Visos dienos

Rašytojų akademijos nuotoliniai mokymai: komercinių tekstų rašymas, knygos rašymas, kūrybinis rašymas

14 savaičių trukmės nuotoliniai rašymo kursai internetu: komercinių tekstų rašytojo (-jos), kūrybinio rašymo lavinimo ir knygos rašymo nuotoliniai mokymai. Nauja grupė (19-oji) startuoja jau 2020 m. rugsėjo 25 d.! Jeigu visada svajojai parašyti savo knygą, privalai rašyt.

Dar gali suspėti į nuotolinius įvairių komercinių TEKSTŲ RAŠYMO, KNYGŲ RAŠYMO, ŽURNALO REDAKTORIAUS, KŪRYBINIO RAŠYMO, VIZUALINIO MAKETAVIMO kursus Rašytojų akademijoje
http://www.rasytojuakademija.lt/rasymo-seminarai-internetu

Rašytojų akademija - tai nuotoliniai mokymai, kurių metu vyksta šie nuostabūs dalykai:

♦ Studentai išmoksta visų įmanomų komercinių tekstų, kurie reikalingi šiandien versle. Studentai išmokomi uždirbti iš to, ko išmoko Rašytojų akademijoje. Studentai dar mokymų metu gauna realius klientus.

♦Studentai kiekvieną savaitę atlieka daug namų darbų, tiek komercinių, tiek kūrybinio rašymo.

♦Studentai intensyviai kuria: atlieka kūrybinio rašymo įvairias užduotis (kurios taip pat yra labai kūrybingos!), jungiasi į bendrus projektus. Studentams atveriama kūrybinė erdvė ne tik fantazuoti, bet realizuoti projektus realybėje: rašyti tinklaraščius, straipsnius, prisidėti prie serialo rašymo (bendras projektas), prisidėti prie e-žurnalo INSPIRE (www.inspirezurnalas.lt) kūrimo (bendras projektas).

♦ Studentai rašo knygas. Čia jie išmokomi ne tik rašyti, bet ir yra paskatinami atskleisti jau susiformavusį talentą žmoguje. Čia asmenys, svajojantys parašyti ir išleisti knygą apmokomi, kaip tai padaryti realiai, kaip iš tikrųjų šią savo svajonę paversti tiesiog tikslu. Į tai įeina ir finansavimo knygai leisti paieškos.

♦Studentai, kurie po mokymų vis tik nori ir toliau tęsti knygos rašymą, jos dar nespėjo pabaigti ar tiesiog dar nesubrandino idėjos, gali ir toliau NEMOKAMAI gali dalyvauti specialioje knygos rašymo grupėje Facebook’e, kuri skirta visiems Rašytojų akademijos studentams, kurie dega knygos rašymo idėja. Čia turime atskirą grupelę Facebook'e, kur po truputį sava eiga kūrėjai įkelia parašytos knygos dalis. Bendraminčiai paredaguoja, įkvepia, padeda.
Rašytojų akademijoje studentai bendrauja su specialiai pakviestais knygų autoriais ar leidyklų savininkais.

♦Rašytojų akademijoje studijuoja ne tik rašyti išmokti norintys naujokai, čia savo studijomis pagerbia ir tikri knygų autoriai, kuriems jau seniai nereikia jokio žinomumo. Jie tiesiog ateina čia lavinti komercinių tekstų rašymą. Ateina tam, kad išmoktų įdarbinti savo talentą rašyti. Ateina tam, kad "pakaifuotų" būdami tarp bendraminčių kūrėjų. Ateina tam, kad kurtų bendrus kūrybinius projektus.

♦Rašytojų akademijoje saugoma, kurstoma, pulsuoja be galo pozityvi ir draugiška atmosfera. Todėl dažnai studentai pradžioje buvę bendraminčiais taip stipriai susidraugauja, kad tampa bendrų komercinių projektų įkūrėjais ar net geriausiais draugais, o kai kuriais atvejais tekstų rašytojų agentūrų bendraįkūrėjais.

♦Rašytojų akademija - tikra pulsuojanti, realiai veikianti kūrėjų bomba vienoje vietoje.

♦Norintiems studijuoti Rašytojų akademijoje nėra amžiaus ribos, nėra jūsų statuso ribos. Jeigu visada troškote rašyti ir kurti, tai bene geriausia vieta, kur jūs tai galite padaryti ir paversti nenutrūkstamu savo gyvenimo procesu.

♦Nuotolinių mokymų formatas leidžia studijuoti net labai užsiėmusiems žmonėms, nes video pamoką galima pažiūrėti kada patogu, tokiu būdu mokslai prisiderina prie jūsų įprasto gyvenimo ritmo.

♦Po intensyvaus 14 savaičių mokymų kurso išduodami Rašytojų akademijos TEKSTŲ RAŠYTOJO (-JOS) SERTIFIKATAI.

DETALI MOKYMŲ PROGRAMA, KAINA, REGISTRACIJA ČIA: http://www.rasytojuakademija.lt/rasymo-seminarai-internetu

Kviečiame pasimėgauti naujausia Rašytojų akademijos studentės Jurgitos Barišauskienės knyga "Murkiantis Buda", kuri jau yra prekyboje: https://www.knygos.lt/lt/knygos/mindfulness-kasdien--arba-murkiantis-buda/ , o čia akimirkos iš knygos pristatymo: https://youtu.be/0WYTcNW-y3c

Džiaugiamės prekyboje šviežiai pasirodžiusia ir kitos studentės Jurgos Rudalevičienės knyga “Besivejant Širšę”, kurią išeido “Obuolio” leidykla: https://m.knygos.lt/product/1515554

Jūsų būsima lektorė Evelina Biliūnaitė, detali informacija ir interviu su lektore čia: http://www.rasytojuakademija.lt/apie-rasytoju-akademija/

Detali mokymų informacija ir registracija:
http://www.rasytojuakademija.lt/rasymo-seminarai-internetu

Kūrybingos sielos, jūs ne vienos.

24
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.