniųMedicina #Qigong #TaiČi #UraninėAstrologija #FengShuiPaveikslai #SantykiaiTarpVyroIrMoters #DaoTantra  #VaikųUgdymas #KaunoVyrųKlubasŠviesosKarys #VytenisSinkevičius

28
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
×
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.